folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Bahtsız A Bir Yol Gösterin

Bu Bahtsız A Bir Yol Gösterin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    braveheart bunu yazdı

Öncelikle okul ortamındasın süper şanslısın. Çünkü onun hayatına dahil olma şansın var. 11. sınıftan bir konuyu hatırlıyamadığını bahane ederek bir soru sor. Sorunu yanıtladığında cevap için teşekkür et ve cebinde sakladığın çikolatayı ver. Bütün kızlar oyunu ve hediyeyi sever. Bunu iki kere yap, daha sonra bunların hepsini onunla tanışmak için yaptığını söyle. Sonra hiç bir açıklama yapmadan yanından uzaklaş. Bir hafta sonra yanından geçerken merhaba de ve bir çikolata daha ver ama bu sefer çikolatanın içinde bir not kağıdı olsun seni seviyorum yazan. Test edildi onaylandı :D

hocam ya çözemezse:) valla iyi fikirmiş de ben çikolata veremem ama konuşmaya başlamak için güzel ve hoş bir yol

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Boşver olum sabret, üniversitede kızlar teklif ediyor.

yalanla bizim sınıftaki kızların yarısı evli amk

amerika da kızlar teklif ediyo deilmiydi o :)

Amerika'da kimse teklif etmiyor müdür, direk konuya giriyorlar. "Fırsatlar ülkesi".

krypt tarafından 22/Eki/12 01:44 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Bak kardesim git kizla bi ortak arkadas bul hatta ortak arkadasinin arkadasini bile bulsan kardir, once ayni ortamlara giriyorsun, kiza asik oldugunu unut siradan bi arkadasiN olacak. 

Bir hafta ile iki hafta arasi, okulda denk geldikce uc bes kelime konusabilecek kadar yakinlasana kadar takiliyorsun hatunla,

Sonra sana harika bi cikma teklifi onerecegim. Denedim, ise yaradi, iliskim iki sene surdu aha 6 saat once bitti.

Biraz got istiyo, heycanlaniyo insan, karsisindaki kiz da salak oluyo, benimki yarim saat kahkaha atmis basta hayir deyip tamam deyince olur demisti falan fisman. 

İmkanin varsa guzel manzarali bi yer, tercihen sehri tepeden goren, ozellikle gece yani isil isil falan bi ortam. 

Ben yilbasinda dagbasinda etmistim butun izmiri ( ceyregini diyelim ) isil isil izleterek. 

Kizla tanisinca yani o da senin ismini ogrenince pm. 

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı

Bak kardesim git kizla bi ortak arkadas bul hatta ortak arkadasinin arkadasini bile bulsan kardir, once ayni ortamlara giriyorsun, kiza asik oldugunu unut siradan bi arkadasiN olacak. 

Bir hafta ile iki hafta arasi, okulda denk geldikce uc bes kelime konusabilecek kadar yakinlasana kadar takiliyorsun hatunla,

Sonra sana harika bi cikma teklifi onerecegim. Denedim, ise yaradi, iliskim iki sene surdu aha 6 saat once bitti.

Biraz got istiyo, heycanlaniyo insan, karsisindaki kiz da salak oluyo, benimki yarim saat kahkaha atmis basta hayir deyip tamam deyince olur demisti falan fisman. 

İmkanin varsa guzel manzarali bi yer, tercihen sehri tepeden goren, ozellikle gece yani isil isil falan bi ortam. 

Ben yilbasinda dagbasinda etmistim butun izmiri ( ceyregini diyelim ) isil isil izleterek. 

Kizla tanisinca yani o da senin ismini ogrenince pm. 

ortak arkadaşı geçtim kızın 1-2 arkadaşı var ortak arkadaş olsa hallederdim çoktan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    Tam hazırdım konuşmak için ama bugün hiç tek kalmadı:(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Zaten ayrılacaksınız hiç başlama.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GMerdogan
    GMerdogan's avatar
    Erkek

ders çalış bence

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    GMerdogan bunu yazdı

ders çalış bence

pardon ama geçen mesajları okudun mu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    Kız bu gün okula gelmediği için konuşamadım ama facebook dan konuşuyoruz bu saatte:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı
    Kız bu gün okula gelmediği için konuşamadım ama facebook dan konuşuyoruz bu saatte:)

onun seninle konuşması sanki bir lütuf gibi söylüyorsun yapma abi bunu. bil ki ayni tavrı yüz yüze konuşurken de yapicaksin ve seni degersiz kılan da bu olacak.
Toplam Hit: 13990 Toplam Mesaj: 130