Birand: PKK Konusunda Yalan Haber Yapıyoruz
-
Saman altından su yürütmeye çalışıyosun gibime geldı. Derdın TSK'nın yapısımı yoksa abartılı olduğu söylenen haberlermi.
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------
Saman altından su yürütmeye çalışıyosun gibime geldı. Derdın TSK'nın yapısımı yoksa abartılı olduğu söylenen haberlermi.
-----------------------------tsknın bugün getirildiği yapı
yani çoklu rütbelilik
mesala neden eskiden rütbeler nasıldı teğmen - üst teğmen - yüzbşı ............gkbaşkanına kadar gider
ama şimdi uzmandır astsubaydır sivil memuruna kadar girdi.. anlamamanı doğal karşılıyorum ama şuan tskda çalışanların yarısı hayatlarından mutsuz.. nerden seçtim bu mesleği diyorlar.. zengin olsak askerde işimiz ne diyorlar.. parası iyi olmasa kimse gelipte bu sisteme girmez..çok stresli bişey.. gerçi sivil kurumlarda da rütbeden kaynaklı stres oluyor ama tskdaki kadar hiçbiyerde yok
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------E sonuç ne şimdi TSK'nın tümü egoist bencil adamlardan olusuyor diyelim tümden hepsini kaldırıp çöpe mi atalım ? Polis asayişi saglayıp hiç rüşvet almayan hepsi a'dan z'ye ahlak timsali insanlar oldugu için mi askeri bölgelerde rahatsız oluyorsunuz.Gelin burayada görelim.Hapcısından tinercisine serefsizinden ugursuzuna itine kadar bir dolu insanla ugrasmak kolay olmuyo ve ne yazıkki bu populasyon gün geçtikce bir çok bölgede kendini gösteriyor.Ve bunların tek korktukları askerlerdir yani polis yerine asayişi saglayan jandarmalar.Sen nöbet bekleyen askerin yanına neden konusmak için gidiyon ki birader sapıkmısın ? Dısarı cıktıgında ayaganın dibinde bomba patlamıyor evinde rahat rahat bilgisayrın basında oturuyorsan bunu TSK'ya borclusun.Ne bekliyor millet anlamadım ne yapsalardı yani gucaklarına alıp ninimi söyleselerdi.O kadar sefkat bekliyecekseniz annenizin koynundan cıkmıyacaksınız ! Orası Ana ocagı degil Asker ocağı.Begenmeyen gider mozambik özerk cumhuriyetine baglı silahlı kuvvetlerinde yapar askerligini.
-----------------------------Herkes herşeyi bir yöne çekiyor, aldırmayın.
Hayırdır BAAL yoldaş :), besmeleni "Yaşasın halkların kardeşliği" ile açmaya başladın mı :)
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------E sonuç ne şimdi TSK'nın tümü egoist bencil adamlardan olusuyor diyelim tümden hepsini kaldırıp çöpe mi atalım ? Polis asayişi saglayıp hiç rüşvet almayan hepsi a'dan z'ye ahlak timsali insanlar oldugu için mi askeri bölgelerde rahatsız oluyorsunuz.Gelin burayada görelim.Hapcısından tinercisine serefsizinden ugursuzuna itine kadar bir dolu insanla ugrasmak kolay olmuyo ve ne yazıkki bu populasyon gün geçtikce bir çok bölgede kendini gösteriyor.Ve bunların tek korktukları askerlerdir yani polis yerine asayişi saglayan jandarmalar.Sen nöbet bekleyen askerin yanına neden konusmak için gidiyon ki birader sapıkmısın ? Dısarı cıktıgında ayaganın dibinde bomba patlamıyor evinde rahat rahat bilgisayrın basında oturuyorsan bunu TSK'ya borclusun.Ne bekliyor millet anlamadım ne yapsalardı yani gucaklarına alıp ninimi söyleselerdi.O kadar sefkat bekliyecekseniz annenizin koynundan cıkmıyacaksınız ! Orası Ana ocagı degil Asker ocağı.Begenmeyen gider mozambik özerk cumhuriyetine baglı silahlı kuvvetlerinde yapar askerligini.
-----------------------------tartıştığım tsknın başarısı değil
tabiki gece rahat yatabilmemizi tskya borçluyuz ama
tskda başarısını askerlere borçlu,
bu asker bugün ben askere gitmek istemiyorum demiyorsa dini ve örfi inançlarından dolayı demiyor
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Herkes herşeyi bir yöne çekiyor, aldırmayın.
Hayırdır BAAL yoldaş :), besmeleni "Yaşasın halkların kardeşliği" ile açmaya başladın mı :)
-----------------------------Ayıpsın,ikindi olsun yatsı olsun yolda adım atarken bile devamlı besmelemizi cekerim yoldaş ontedi :D
-
TSK nın neyine moral vercen kendi öldürdüğü adam sayısını sen daha mı iyi bilcen denyo.Ayrıca TSK öldürdüğü adamların cesetlerini saymıo keza pkk nın mağaralarda toplu mezarları bulunduğu ortaya çıkmıştı bi kere.Resmen milletin TSK'ya olan güvenini sarsmak için yazılmış bir yazı.Rene'den özeür dilerekten Şeerrrrreeeefsizzzz diyorum.
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
biranda koim.
-----------------------------eyvallah... :D
-
Psikolojik Savas, Silahlarla yapılan Savas kadar önemlidir.. Birand acıklamakla armutluk etmiş..
-
-
simdi ilk yazdigimda biraz acikliyip birsey sormustum birdaha sorayim cevap gelmedide :)
bu adam burda nedemek istiyor
- Ancak, bilmemizde yarar var. Sadece kendi kendimizi aldatıyoruz. Boş yere insanlarımız ölüyor. Gereksiz kahramanlık öyküleriyle hiçbir yere varamayacağımızı artık görmemiz gerekiyor.’’