Bu Bahtsız A Bir Yol Gösterin
-
Cesnist bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıTelefonnnn numarasini aldim :-)
Hikayeyi baştan okudum geldim suan ki durum ne aranız nasıl ?
İyi hocam kiz okuldan biri ile cikmam falan diyor kiz yanliz cok garip sanki o yaklasmak istiyor ama aklina takilan bazi eylerden dolayi cekiniyor er gun degil her saat farkli davraniyor -
asiminnesli bunu yazdıCesnist bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıTelefonnnn numarasini aldim :-)
İyi hocam kiz okuldan biri ile cikmam falan diyor kiz yanliz cok garip sanki o yaklasmak istiyor ama aklina takilan bazi eylerden dolayi cekiniyor er gun degil her saat farkli davraniyorHacı dayı biraz riskli ama söylesem mi ki ?
Bu kızı kıskandırsan diyorum ha ? :/ Madem öyle, bu kadınların olayı şu. Erkekler için süslenmezler mesala.. Diğer kadınlardan üstün olmak için süslenirler. Sen şimdi onun koku bıraktığı ve sahiplendiği bölgede ki ağaçsın. Bence yalandan başka bi koku gelmiş gibi hissettirsek hatuna mümkünatı var mı ki ? :/
Ne diyonuz muridler ? :/
-
faPathfindeR00 bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıCesnist bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıTelefonnnn numarasini aldim :-)
İyi hocam kiz okuldan biri ile cikmam falan diyor kiz yanliz cok garip sanki o yaklasmak istiyor ama aklina takilan bazi eylerden dolayi cekiniyor er gun degil her saat farkli davraniyorHacı dayı biraz riskli ama söylesem mi ki ?
Bu kızı kıskandırsan diyorum ha ? :/ Madem öyle, bu kadınların olayı şu. Erkekler için süslenmezler mesala.. Diğer kadınlardan üstün olmak için süslenirler. Sen şimdi onun koku bıraktığı ve sahiplendiği bölgede ki ağaçsın. Bence yalandan başka bi koku gelmiş gibi hissettirsek hatuna mümkünatı var mı ki ? :/
Ne diyonuz muridler ? :/
o iş yaş..
yeni tanıştığı, hatta duygularını belli ettiği insana karşı böyle bir durumla yaklaşırsa bildiğin aptal konumuna düşecek.
ya da herkes gibi görülecek..
// sen sen ol kardeşim, kimsenin dediğine kulak asma..
içinden geldiği gibi davran, kendin olman senin en büyük avantajın..
burda gelip sorman doğal yol yordam istiyorsun ama unuttuğun birşey var..
asıl bağlayıcı olan sensin.. yol gösterici olanda..
doğruluğunla efendiliğinle git zaman zaman anlat hislerini.. :)
öyle damdan düşer gibi açma hiç bi hatuna kendini, ya siklemez ya da alay konusu eder.
-
asiminnesli bunu yazdıCesnist bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıTelefonnnn numarasini aldim :-)
İyi hocam kiz okuldan biri ile cikmam falan diyor kiz yanliz cok garip sanki o yaklasmak istiyor ama aklina takilan bazi eylerden dolayi cekiniyor er gun degil her saat farkli davraniyorİyi kız bütün kapıları kapatmamış demek ki.Baslıyoruz o zaman;
Kızla göz teması kurmak iyidir ama arada normal de bir insan karşı tarafa ilgi duyuyorsa onun hareketlerini taklit etmeye çalışır(ağzında kalemi kemirirken onun da öyle yapması).Kızı arada kontrol et böyle bir şey var mı yoksa sen yap kız bi ara fark eder.
Arada kıza bakıp gül ama tecevüz edecek gibi de değil samimi bir gülümseme yeterlidir.Bunu kızı uzaktan gördüğünde falan da yap.
Arkadaşlık olayını fazla uzun tutma sen ciddi düşünürken geçen zamanda kız seni firendzone kısmına atabilir aman diyeyim.
Her insan ego tatminini sever git kıza arada soru falan götür ama ne çok kolay nede çok zor olsun(çözemez falan :D)sonra 1-2 iltifat et gazı ver ama dikkatli üstü örtülü olsun biraz.
Kıza niyetini söyleyeceğin zaman biraz utanarak söyle çünkü bizim kızlar genelde böyle işlerde utangaç olur sen de ona uy ama çokta pısırık olma.
Saçma salak atarlanma maço tavırlardan uzak dur efendi ol.
Kızlar güldüren erkeklerden hoşlanır ama espritüel olmakla şaklabanlık arasındaki çizgiye dikkat.Sınıfın maskotu olma sonra seni kimse ciddiye almaz.
Kızlar hep kendi arasında laf taşır.Sende bunu kullan kızla ilgili diğer kız ardaşlarına hakkında iyi şeyler söyle kulağına gider elbet.
Kıza açıldın ama kız naz yapıyor kem küm ediyor hemen felsefe yap kaybedecek neyin var bugünü hayatın boyunca unutamaz keşke dersin sadece 1 şans ver olmazsa da olmasın(efendiysen kız sözünün eri olduğunu anlar zaten) de.
Jole ve kedi bıyığı ikilisinden uzak dur.
Arkadaşlar arasında her zaman küfürlü muhabbet olur ama etrafta duyulacal şekilde de konuşmayın.
Baktın bunlar olmuyor o zaman efendi yerine piç olacaksın :P http://www.youtube.com/watch?v=vTXaHyIxMDM
Bir sosyopat olarak 4 senelik gözlemlerim böyle olayın gidişatına göre tekrar konuşuruz.
-
Hocam kızla çıkma istiyor muyum? Kesinlikle. Ama arkadaş olmakta bana yeter bu arada kız okulda beni hiç görmemiş öyle dedi ama mümkün değil gördü biliyorum ama tanımıyor salı günü yüz yüze görüşücez dediklerinizi uygularım
-
bi up olsun bari
-
sen daha yüzyüze görüşmedin mı la ? ohoo.
hadi abicim bak burda bu kadar kişi toplandık sen mutlu olacan diye :P
-
SyspioniC bunu yazdı
hocam en yakın gün okula gelmedi onun için konuşamadım salı günün görşücez su an sms ile konuşuyoruz
-
asiminnesli bunu yazdıSyspioniC bunu yazdı
hocam en yakın gün okula gelmedi onun için konuşamadım salı günün görşücez su an sms ile konuşuyoruz
bu arada güzel güzel mesajlaşıyon cepten/fbden ama kızın karşısına gidince kem küm edip heycan yapmazsın umarım.
-
SyspioniC bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıSyspioniC bunu yazdı
bu arada güzel güzel mesajlaşıyon cepten/fbden ama kızın karşısına gidince kem küm edip heycan yapmazsın umarım.
Asıl sende neler var syspionic çocuğa akıl vermeyi biliyon :P