Birand: PKK Konusunda Yalan Haber Yapıyoruz
-
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------Asi bunu yazdı:
-----------------------------
İmkansızlıkları bende biliyorum kışın -35 lerde -40 larda yazın 45-50 derecelerde dağlardalar ama böyle bir harekatın ortasında tv çıkıp bunları anlatmak mantık dışı bu konuşmaları dinleyen yüzbinlerce insan var o harekata katılan onbinlerce askerin ailesi var. Bir sürü it var pkk yanlısı. Piskoloji diye bir şey var.
-----------------------------gerçekleri gizleyince benim çantadaki yüküm azalmadı ki aksine sen aslansın sen kaplansın diyip daha çok yüklendiler hep.. benim psikolojimi niye kimse düşünmüyor?
tabi milletin psikolojisi iyi olsun oylarımızdan eksilme olmasın.. mehmetçik nasılsa insan üstü bişey hertürlü derdi sıkıntıyı kaldırabilir..
-----------------------------Birincisi artık sarıkamış döneminde değiliz. Ordaki askerler yazlık kamuflaj giymiyorlar. İkincisi sen pisikolojik harbi biliyomusun. Bunu ırakın işgalının başında saddam bile yaptı. Ki saddamın o zaman ki durumuyla TSK yı karşılaştırmak aptallık olur. Kusura bakma TSk senden çok askerinin pisikolojisini düşünür.
TSK ile oy arasında nasıl bir bağ kurdun onu anlamadım. TSK atamayla yönetilir seçimle değil.
-
demekki ben askerliğimi tskda yapmamışım
-
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------Hala askermısın
-
satılmış zihniyet,şerefsizin önde gideni.
-
bu sadece tsk da deil ki her orduda olur savaş zamanları moral için etkiside büyük olur
tsk nın kendi sitesindeki haberler dorudur gerisi faso fiso
-
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------Asi bunu yazdı:
İmkansızlıkları bende biliyorum kışın -35 lerde -40 larda yazın 45-50 derecelerde dağlardalar ama böyle bir harekatın ortasında tv çıkıp bunları anlatmak mantık dışı bu konuşmaları dinleyen yüzbinlerce insan var o harekata katılan onbinlerce askerin ailesi var. Bir sürü it var pkk yanlısı. Piskoloji diye bir şey var.
-----------------------------gerçekleri gizleyince benim çantadaki yüküm azalmadı ki aksine sen aslansın sen kaplansın diyip daha çok yüklendiler hep.. benim psikolojimi niye kimse düşünmüyor?
tabi milletin psikolojisi iyi olsun oylarımızdan eksilme olmasın.. mehmetçik nasılsa insan üstü bişey hertürlü derdi sıkıntıyı kaldırabilir..
-----------------------------Dağlardaki asker zaten gerçekleri biliyor bizzat yaşıyorlar. Omuzlarındaki yükünde farkındalar. Mehmetçiğide kimse insanüstü demedi. Piskolojik savaşın, piskolojinin ne olduğunu oku sonrada benim yazdıklarımı oku.
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------askersem ne değişecek?
-
Omnuarliti bunu yazdı:
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------askersem ne değişecek?
-----------------------------Bak arkadaşım. Ben dedım kı TSk askerinin piskolojisini düşünür. Sende dedın ki demekki ben askerliğimi tskda yapmamışım
Eğer sen asker değilsen TSK senın piskolojik durumunu şuan için düşünmez. Eğer askersen ve bu haberlerden piskolojin bozuluyorsa o zaman hem azınlıkta kalıyorsun yine TSK çoğunluğu düşünmek zorunda kalır hemde senın piskolojin zaten bozuktur. Çünkü askeri üstün olduğu için veya öyle gösterilmesinden rahatsız olan bi insan Ya hastadır yada TSK nin karşısındakı gruptadır.
-
TSK dediğin bi kişi değil ki içinde bin çeşit insan var.. ve çoğuda sadece kendi psikolojisini düşünen EGOİST insanlar.. her rütbeli başka rütbeliyle sorunlu
uzmanlar teğmenlerle ,astsubaylar subaylarla, subaylar uzmanlarla sonra hepsi beraber askerlerle..
her şehirde askeri bölge var..yanından geçerken nöbetçinin biriyle konuşmayı falan deneyin bakalım size neler anlatacak
edit: askerlerin askerlere emir verbilmesi ayrıca başka bi şey,
-
E sonuç ne şimdi TSK'nın tümü egoist bencil adamlardan olusuyor diyelim tümden hepsini kaldırıp çöpe mi atalım ? Polis asayişi saglayıp hiç rüşvet almayan hepsi a'dan z'ye ahlak timsali insanlar oldugu için mi askeri bölgelerde rahatsız oluyorsunuz.Gelin burayada görelim.Hapcısından tinercisine serefsizinden ugursuzuna itine kadar bir dolu insanla ugrasmak kolay olmuyo ve ne yazıkki bu populasyon gün geçtikce bir çok bölgede kendini gösteriyor.Ve bunların tek korktukları askerlerdir yani polis yerine asayişi saglayan jandarmalar.Sen nöbet bekleyen askerin yanına neden konusmak için gidiyon ki birader sapıkmısın ? Dısarı cıktıgında ayaganın dibinde bomba patlamıyor evinde rahat rahat bilgisayrın basında oturuyorsan bunu TSK'ya borclusun.Ne bekliyor millet anlamadım ne yapsalardı yani gucaklarına alıp ninimi söyleselerdi.O kadar sefkat bekliyecekseniz annenizin koynundan cıkmıyacaksınız ! Orası Ana ocagı degil Asker ocağı.Begenmeyen gider mozambik özerk cumhuriyetine baglı silahlı kuvvetlerinde yapar askerligini.