Bu Bahtsız A Bir Yol Gösterin
-
Git kiza ve soyle.
Ben senden hoslaniyorum, seni daha yakinda tanimak istiyorum. XYZ gununde beraber bir kahve icelim mi?
Tabi bunu soylerken kendine guvenerek soyle. Dik dur, kizin gozlerine bak. O kadar:)
-
edit : nese sie et..
Heima tarafından 21/Eki/12 06:15 tarihinde düzenlenmiştir -
PathfindeR00 bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
şu " git konuş bence " leri gördükçe pis pis sırıtıyorum abi :D
- bencede git konuş reyiz. :D
niçin sırıtıyorsun ayrıca git konuş diyorsunuz da keşke nasıl bir konuşma yapılmalı onuda söylesenizSen espriyi kaçırdın paşam. :)
replay alabilirmiyim?
-
asiminnesli bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
şu " git konuş bence " leri gördükçe pis pis sırıtıyorum abi :D
- bencede git konuş reyiz. :D
niçin sırıtıyorsun ayrıca git konuş diyorsunuz da keşke nasıl bir konuşma yapılmalı onuda söylesenizSen espriyi kaçırdın paşam. :)
replay alabilirmiyim?
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=abi+seviyorsan+git+konu%C5%9F+bence
yeterli bence..
:)
-
-
Branxian bunu yazdı
anlatmak istediğim buydu değerli kardeşim...
mazur gör :/
( hala pis pis sırıtıyorum lan :D )
-
Amd-x bunu yazdıBranxian bunu yazdı
anlatmak istediğim buydu değerli kardeşim...
mazur gör :/
( hala pis pis sırıtıyorum lan :D )
niye işte şimdi bende aynı haldeyim de niyetim bu değil
-
Öncelikle okul ortamındasın süper şanslısın. Çünkü onun hayatına dahil olma şansın var. 11. sınıftan bir konuyu hatırlıyamadığını bahane ederek bir soru sor. Sorunu yanıtladığında cevap için teşekkür et ve cebinde sakladığın çikolatayı ver. Bütün kızlar oyunu ve hediyeyi sever. Bunu iki kere yap, daha sonra bunların hepsini onunla tanışmak için yaptığını söyle. Sonra hiç bir açıklama yapmadan yanından uzaklaş. Bir hafta sonra yanından geçerken merhaba de ve bir çikolata daha ver ama bu sefer çikolatanın içinde bir not kağıdı olsun seni seviyorum yazan. Test edildi onaylandı :D
-
braveheart bunu yazdı
Öncelikle okul ortamındasın süper şanslısın. Çünkü onun hayatına dahil olma şansın var. 11. sınıftan bir konuyu hatırlıyamadığını bahane ederek bir soru sor. Sorunu yanıtladığında cevap için teşekkür et ve cebinde sakladığın çikolatayı ver. Bütün kızlar oyunu ve hediyeyi sever. Bunu iki kere yap, daha sonra bunların hepsini onunla tanışmak için yaptığını söyle. Sonra hiç bir açıklama yapmadan yanından uzaklaş. Bir hafta sonra yanından geçerken merhaba de ve bir çikolata daha ver ama bu sefer çikolatanın içinde bir not kağıdı olsun seni seviyorum yazan. Test edildi onaylandı :D
Sevdikte ne oldu, ülker zengin oldu.
:D
-
sen soleyemiyorsan samimi oldugun kiz arkadasini yolla ya da mesaj cek haci her seyi anlatan ole daha kolay...