folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Booking Türkiye Faaliyetleri Durduruldu

Booking Türkiye Faaliyetleri Durduruldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı
    Ratbat bunu yazdı
    Ar0fer bunu yazdı
    Ratbat bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı

booking.com sayesinde hiçbir otel rahat rahat adam silkeleyemiyor.
    adamın tipine bakıp fiyat biçemiyor.
    Bölgedeki otellere bakıp fiyat aralığını görebiliyosun. Otelde kalan müşterilerin memnuniyet ve şikayetlerini görebiliyorsun.

Bu ülkede vatandaşın yararına olan birşeyi yaşatırlarmı ? paypal, uber ve şimdi de booking. nerede global bir dev firma var, insanlar hizmetlerinden memnun hemen kapatıyorlar.

turizmci olmadığın için bilemezsin. Booking.com ve ets ülke turizmine darbe vuran bir matkaptır. Aksini söyleyen turizmin t sinden anlamıyordur.

Turizmin t sini anlayan olarak açıklarmısın bize.

akp gibi düşün o kadar. sana anlatacak halim yok.

:)) yazık...

açıklayacak kapasitem yok demiyorda... Neyse

yerli turizm firmaları milleti dolandırmaktan veya düdüklemekten başka ne yapmış?
    - işlerini iyi yapmazlar.
    - ödemeyi yaptıktan sonra muhattab bulamazsın.
    - tur için vs paraları toplayıp toplayıp batarlar, derdini tursab'a anlatmaya çalışırsın bi bok olmaz. Olan anca vatandaşa olur.

Kısa sürede bu yanlıştan vazgeçerler umarım.

Yurtiçin ve Yurtdışı tüm otel işlemlerimi booking.com'dan yapıyordum, Yurtiçinden ziyade dışarı odaklanacağım.

booking.com otellere vb. güzel yaptırımlar yapabiliyordu bu sebeble, ordan gelen müşterilere ayrıca bir özen gösteriyorlardı. Bir çok defa bunun faydasını görmüştüm.

Sen gidip sokak acentasından, kaçak acentalardan Otel, tur alırsan herhalde muhattap bulamazsın TURSAB belgesi olmayan acentaları kontrol etmeyen mevcut kurumlar. 

Booking meselesine gelirsekde Opus dei meslektaşım gayet net bir şekilde belirtmiş okursanız piyasada neden daha ucuz ve daha kaliteli sirket bulunmuyor gayet net belli. 

Mesele Amsterdam şirketi olması değil, mesele rekabete izin vermemesi. Ben otelden fiyati alıp siteme koyamiyorum koysam bile reklamdi oydu buydu her türlü ezip müşteriyi kendine çekiyor tam bir tekel. Şimdi ne olacak söyleyeyim fiyatlar artık birilerinin istediği gibi olmayacak piyasada insanlar araştıracak. 

Suraya katılıyorum bu merdiven altı turizm firmaları yine cakalliklarini yapacaklar ama düzgün işini yapan acentalar artık para kazanabilek.

Son kullanıcı açısından çoğu kişi kötü olarak algılayabilir bu olayı ama bu iş en çok son kullanıcıya yarayacak çünkü rekabet artacak ve fiyatlarin daha düşük hale gelmesinin onu açılacak. Ayrıca belirtmek istiyorum acentalar otellerden sanki çok büyük paralar kazaniyorMuş gibi bir algı var %5 10 Otel fiyatının üstünden ne kazanilabilir?  Paket almadığınız sürece acenta sadece en iyi kari eğer aracı varsa transferden ve turdan kazanır. Otelin ona tek karı vadeli olarak otele ödeme yapmadır. 

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

yine geri gelir booking. Turizmcilerin açlıktan ağzı kokuyo. Kapatılması hükümet&cb'nin ucuz politikalarından biri.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Yermi anadolu çocuğu, yapıştırın VPN'i tüm oteller çıkıyor

Acaba rezervasyon yapmayada izin vericek mi 

Genki tarafından 30/Mar/17 14:15 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Genki bunu yazdı

Yermi anadolu çocuğu, yapıştırın VPN'i tüm oteller çıkıyor

Acaba rezervasyon yapmayada izin vericek mi 

lan verse ne olur sonuç olarak git gide oteller azalacak sistemde

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Yazı gitmeden otel bakayım da, et kesmeye gideyim. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

sen miydin la kaçak et keserken dedesine yakalanan :D 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    Pikacu bunu yazdı

sen miydin la kaçak et keserken dedesine yakalanan :D 

Ben o işi yaparken dikkat ederim. O başkasıdır. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

bu ülke, kendi insanına hizmet edenleri her zaman cezalandırır. Bana göre yerel turizm acentelerinin yatacak yeri yok toplu fiyatlarda vatandaşa 3ü 5 e sokan adamların savunulacak yanı olabilir mi?

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Türk milleti sığır arkadaşlar. Adam para kazanmak için hala bookinge bok atıyor.

Sığırsın kardeşim sığır.

The Beginning and The End.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Emlakçılar para kazanamıyor diye sahibinden.comun kapatılması gibi bir şey bu durum. 

Toplam Hit: 14656 Toplam Mesaj: 118
booking ve otel rezervasyonu