folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Birand: PKK Konusunda Yalan Haber Yapıyoruz

Birand: PKK Konusunda Yalan Haber Yapıyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:
    -----------------------------

TSK dediğin bi kişi değil ki içinde bin çeşit insan var.. ve çoğuda sadece kendi psikolojisini düşünen EGOİST insanlar.. her rütbeli başka rütbeliyle sorunlu

uzmanlar teğmenlerle ,astsubaylar subaylarla, subaylar uzmanlarla sonra hepsi beraber askerlerle..

her şehirde askeri bölge var..yanından geçerken nöbetçinin biriyle konuşmayı falan deneyin bakalım size neler anlatacak

edit: askerlerin askerlere emir verbilmesi ayrıca başka bi şey, 

b.s.g.tsk hakkında ne biliyosun?ne kadar insan tanıyosun?askerlik icabı iki sert çekti komutanlar şimdi hepsi kötü oldu tabi.kaba tabirle itlik yapma.Türkün şerefli ordusunun personeline bireylerine egoist diyebilecek ne yaptın sen?
    egoistmiş peh!ondan yüzbaşısından binbaşısına astsubayına şehit verdi bu ülke .hepsi egoisttiler maalesef.yürü git insanın sinirlerini bozma.haddini de aşma
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    Omnuarliti bunu yazdı:

TSK dediğin bi kişi değil ki içinde bin çeşit insan var.. ve çoğuda sadece kendi psikolojisini düşünen EGOİST insanlar.. her rütbeli başka rütbeliyle sorunlu

uzmanlar teğmenlerle ,astsubaylar subaylarla, subaylar uzmanlarla sonra hepsi beraber askerlerle..

her şehirde askeri bölge var..yanından geçerken nöbetçinin biriyle konuşmayı falan deneyin bakalım size neler anlatacak

b.s.g.tsk hakkında ne biliyosun?ne kadar insan tanıyosun?askerlik icabı iki sert çekti komutanlar şimdi hepsi kötü oldu tabi.kaba tabirle itlik yapma.Türkün şerefli ordusunun personeline bireylerine egoist diyebilecek ne yaptın sen?
    egoistmiş peh!ondan yüzbaşısından binbaşısına astsubayına şehit verdi bu ülke .hepsi egoisttiler maalesef.yürü git insanın sinirlerini bozma.haddini de aşma

antioksi sakin ol hoca bunlar çıkıyo arada tsk ya laf edip ne kazanıyolar bi türlü anlamam

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

@ Omnuarliti

Birader sen heralde TSK'yı herkesin fikrini özgürce belirtebileceği , liboşsal bir mekân zannediyorsun . Eğer öyle olsaydı şu an bunları konuşmak yerine , kilisede ayinde olurduk .

Evet , tek tip insan yetiştiriliyor . Evet , generaller diğer askerlerden daha yüksek şartlarda . Evet , gelirimizin çoğu orduya gidiyor . Eee , gitmesin mi ? Gitmesin de diri diri s.ksinler mi bizi ? Generaller erlerle haşır neşir olsunlar da rütbe kalmasın mı , saygı kalmasın mı ? Herkes fikrini özgürce belirtsin de bölünsün mü memleket ?

Bence sen TSK'nın ne zaman kurulduğunu , kaç bin yıldır sapasağlam ayakta olduğunu , neler başardığını bir öğren , sonra konuşalım bunları .  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    Omnuarliti bunu yazdı:

şu askeriyede bana bitane komutan bile sert çekmedi..hatta yüzde 70 iyle kanka olduk bile diyebiliriz.. çünkü ben işlerini gördüm hep.. bi dediklerini bi buçuk etmedim..başka askerlerin yapamadığı yada yapmaya cesaret edemedikleri yapamam dedikleri işlerde aranan adam oldum.. o yüzden de hep ele üstünde tutuldum..

ama diğer bazı askerlere davranışları  aşağılamaları,küfürleri ve pataküt girişmelerini gördüm..

hatta rütbelilerin günlük işlerde birbirine davranışları birbirilerini ezmeye çalışmaları hayret verici bişey..askerliğin askerlikten ziyade onlar için bi meslek olarak görülmesi akşam saatim gelince basar giderim arkadaş askerden banane tavrı  var..

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

omnuralti son msj sana kalmasın.

Türk ordusuna ulusun güvenliğine karşı her zaman yanımızda olan mehmetçiklere karşı memed ali birandçılık taslayamassın.

o masonistin sülalesi sebataycı. yok msni var bende konuşuyorum tripleri nediye yazıyorsun. bizene varsa.

başlatma memed ali birand amcandan yazdığın msjlara ilkte salak salak yağmacı yazıyor deyip güldüm amma velakin ters düşüncelerine kimseyi ortak edemessin başka yerde bunları söyle. memed ali birancık amcana söyle : senin sunduğun haberleri izlemiyoruz...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

Türk ordusuna ulusun güvenliğine karşı her zaman yanımızda olan mehmetçiklere karşı memed ali birandçılık taslayamassın.

o masonistin sülalesi sebataycı. yok msni var bende konuşuyorum tripleri nediye yazıyorsun. bizene varsa.

başlatma memed ali birand amcandan yazdığın msjlara ilkte salak salak yağmacı yazıyor deyip güldüm amma velakin ters düşüncelerine kimseyi ortak edemessin başka yerde bunları söyle. memed ali birancık amcana söyle : senin sunduğun haberleri izlemiyoruz...

Hoca anlamadım ben şimdi bu ipne mason'mu Sabatay'mı?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    xursi bunu yazdı:
    mayrip bunu yazdı:

Hoca anlamadım ben şimdi bu ipne mason'mu Sabatay'mı?

Geç hepsini, dönek solcudur kendileri. Libo$. 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
Toplam Hit: 13228 Toplam Mesaj: 78