Birşey Sormak İstiyorum
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------En iyi tarikat ADD tarikatıdır maneviyat adına sizi zorlamazlar çünkü maneviyatla alakaları yokdur
ha ilerde sağlam bir örgüt elemanı olabilir veya onlar için demokrasi adı altında darbelerde yer alabilirsin çok sağlam bağlantları vardır
çokda sağlam kalkanları vardır atatür halbuki atatürk yerinden kalksa ilk önce onların yüzüne tükürür o ayrı mesele
yapcağın işe sıra gelirse hiç birsey soran olursa biz atatürkcüyüz dersin olur biter : )
faydaları:ergenekon gibi oluşumlarda yer alabilir atatürkün adını kullanarak ülkenin .....koyabilirsin
heryerde adamın olur istediğini yaptrabilir paraya para demessin
zaten şeyhleri emekli generaller ve iş adamları olduğu için sağlamdasın sırdtın yere gelmez
bunu simdiye kadar ne fettullah gülen nede saidi nursu başarmıştır hocam bence
en sağlamı ADD riske atmamak gerek insan kendini
senden giden sadece ufak bir aidat nolcak haa ödeyemessen sana özel kredi kartı çıkartıp otomotik keserler zaten zorlanmazlar seni :)
------------------------------ADD Tarikat değiL bir oLuşum,birLeşimdir
2-ADD Kimseden zorLa veya istekLe para aLmaz
3-Fetonunda Said nursininde,daha ne kadar tarikat varsa tbt hariç hepsinin müridLerinin a.q
4-"Ey efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.En doğru, en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır. Uygarlığın emrettiğini ve istediğini yapmak insan olmak için yeterlidir!"
5-B.S.G
-----------------------------
olşumların bir diğer adıda tarigattır tarigat illede bir kaç kişinin toplanım namaz kılması değildir ok
-----------------------------3-5 tane feto nursi gibi ibnenin ortaya çıkardığı kendine yandaş topLayarak ve dini kuLLanarak insanLarın vicdanını sömüren zeka seviyesi düşük insanLar topLuLuğudur tarikat
Birde bu insanLar kendiLeri aşıp hz. Muhammed'in doğum günü diye KutLu doğum haftası adı aLtında kendi doğum günLerini kutLatan iğrenç insanLardır !(BKZ: Fettoş)
-
Ağızlar sussun, diller konuşsun.
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------En iyi tarikat ADD tarikatıdır maneviyat adına sizi zorlamazlar çünkü maneviyatla alakaları yokdur
ha ilerde sağlam bir örgüt elemanı olabilir veya onlar için demokrasi adı altında darbelerde yer alabilirsin çok sağlam bağlantları vardır
çokda sağlam kalkanları vardır atatür halbuki atatürk yerinden kalksa ilk önce onların yüzüne tükürür o ayrı mesele
yapcağın işe sıra gelirse hiç birsey soran olursa biz atatürkcüyüz dersin olur biter : )
faydaları:ergenekon gibi oluşumlarda yer alabilir atatürkün adını kullanarak ülkenin .....koyabilirsin
zaten şeyhleri emekli generaller ve iş adamları olduğu için sağlamdasın sırdtın yere gelmez
senden giden sadece ufak bir aidat nolcak haa ödeyemessen sana özel kredi kartı çıkartıp otomotik keserler zaten zorlanmazlar seni :)
-----------------------------1-ADD Tarikat değiL bir oLuşum,birLeşimdir
3-Fetonunda Said nursininde,daha ne kadar tarikat varsa tbt hariç hepsinin müridLerinin a.q
4-"Ey efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.En doğru, en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır. Uygarlığın emrettiğini ve istediğini yapmak insan olmak için yeterlidir!"
5-B.S.G
olşumların bir diğer adıda tarigattır tarigat illede bir kaç kişinin toplanım namaz kılması değildir ok
fettullah ve cemaati sen ve senn gibilerin beynini ruhunu her şeyini ele gçirmiş,aslında senin hiç bi suçun yok,tek suçun iradeli olamaman,küfür lü konuşmamın sebebi her şeye rağmen gerçekleri görememeniz umarım kısa zamanda gerçeği görürsünüz -
onur kardeşim en basta fettullah gülen e ait ne bir kuruluş nede bir kişiyi tanırım ki zaten ben öğrenci değilim burda sallamışsın
beni tanımak istersen acık adres veririm odamda koskoca atatürk portresi ve türk bayrağı vardır kişileri çamur atmadna önce tanı izmir bucada oturuyorum ve işyerlerim var yolun düşerse beklerim
alıntı yapmadımki uzamasın diye onurcum istersen gelirsin bide yüzyüze tartısırız ok
bana elmi öptürceksin: ) büyüğümsen öperim sorun değil ama senin anlattığın tarzda el öpermiyim istersen tanı drim sonra sana elimi öptürürm dersin ok
not: kesinlikle hiç bir kurum kuruluş tarigat vs yerlerle bağlantım var ned eüyeyim
ben sadece müslümanım
-
kapatın şu konuyu ya ..milleti günaha sokucanız ha
-
RevengeX bunu yazdı:
------------------------------ADD Tarikat değiL bir oLuşum,birLeşimdir
5-B.S.G
-----------------------------3-5 tane feto nursi gibi ibnenin ortaya çıkardığı kendine yandaş topLayarak ve dini kuLLanarak insanLarın vicdanını sömüren zeka seviyesi düşük insanLar topLuLuğudur tarikat
Birde bu insanLar kendiLeri aşıp hz. Muhammed'in doğum günü diye KutLu doğum haftası adı aLtında kendi doğum günLerini kutLatan iğrenç insanLardır !(BKZ: Fettoş)
her insan kendi günayıylşa sorguya cekilcekdir lakin sizde bilmeden bu insanlara küfür ediyosanız sizde günaha giriyosanız ama bildiğiniz seyler gördüğünüz seyler varsa devam edin diycek bişeyim yok ok -
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------1-ADD Tarikat değiL bir oLuşum,birLeşimdir
5-B.S.G
fettullah ve cemaati sen ve senn gibilerin beynini ruhunu her şeyini ele gçirmiş,aslında senin hiç bi suçun yok,tek suçun iradeli olamaman,küfür lü konuşmamın sebebi her şeye rağmen gerçekleri görememeniz umarım kısa zamanda gerçeği görürsünüz
gercekleri göremiyosak bile ki senin düşüncen bu bana görede sen göremiyosun bendemi sana küfür edim ozamanveya bu sana küfür etme hakkı vermez demi her fikirden insan olcak sen fikirleirni insanlara küfür ederekmi benimsetirsin sence biraz cahilce değilmi
-
@Qin
Hocam hastamısın sen ?
Yaw adam Hz.Muhammed'in diye kendi doğum gününü kutLattırıyor..Sen haLa her insanın kendi günahından bahsediosun hoca biz burda neyi tartışıyoruz?
Ne kadar rahatsınız ya haLa böyLe i.neLeri savunabiLiyosunuz..
İnsaf 28 yaşında adamın savunduğu ideoLojiye bak Sizin gibiLer böyLe yaparsa geLecein Fetoşcu VeLedLeri ne yapar kim biLir :| -
Qin bunu yazdı:
-----------------------------onur kardeşim en basta fettullah gülen e ait ne bir kuruluş nede bir kişiyi tanırım ki zaten ben öğrenci değilim
beni tanımak istersen acık adres veririm odamda koskoca atatürk portresi ve ürk bayrağı vardır kişileri çamur atmadna önce tanı izmir bucada oturuyorum ve işyerlerim var yolun düşerse beklerim
alıntı yapmadımki uzamasın diye onurcum istersen gelirsin bide yüzyüze tartısırız ok
bana elmi öptürceksin: ) büyüğümsen öperim sorun değil ama senin anlattığın tarzda el öpermiyim istersen tanı drim sonra sana elimi öptürürm dersin ok
-----------------------------işte diyorum yaa ateşli konuşmamın sebebi,her şeyin ortada olmasına rağmen insanların görememesi,bende bucaya çok yakın bi yerde oturuyorum,yeşilderede,hemen hemen her gün şirinyerdeyim,bir gün belki yüz yüze görüşürz öle konuşuruz bu konuları,ayrıca bucabizkaçkişiyiz gençlik kolları üyesiyim(her ne kadar bizkaçkişiyiz oluşumndan hoşlanmasanda) istersen sende bi gün derneğe gelebilirsin yapılan toplantılara katılabilirsin
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------onur kardeşim en basta fettullah gülen e ait ne bir kuruluş nede bir kişiyi tanırım ki zaten ben öğrenci değilim
beni tanımak istersen acık adres veririm odamda koskoca atatürk portresi ve ürk bayrağı vardır kişileri çamur atmadna önce tanı izmir bucada oturuyorum ve işyerlerim var yolun düşerse beklerim
-----------------------------işte diyorum yaa ateşli konuşmamın sebebi,her şeyin ortada olmasına rağmen insanların görememesi,bende bucaya çok yakın bi yerde oturuyorum,yeşilderede,hemen hemen her gün şirinyerdeyim,bir gün belki yüz yüze görüşürz öle konuşuruz bu konuları,ayrıca bucabizkaçkişiyiz gençlik kolları üyesiyim(her ne kadar bizkaçkişiyiz oluşumndan hoşlanmasanda) istersen sende bi gün derneğe gelebilirsin yapılan toplantılara katılabilirsin
biz burda sadece tartısırız sınırımızı asmadığımız sürece hocam sadec yazı olur burda sen küfür etsende etmesende değişen bişey olmaz önemli olan her görüşe her fikre saygılı davranmak bence insan bunu basara bilendirbazen sinirler gerilir norlamdir önemli olan o anda insanın kendine hakim olmaıdır dostum davetin içinde saol
oluşumları pek sevmem her olusumun altında mutlaka bir yanlış çıkyo en güzeli rene demeli tek kişilik dev kadro :)