folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Birşey Sormak İstiyorum

Birşey Sormak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

3ü de Atatürk'ü kesinlikle sevmez onu zinacı içkici biri olarak tanıtırlar. Padişahın onu ülkeyi kurtarması için görevlendirdiğini ama Atatürk'ün kurtardıktan sonra ihanet edip dinsiz bi devlet kurduğunu söylerler.

burası kesinlikle yanlış en azından benim çevremde...

edit: ayrıca içki içtiği doğru değil midir zaten?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

sipidik bunu yazdı:

cevap verdiğiniz için teşekkur ederim.. peqi bu abilik ablalık saçmalıgı hangi kurmun yada tariqatın bilmem bişeyidir?

kesinlikle feto p*çinin cemaatinin uygulamasıdır,özellikle üniversite çevrelerinhde yurt açarlar.bu yurtların fiyatları diğer yurtlara göre daha düşüktür,dar geirli öğrenciler ucuz olduğu için orayı seçerler,o yurtlarda da abiler ablalar vardır sözde derslere yardımcı olurlar,ama bu dar gelirli öğrenciler kısa zamanda cemaatin kölesi durumuna gelir,ve istedikleri zaman bu cemaatten ayrılamazlar çünkü ölüm tehlikesi vardır,burdan tüm tbt müridlerine sesleniyorum,bu yurtlar ne kadar ucuz olursa olsun  gitmeyin,çevrenizdekileride lütfen uyarın

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:

sipidik bunu yazdı:

cevap verdiğiniz için teşekkur ederim.. peqi bu abilik ablalık saçmalıgı hangi kurmun yada tariqatın bilmem bişeyidir?

kesinlikle feto p*çinin cemaatinin uygulamasıdır,özellikle üniversite çevrelerinhde yurt açarlar.bu yurtların fiyatları diğer yurtlara göre daha düşüktür,dar geirli öğrenciler ucuz olduğu için orayı seçerler,o yurtlarda da abiler ablalar vardır sözde derslere yardımcı olurlar,ama bu dar gelirli öğrenciler kısa zamanda cemaatin kölesi durumuna gelir,ve istedikleri zaman bu cemaatten ayrılamazlar çünkü ölüm tehlikesi vardır,burdan tüm tbt müridlerine sesleniyorum,bu yurtlar ne kadar ucuz olursa olsun  gitmeyin,çevrenizdekileride lütfen uyarın

ne ölüm tehlikesi yav bu kadar kasmayın kendinizi :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Moonchild bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

3ü de Atatürk'ü kesinlikle sevmez onu zinacı içkici biri olarak tanıtırlar. Padişahın onu ülkeyi kurtarması için görevlendirdiğini ama Atatürk'ün kurtardıktan sonra ihanet edip dinsiz bi devlet kurduğunu söylerler.

Kesinlikle doğru. Sen içlerine girmediysen bilmezsin çünkü dışardakilere karşı özellikle fetullahçılar hep aldatır yalan söyler. çünkü onların dinlerinde kendi amaçlarına çekmek fayda sağlamak için yalan söylemek caizdir. Gir içlerine bak neler oluyo. Bi de Atatürk felan dersen fetullahçılar senle tartışmaz bile. hiçbişey demez ama birden seni çağırmamaya başlarlar, sözlerini kaale almazlar anlarsın o zaman ne demek istediğimi.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

Moonchild bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

Kesinlikle doğru. Sen içlerine girmediysen bilmezsin çünkü dışardakilere karşı özellikle fetullahçılar hep aldatır yalan söyler. çünkü onların dinlerinde kendi amaçlarına çekmek fayda sağlamak için yalan söylemek caizdir. Gir içlerine bak neler oluyo. Bi de Atatürk felan dersen fetullahçılar senle tartışmaz bile. hiçbişey demez ama birden seni çağırmamaya başlarsan, sözlerini kaale almazlar anlarsın o zaman ne demek istediğimi.

ben zaten onların okulundayım özellikle sordum hocaya öle bi cevap vermedi herkesin kişisel düşüncesi kendine adam tutup da sana atatürkü anlatmıyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Moonchild bunu yazdı:

ben zaten onların okulundayım özellikle sordum hocaya öle bi cevap vermedi herkesin kişisel düşüncesi kendine adam tutup da sana atatürkü anlatmıyo

Stratejilerinden biri, 5 okul aç 4ü normal 1i beyin yıkar. Sonra iddialar gelince kendi okullarından öğrencileri der hayır yok öyle bişey diye. Dersanelerinde hocalar küfürlü bile konuşur.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

ölüm tehlikesi mi zuhahahaha :D:D sallamasyonun da iftiranın da bu kadarı yaaa pes amk :D

gittim takıldım yurtlarında beğenmedim ortamı döndüm geldim amk hala hayattayım :/

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

Stratejilerinden biri, 5 okul aç 4ü normal 1i beyin yıkar. Sonra iddialar gelince kendi okullarından öğrencileri der hayır yok öyle bişey diye. Dersanelerinde hocalar küfürlü bile konuşur.

bizim okulda da  bikaç tane vardı bizle küfürlü konuşan eger o 5te birlik dilime düşmüşsem ki hiç sanmıorum çok şanslıyım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nebosh
    nebosh's avatar
    Erkek

5 senedır bu cemaatlerın okulları olsun yurtları olsun dersanelerı olsun her bı bokunda bulundum şu kadarını solıyım ımkanlar super içlerine tam manasıyla düşmediginiz sürece istediginiz gibi kullanın faydasını gorursunuz tabi saglam ırade ıster

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Nurculardanda fetoşa sövene şahit oldum ben mk :S Yani fetoşa laf edip said nursinin yolundan gidenlerde var

Toplam Hit: 11286 Toplam Mesaj: 84