Bu Bahtsız A Bir Yol Gösterin
-
braveheart bunu yazdı
Öncelikle okul ortamındasın süper şanslısın. Çünkü onun hayatına dahil olma şansın var. 11. sınıftan bir konuyu hatırlıyamadığını bahane ederek bir soru sor. Sorunu yanıtladığında cevap için teşekkür et ve cebinde sakladığın çikolatayı ver. Bütün kızlar oyunu ve hediyeyi sever. Bunu iki kere yap, daha sonra bunların hepsini onunla tanışmak için yaptığını söyle. Sonra hiç bir açıklama yapmadan yanından uzaklaş. Bir hafta sonra yanından geçerken merhaba de ve bir çikolata daha ver ama bu sefer çikolatanın içinde bir not kağıdı olsun seni seviyorum yazan. Test edildi onaylandı :D
hocam ya çözemezse:) valla iyi fikirmiş de ben çikolata veremem ama konuşmaya başlamak için güzel ve hoş bir yol -
__hsyN__ bunu yazdıdead_march bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Boşver olum sabret, üniversitede kızlar teklif ediyor.
yalanla bizim sınıftaki kızların yarısı evli amk
amerika da kızlar teklif ediyo deilmiydi o :)
Amerika'da kimse teklif etmiyor müdür, direk konuya giriyorlar. "Fırsatlar ülkesi".
krypt tarafından 22/Eki/12 01:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Bak kardesim git kizla bi ortak arkadas bul hatta ortak arkadasinin arkadasini bile bulsan kardir, once ayni ortamlara giriyorsun, kiza asik oldugunu unut siradan bi arkadasiN olacak.
Bir hafta ile iki hafta arasi, okulda denk geldikce uc bes kelime konusabilecek kadar yakinlasana kadar takiliyorsun hatunla,
Sonra sana harika bi cikma teklifi onerecegim. Denedim, ise yaradi, iliskim iki sene surdu aha 6 saat once bitti.
Biraz got istiyo, heycanlaniyo insan, karsisindaki kiz da salak oluyo, benimki yarim saat kahkaha atmis basta hayir deyip tamam deyince olur demisti falan fisman.
İmkanin varsa guzel manzarali bi yer, tercihen sehri tepeden goren, ozellikle gece yani isil isil falan bi ortam.
Ben yilbasinda dagbasinda etmistim butun izmiri ( ceyregini diyelim ) isil isil izleterek.
Kizla tanisinca yani o da senin ismini ogrenince pm.
-
Noneyim bunu yazdı
Bak kardesim git kizla bi ortak arkadas bul hatta ortak arkadasinin arkadasini bile bulsan kardir, once ayni ortamlara giriyorsun, kiza asik oldugunu unut siradan bi arkadasiN olacak.
Bir hafta ile iki hafta arasi, okulda denk geldikce uc bes kelime konusabilecek kadar yakinlasana kadar takiliyorsun hatunla,
Sonra sana harika bi cikma teklifi onerecegim. Denedim, ise yaradi, iliskim iki sene surdu aha 6 saat once bitti.
Biraz got istiyo, heycanlaniyo insan, karsisindaki kiz da salak oluyo, benimki yarim saat kahkaha atmis basta hayir deyip tamam deyince olur demisti falan fisman.
İmkanin varsa guzel manzarali bi yer, tercihen sehri tepeden goren, ozellikle gece yani isil isil falan bi ortam.
Ben yilbasinda dagbasinda etmistim butun izmiri ( ceyregini diyelim ) isil isil izleterek.
Kizla tanisinca yani o da senin ismini ogrenince pm.
ortak arkadaşı geçtim kızın 1-2 arkadaşı var ortak arkadaş olsa hallederdim çoktan -
Tam hazırdım konuşmak için ama bugün hiç tek kalmadı:(
-
Zaten ayrılacaksınız hiç başlama.
-
ders çalış bence
-
GMerdogan bunu yazdı
ders çalış bence
pardon ama geçen mesajları okudun mu -
Kız bu gün okula gelmediği için konuşamadım ama facebook dan konuşuyoruz bu saatte:)
-
asiminnesli bunu yazdıKız bu gün okula gelmediği için konuşamadım ama facebook dan konuşuyoruz bu saatte:)
onun seninle konuşması sanki bir lütuf gibi söylüyorsun yapma abi bunu. bil ki ayni tavrı yüz yüze konuşurken de yapicaksin ve seni degersiz kılan da bu olacak.