Birand: PKK Konusunda Yalan Haber Yapıyoruz
-
Mortunes bunu yazdı:
-----------------------------
Bu adam masondur yani tehlikelidir :X
dövsekmi hemen acep :| -
varya olaya inceden bakinca adamin nekadar guzel ufledigini anliyorum tamamen inceden mesaj vermis :D
arkadasin teki komploteorisinden bahsetmis kafam bulutluyken guzel yogunlasirim alin size teori ama gercek yazdiklari bunu gosteriyor
ornegin simdi bu adam bunlari acikliyor neden cunki diyorki herkez yalan sosyluyor yalan haber yapiyor siz bana inanin guvenin bizi izleyin dinleyin :D maykk reklam kokuyor burda vede ince isler :D
birand diyorki birakin millete boyle yalan soylemeyin tum olenleri aciklayin fazlasiylaki milleti ayaklandirsin halk arasinda kargasa olsun. ayriyetten tabi adamlar 10 20 diyecek psokolojik birsey simdi milleti ayaklandirmamak lazim disaridayken iceriyide rahat tutmak lazim ha tamam bazi mansetler yanlis ola bilir 500 ksiyle karsi karsiyayiz :d fialn bence dah az soylemeliler :d
su son bolumee bakarsak soyle birsey goruyoruz
- Ancak, bilmemizde yarar var. Sadece kendi kendimizi aldatıyoruz. Boş yere insanlarımız ölüyor. Gereksiz kahramanlık öyküleriyle hiçbir yere varamayacağımızı artık görmemiz gerekiyor.’’
simdi bu nedemek sanirim ben cok onyargili dusunuyorumki burda bir karsitlik assagilama hissediyorum fesatim heralde
ama bosyere insanlarimizmi oluyor nedemek bu insan derken askerden bahsediyor sanirim biz kendimizimi aldatiyoruzzz
vallaha siz yorumlayin bir benim sahsi gorusum bu adam serefsiziiiinnn onde gideni ak ulkenin basina gecse elleriyle amerikaya teslim eder o gece sabahi ertesi gunude beklemez yada heryeri mason locasi doldurur ak 1 yildan beri daha fazla izlemedim ama gordugum zamanlar fark yaratmaya calisan buyuzdende haberleri kankasina hikaya anlatirgibi sunuyordu birde yorumluyordu ak banane senin yorumundan herkez aynimi dusunuyor manyak bu adam......
-
ya bırakın şunu yaa o ipnede bi maşa yeteri kadar açık zatn yazdklarındada gerek açmak istediği psikolojik çküntü gerek iç savaş.. bırakın arkadaşlar tartışılcak şeymi bu ipnenin teki bi taş atmış kuyuya 50 dzgün adam çıkaramamış.. gördüğüm kadarıyla öyle adamı amacına ulaştırıyosnz..
zatn suratı yerde geziyo ölmedi gitii :|
-
Bu mab pisliğin teki güneş harekatında emekli bir albaymı ne çıkarmıştı adam öyle bir konuşuyorduki yok asker aç kalır kuru ekmek yer botunda kar eritip su içir falan filan adam adete askeri yere vurdu. maba o günden beri gıcıgım.
-
doru söyleyeni dokuz köyden ...
Bu adam zamanında "akp ye medya olarak çok yükleniyoruz burada size bir gerçeği açıklıyacam belki bütün iş arkadaşlarım belkıde patronlarım bana kızacak fakat gerçek şu ki ; Türkiye'de iktidar olan partiye her zaman medya tarafından bir miktar çamur sıçratılmıştır" demişti adamı dediğine bin pişman ettiler..
Olay burada akp değil tabiki olay medya ve satılmışlığı... M.Ali Birand medyada satılmamışlığını korumakla korumamak arasında sıkışığ kalmış bir hankırmen dir bence..Bir tek Mehmet Barlas satılmamıştı diyordum fakat oda akp ye mesafeli + dikkatli de olsa bir nevi yakınlaştı.. Satılmamış bir tek Emre Kongar kaldı benim bildiğim fakat o adamında ideolijsi belli hankırmen dediğin herhangi bir ideolijiyi benimsemez işini yapar... Fatih altaylı gibi ana haber esnasında ona buna laf sokmaz yorum köşesi koyar programına "bence" diyerekten kendi görüşlerini belirtir.. Hiç dikkat ettiniz mi özellikle Show Tv nin sabah haberleri ne kadar buyuk bir aziclik yaa satılmışlığın bu kadarı mı olur ?Habercilik bu kadar yerlerde sürünür mü ya ?? -
Asi bunu yazdı:
Bu mab pisliğin teki güneş harekatında emekli bir albaymı ne çıkarmıştı adam öyle bir konuşuyorduki yok asker aç kalır kuru ekmek yer botunda kar eritip su içir falan filan adam adete askeri yere vurdu. maba o günden beri gıcıgım.
-----------------------------bazı imkansızlıklar var..özellikle normal askerlerin çektiği cefa anlatılmaz yaşanır.. generallerde içten ısıtmalı amerikan parkeleriyle -846864 derecedeki mehmetçiği denetleye dursun
-
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------Asi bunu yazdı:
-----------------------------bazı imkansızlıklar var..özellikle normal askerlerin çektiği cefa anlatılmaz yaşanır.. generallerde içten ısıtmalı amerikan parkeleriyle -846864 derecedeki mehmetçiği denetleye dursun
İmkansızlıkları bende biliyorum kışın -35 lerde -40 larda yazın 45-50 derecelerde dağlardalar ama böyle bir harekatın ortasında tv çıkıp bunları anlatmak mantık dışı bu konuşmaları dinleyen yüzbinlerce insan var o harekata katılan onbinlerce askerin ailesi var. Bir sürü it var pkk yanlısı. Piskoloji diye bir şey var. -
şerefsiz topal.
-
ya bırakın i*neyi mason serefsiz.
apoyla yiyistigi günleride bilio bu ülke.
Omnuarliti sen onun msn i verde milet heykırlasın olay bitsn xD
-
Asi bunu yazdı:
İmkansızlıkları bende biliyorum kışın -35 lerde -40 larda yazın 45-50 derecelerde dağlardalar ama böyle bir harekatın ortasında tv çıkıp bunları anlatmak mantık dışı bu konuşmaları dinleyen yüzbinlerce insan var o harekata katılan onbinlerce askerin ailesi var. Bir sürü it var pkk yanlısı. Piskoloji diye bir şey var.
-----------------------------gerçekleri gizleyince benim çantadaki yüküm azalmadı ki aksine sen aslansın sen kaplansın diyip daha çok yüklendiler hep.. benim psikolojimi niye kimse düşünmüyor?
tabi milletin psikolojisi iyi olsun oylarımızdan eksilme olmasın.. mehmetçik nasılsa insan üstü bişey hertürlü derdi sıkıntıyı kaldırabilir..