folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Birşey Sormak İstiyorum

Birşey Sormak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

fastottoman bunu yazdı:
    -----------------------------

3 sene süleymanlıların yurdunda lise tahsilimi tamamladım keşke 3 sene daha okuyabilseydim diye ağladım yurttan ayrılırken

valamı ne güzelmiş yaa,ağlama ağlama söle abilere alırlar seni bida

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Cemmat yurtları acarlar, özellikle üniversiteleriniyi bölümlerini kazanmış saf elemanları seçerler ve bunları yurtlara yerleştirirler...

Evlere gelen giden yardımın hesabı yoktur, karşılığında cemaat evlerine daha fazla öğrenci çekmeleri için bu elemanları kullanırlar...

İşin sonucunda, bu bölümlerde okuyup iyi yere gelmiş kişiler mezun olduktan 4-5 sene sonra tekrardan cemaate yardım yapmaya başlayacaktır...

yani 1 ev acıp 5 öğrenciyi okuyup 5 inide mühendis yaptıktan sonra, o 5 mühendise harcadıklarının cok daha fazlası cemaate yardım olarak geri dönmektedir...

Onun haricinde, cemaat yurtlarında ve dershanelerinde cemaate mensup kişilerin cocuklarına ders azınlıkta din bilgisi ağırlıkta eğitimler vermeleri sağlanır... Genellikle evlerinde bilgisayar, televizyon, radyo vs gibi eğlence verici şeyler bulunmaz, bulunsa bile acılmaz, kendi ağızlarından söylüyorm "Orası ibadet evi orada televizyon izlenmez"...

Onun haricinde Özellikle nurcuların evlerinde, kuran-ı kerimin olmasına gerek yoktur ama said nursi denilen okuma yazma bilmeyen şerefsizi risale-i nurları olmak zorundadır, bi şekilde peygamber demeselerde peygamberin yerine koymuşlardır...

Cemaatin asıl sahibi çürüyüp giden said nursi denen şerefsiz olmakla birlikte, şu anda cemaatin başında  ABD ve CIA yardakcısı demin adı geçen şerefsizin öğrencisi olan başka bir şerefsiz yani fettullah gülen bulunmaktadır...

Kendisi türkiyede değil cia in abd deki ciftliklerinde yaşamakta, milyar dolarlık cemaati ordan yönetmektedir... Bircok dinci medya kuruluşu, okul, gazete, televizyon vsnin gelirleri ve zamanında cemmat evlerinde beyinlerini yıkadıkları öğrencilerin verdiği yardımlarla hayatlarını sürdürmektedirler...

Belli başlı özellikleri vardır, mesela gerçek abi ve ablaları kesinlikle küfür etmezler, çünkü strateji bu yöndedir, onlara yapılan öğreti bu yöndedir, sen onlara küfür etsen bile evet evet evet die baş sallaıp ondan sonra senin söylediklerini hiç sölememişsin gibi onlarada kendi abileri ablaları tarafından öğretilen 5-6 kelimeyi cümleyi söyleyerek seni çekmeye calışırlar...

Zaten baktığın zaman kot pantolon, spor ayakkabı, kravat giymezler yaz kış kumaş pantolon altına kösele ayakkabı ve üstten sadece 1 düğmesi acık gömlek giyerler, cok az sakalları vardır çünkü sünnettir...

Şimdi bu sitede olan cemaatci tayfası gelip bunların olmadığınbı savunmaya başlayacaktır, aslında böle olmadığını, aslında insanların beyinlerini yıkamadıklarını, aslında cok güzel olduğunu söleyecektir çünkü kendi beynide yıkanmıştır...

Cemaatci işte daha ne beklersinki :)

Bir arkadaşımın sözü, şeyhden x partisine oy vermemizin daha uygun olduğu bilgisi gelmiştir o partiye oy verdik diyerek koca bir ilce o partiye oy vermiştir :)

işte böledir, senin düşünmene gerek yok şeyhgin şıhın abin düşünür nede olsa :)))

Welcome to turkey....

altina imzami atarim.hepsi ayni b*k hojam.

The king is bleeding.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Erkek

anubisx bunu yazdı:

bu fetocu ve saz  arkadaşları zor durumda olan bi arkadaşımı evlerine alıp orda 1-2 gün kaldırıp bi sabah hadi sabah namazı kılıcaz diye kaldıran iğrenç heriflerden başka birşey değil.

bak arkadaşım hepimizin müslüman olduğunu düşünerek söylüyorum onu namaz için uyandırmak diger müslümanın boynunun borcudur adam namaza uyandırmış bunda ne gibi bir iğrençlik var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

ben de tarıkatteyım menzıl cemaatı naksıbendı tarıkatı , herkes bır cok sey yazmıs normaldır boyle dusunmenız bende tarıkate gırmeden once ole dusunuyordum , ben gıdıgfımde sordum benım cemaatımın dogru yolda oldugunu nasıl anlarım , o da bana dedıkı yaptıgımız ıslere bak , gercekten baktım ve falso yok , secım zamanında su patıye oy verın gibi bir sey olmuyor , bagımsızsın, rene demişki evlerde tv falan olmaz , dogru soylemıs bunun yararı var maksat , ev vireylerı arasındakı muahbbeti arttırmak , laptoplar var wirelestan nete girdigimizde herkes basına toplanıyor kımse bır kac kelıme dahı konsumuyor , yanı sebep muahbbetın kaybolmaması ev cemaati arasında , bu ısler ıcın buyuk paralar lazım kaldıgım evın kırası 680 mılyon yedıgımız yıyeycekler ın haddı hesabı yok bunlar 220 mılyon ksıı basınayla olmaz , elbette yardıme edenler var , bend edıcemde , bizde soylenen sudur siz kımseye laf atmayın yok fethullahcı yok nurcu falan gibi onları kotulemeyın, ayrıca bize sakal pek bıraktırmazlar yada kılık kıyafet zorunluguu yoktur , cunku bızler kalplerı esas alırız , dıs gorunuz yada makam mevkı degıldır , gercekten dını bılgı olarak ta haftada bır sohbet olur o kadar onun harıcı ogrencı evlerı nasılsa aynen o dur 5 ksıı kalırız hepımız ogrencıyız , tek farkı ogrencı evlerınden dahd duzenlı derlı toplu olmasıdır , her tarıkatı bılmıyorum yada her cemaatı ben sadece kendı demaatımı anlattım , aklında suphe olan varsa yada ortamımızı gormek ısteyen varsa zonguldaga beklerız

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Erkek

nakamura2 bunu yazdı:
    Ben mi bilmiyomuşum :) Her türlü ortama girip konuşuyorum hocam ben senin gibi düşünme yeteneğiimi kaybetmediğim için düşündüm ve bunların doğru olduğuna karar verdim keşke sende düşünebilsende sende karar verebilsen,Sen said'i öğreneceğine Hz.Muhammed Efendimizi öğren,onun kitalarını okuyacağına,Kur'an ı okuda kullandırma kendini!

sence Kur'an la Hz.Muhammed le bagdaşmayan hareketleri sözleri neler ama lütfen birebir duyduğun şeyleri söyle..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Moonchild bunu yazdı:

nakamura2 bunu yazdı:
    Ben mi bilmiyomuşum :) Her türlü ortama girip konuşuyorum hocam ben senin gibi düşünme yeteneğiimi kaybetmediğim için düşündüm ve bunların doğru olduğuna karar verdim keşke sende düşünebilsende sende karar verebilsen,Sen said'i öğreneceğine Hz.Muhammed Efendimizi öğren,onun kitalarını okuyacağına,Kur'an ı okuda kullandırma kendini!

sence Kur'an la Hz.Muhammed le bagdaşmayan hareketleri sözleri neler ama lütfen birebir duyduğun şeyleri söyle..

Şuan İslamın geldiği noktaya bakarsan zaten İslamla badaşmayan yönlerini görebilirsin,gerçek İslam bu değildir eğer gerçek İslam yaşanıyo olsa bu tartışmalara giriliyo olmazdı,senin severek beğenerek dinimi yaşayacağım diye gittiğin evler dış destekli evlerdir ve o evler yüzünden tüm dünyada harika dinimiz yanlış tanınıyor...Said denen adam hiçbişey değildir benim dinim için,eğer illa birini örnek alıcam diyosan,Peygamberimi al ya da Ata'mı al...Siyasetini dininin ardına  saklayan Müslümanları(!)alma bence...İstersen msn'den flnda tartışırız,konuyu dağıtmayalım

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

sipidik bunu yazdı:

peki bu yurtlar.. ne biliyim her bişeyi insanlara bedava sunup karsılıgında namaz kıldıran insanlarda fetocularmı?

evet fetullahcılar o işi yapıyolar. süleymancılarında yurtları falan da var ama onlar da sadece din eğitimini gözediyorlar

onlar açık olarak din eğitimini gözetiolar fettoşçular ders aralarında sohbetle yok namaz kıldırıp sonralarında sohbetle ii götürüo zaten tepki toplayan şey de bu

NEDEN? (soru olarak)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Erkek

nakamura2 bunu yazdı:

İstersen msn'den flnda tartışırız,konuyu dağıtmayalım

pm e baksan ii olur

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_kan84
    asi_kan84's avatar
    Erkek

kardeşim sen ne fetullahcısı ne nurcusu ne süleymancısı kimseye aldanma sen inanacaksan Peygamber Efendimiz ve Sünnetlerini örnek al öyle inan. Onu bunu boşver

Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

Bayzinin dediği gibi.Zaten Fetullahın cemaati nur cemaati yani aynı şey

Toplam Hit: 11279 Toplam Mesaj: 84