folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Birşey Sormak İstiyorum

Birşey Sormak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haytaTayfa
    haytaTayfa's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:
    -----------------------------

@Qin

Hocam hastamısın sen ?

Yaw adam Hz.Muhammed'in diye kendi doğum gününü kutLattırıyor..Sen haLa her insanın kendi günahından bahsediosun hoca biz burda neyi tartışıyoruz?

Ne kadar rahatsınız ya haLa böyLe i.neLeri savunabiLiyosunuz..

İnsaf 28 yaşında adamın savunduğu ideoLojiye bak Sizin gibiLer böyLe yaparsa geLecein Fetoşcu VeLedLeri ne yapar kim biLir :|

sen nerden biliyosun ya kendi dogum gununu kutalattıgını .partidemiydin ? aq saçma sapan haberlerle buraya gelıp mıllete bok atmayın

Binaaneleyh, üzerine gonuşmaya değmez.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:

@Qin

Hocam hastamısın sen ?

Yaw adam Hz.Muhammed'in diye kendi doğum gününü kutLattırıyor..Sen haLa her insanın kendi günahından bahsediosun hoca biz burda neyi tartışıyoruz?

Ne kadar rahatsınız ya haLa böyLe i.neLeri savunabiLiyosunuz..

İnsaf 28 yaşında adamın savunduğu ideoLojiye bak Sizin gibiLer böyLe yaparsa geLecein Fetoşcu VeLedLeri ne yapar kim biLir :|

ya diyorum ya ben bunu ilkkez senden duyuyorum ne dim simdi kalkıp ana avrat küfürmü edim ne saçmalıyosun sen

öyle bişey varsa allah belalarını versin yoksa ona iftra atanın allah belasını versin yeterlimi hocam

ben böyle bişey duymuş olsam sen inanıyomusunki fettullah güleni savuncağıma

ama ilkkez senden duyuyorum kanıt?

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Bu konu uzarsa kan gövdeyi götürür en iyisi yeter bu kadar tartışıldığı...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 10597 Toplam Mesaj: 84