folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Biz Doğu Evladıyız...

Biz Doğu Evladıyız...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

onalti bunu yazdı:
    -----------------------------

cuneyd bunu yazdı:

Faşistlere ekmek çıktı hadi saldırın.

zaten böyle bir konuya cevap yazmak icin sanki pusuya yatmışlar da bekliyorlar.

saldırın saldırın..

içimdekilere tercüman oldun kardeş.

Ekmek çıktı saldırın faşolaaar :):):)

Sıradaki parça faşist davranan ülkücülere gelsin.

İstemediler istemediler kavuşmamızı istemediler

dilerim Allah'tan mutlu olursun

kavuşmamızı istemediler:D:D

faşolar çok vurmuş galiba sana acısı geçmemiş hala belli.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

benim konu ucmus bunun burada hala durmasi traji komik ve ilginc...

herneyse , beyler aldirmayin ...

Bu ulkeyi , kokenini , bayragi sevmek . milliyetcilik , ataturkculuk fasistlikse , en agirindan fasistiz :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:

onalti bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:

Faşistlere ekmek çıktı hadi saldırın.

zaten böyle bir konuya cevap yazmak icin sanki pusuya yatmışlar da bekliyorlar.

saldırın saldırın..

içimdekilere tercüman oldun kardeş.

Ekmek çıktı saldırın faşolaaar :):):)

Sıradaki parça faşist davranan ülkücülere gelsin.

İstemediler istemediler kavuşmamızı istemediler

dilerim Allah'tan mutlu olursun

kavuşmamızı istemediler:D:D

faşolar çok vurmuş galiba sana acısı geçmemiş hala belli.

Vatanını sevmek. Milletini Sevmek. Devletini Sevmek. Günümüzde hain dilinde Faşistlik olarak isim bulur. Aldırma hocam.

Tek şeye üzülüyorum aslında. M.Kemal ATATÜRK'ün bu Devleti emanet ettiği gençliğin nasıl bu kadar kör, nasıl bu kadar aklı yıkanmış olabildiğine.

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InterestingMAN
    InterestingMAN's avatar
    Erkek

fth-b bunu yazdı:

teşekkür ediyorum arkadaşlar olumlu yorumlarınız için. bu şiiri dün balıkesirden konyaya gelirken otobüste yazdım.gece saat 3 te. şu an 24 yaşındayım ve yaşadığım bazı sıkıntılar sebebiyle saçlarımın yanları beyazladı 2 senede.30 yaşında gibiyim...yaşadığım ilişkiler,sahte kardeşlikler,tipe göre yargılamalar,şanslı olunmaz şanslı doğulur ilkesi biraz belki,biraz ben hüsrana komşuyum var içinde,annem babam çocukluğum... kısacası benim hayatım var bu şiirde. yolda okumak için aldığım romanın en arkasındaki 3 boş sayfaya dökülüverdi içimdeki karamsarlıkla birlikte... ben tbt ailesinin uyesiyim uzun yıllardır.ilk olarak burada yayınladım o yuzden.belli sebeplerden ötürü beğenmeyenler olabilir.onlara saygım sonsuz.eleştirileri göze alarak yayınladım! küfür hoş birşey değil,eden olursa edenin çiğliğine veriyorum,ne diyeyim... başka herhangi bi yorum yapmayacağım açtığım bu konumda.hepinizi çok seviyorum! sağlıcakla kalın. (face de ararat sinema topluluğundan ulaşmak isteyenler ulaşabilir)

Önce "biz doğu evladıyız" diye bir başlık atıyorsun, sonrasın da ırkçılık diyebileceğimiz bir yazı yazıyorsun ve ikinci mesajın da açtığın konuya güzel yazı diyen kişilere teşekkür ediyorsun, en sonuna "(face de ararat sinema topluluğundan ulaşmak isteyenler ulaşabilir)" bunu yazıyorsun ilginç geldi çünkü, seninle aynı fikir de olanları toplamak niyetin de gibisin.

Kürt olabilirsin, sırf kürtsün diye kötü olaylar yaşamış sanıyorsan aldanıyorsun. Kürtsün diye kimsenin seni yargılamaya hakkı yoktur. Ama bu tarz üstü kapalı yazılar yazarsan veya konuşursan yargılamakta haklılar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Biz Türkiye evladıyız,

1919'dan bu yana özgür, kardeş;

Doğudan Batıya bir, her yerde aynı derdi çeken ana baba ayrı kaderdeş.

Bir Türkiye evladıyız,

Kimi dağa çıkarken açlığı , işsizliği bahane ederken,

Sabahtan akşama çalışan, 13'ünde gurbete çıkan babaların anaların evladı.

Biz Türkiye evladıyız,

Tek Bayrak, Tek vatan , Tek dil ve Tek ülke sevdalısı,

Ne Hakkari'de ne Muş'ta,

Ne İzmir'de ne Antalya'da...

Yok bizde paçavralara bayrak demek, bölücü başlarına Ata!

Ezilende bizdik, sövülende, terk edilende,

Hatta yakılanda Çorum'da, Maraş'ta, Sivas'ta...

Ne acizliğimizle göz yaşarttık,

Ne bir kimseye mutaç gibi avuç açtık,

Çalıştık, çabaladık ama 2 fişek bir kırmayla dağa çıkmadık!

-------

Buda benim içimden geldi bi anda :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Çok güzel olmuş hocam. İnsanlar doğulu olmayı bölücü olmakla karıştıra dursun.

Dedemizin yemende, çanakkalede, kurtuluş savaşında elbisesiz bu vatan için savaştığını biliriz biz. Biz bizi biliriz; kimin nasıl düşündüğünün "hiçbir" önemi yok.

Ve belirtmek istiyorum ki en gurur duyduğum özelliklerimden biri de 6-7 kuşak Diyarbakır'lı olmam.

...

Milletini sevmek milliyetçilikse milliyetçinin en kralıyız biz. Sözde değil, özde milliyetçiyiz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Dedemizin yemende, çanakkalede, kurtuluş savaşında elbisesiz bu vatan için savaştığını biliriz biz. Biz bizi biliriz; kimin nasıl düşündüğünün "hiçbir" önemi yok.

Ve belirtmek istiyorum ki en gurur duyduğum özelliklerimden biri de 6-7 kuşak Diyarbakır'lı olmam.

...

Milletini sevmek milliyetçilikse milliyetçinin en kralıyız biz. Sözde değil, özde milliyetçiyiz.

Kurdmusun ? Turkmen mi ? Arap mi ?

Millet kavramini tekrar gozden gecir , sanirim demek istedigin sey baska . Senin bahsettigin milliyetcilik degil ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bu coğrafyada yaşayan herkes benim milletimdir. Fikir olarak ama doğru ama yanlış. Bu insanlar benim milletimdir.

Milliyetçilik ayrı şeydir ırkçılık ayrı şey.

İlla ki ırkımı merak ediyorsan tatarım ben.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

...

Hayvan adam kardeslik yalanı falan diyor  biz uyandık artık diyor sence bu kürtcülük değil mi ?

Ben yada herhangi biri buraya yazsa kürtlerle kardeş değiliz bu hikaye artık Türk halkı uyandı falan diye eğer sende buna muhalefet bir yorum atmassan benimde adım Tarık değil.

Artık ciddi şekilde hakkındaki düşüncelerim değişiyor hacı.Bir laf sölüyon hemen sonra yok milliyetciyim şuyum buyum sallıyon dikkat cekmemek için.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mercan
    mercan's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Aydogan45 bunu yazdı:

Yok be abi değil gerçekten güzel bi yazı önyargıyla yaklaşmıyalım.Fakat tam sonunda biraz bölücülük demiyeyimde biz sadece biz olmalıyız dediği yer biraz şey işte  orayı kaldırsa güzel bi yazı ama sonu bozmuş işi

Kardeş, bölücülüğün, kahbeliğin daniskası bu yazı,

Resmen ezik edebiyatı bu,

Ezilmişlik hissini yazının içine serpiştirmiş, aklınca kahbeliğini bunlarla gizliycek,

2009 da uyandıysan be öküz, daha önce aklın nerdeydi diye sormazlar mı adama ?

senin gibi ırkçı, samimiyetsizce vatanını sevenler  doğudaki her insana kürt sıfatı, pkk sıfatı taktığı için olamazmı öküz.

vatanı çok seversiniz askere gitmezsiniz.ülkü ocakları asker kaçaklarıyla dolu.asıl bölücülüğü sen ve senin gibiler yapıyor öküz. 

Toplam Hit: 22148 Toplam Mesaj: 134