folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Bahtsız A Bir Yol Gösterin

Bu Bahtsız A Bir Yol Gösterin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

aga ben kıza mesaj attım faceden bu konuyu tanır herhalde senı ben hallettim sen raat ol

iQsuz tarafından 19/Eki/12 22:58 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    LethaLImpacT bunu yazdı
    MaTRiXe bunu yazdı

git konuş o zaman ama sana şunu söyleyeyim bak dostum lys ygs falan diyorsun velevki oldu sonrasını düşündünmü hiç. Sen bir yana gideceksin büyük ihtimal o bir yere ama biliyomusun buna rağmen değer git ve seni daha yakından tanımak istiyorum de bir şeyler içebilir miyiz falan. Ölüm yok ucunda rahat ol hepimiz geçtik bu yollardan

maalesef irem 11. asım 12. sınıf.

bu arada asım içinde ne büyüyor lan :D

http://www.youtube.com/watch?v=t_eh_owdpe0

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

çok tehlikeli bir dönem dostum bu kızlar böyle sınav zamanları "ay dikkatim dağılacak,ay çalışmaya zamanım olmayacak" trplerine girebiliyorlar onlardan biriyse vay haline.

edit:öz güvenini topla git konuş karşısında dik ve kararlı dur gözlerinin içine bak bir tebessüm takın hafifçe arada kaşlarını oynat gözlerine bakarken ve patlat bombayı . edit2: birçok kez denendi onaylandı dik ve kararlı durmak önemli ama o öz güveni fark etmesi gerek.

PsychoDawn tarafından 19/Eki/12 23:05 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    BeYaZZZ bunu yazdı

Manitası yoksa git naber de yanaş lise ortamındasınız amk çıkışta müsayitsen biraz konuşalımmı de tekken yakala ama gerisi gelir zaten sen bu kadarını yapta

maalesef servis kullanıyor boş zamanı olmuyor galiba 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    iQsuz bunu yazdı

aga ben kıza mesaj attım faceden bu konuyu tanır herhalde senı ben hallettim sen raat ol

hocam ta.ak geçtiğini farkındayım am yinede okulun adını ver yada kızın adını pm at :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı

çok tehlikeli bir dönem dostum bu kızlar böyle sınav zamanları "ay dikkatim dağılacak,ay çalışmaya zamanım olmayacak" trplerine girebiliyorlar onlardan biriyse vay haline.

hocam bu tiribe girse yerim onun tiribini :D 2 yıldır adam akıllı hiç arkadaşım olmadı sert asosyal takılırdım am sene azıcık açıldım deneme sınavlarım fırladı hala da artıyor :D yani açıkalrım ben aç o sihirli 11 basamaklı sayıyı elde edebilsem 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı
    BeYaZZZ bunu yazdı

Manitası yoksa git naber de yanaş lise ortamındasınız amk çıkışta müsayitsen biraz konuşalımmı de tekken yakala ama gerisi gelir zaten sen bu kadarını yapta

maalesef servis kullanıyor boş zamanı olmuyor galiba 

hala otur ders çalış diyorum :)   illa bişiler yapıcaksan git servişçiyle konuş işte bikaç kere binebilir miyim flnd eolmadı neyse parası ver bşiler adama. kız yolunun üstü olmadığı halde servise onun için bindiğini vs bilsin, yılışık ve laçka olmadan ona karşı ilgini göster bilsin. gerisi gelir sohbet muhabbet derken. hele servisten indiği yerden evine biraz yürüme mesafesi vs varsa beraber yürüyün felan işte

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

asım bu am lar nereye gidiyor hacı :D

Metalurjist.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı
    iQsuz bunu yazdı

hocam ta.ak geçtiğini farkındayım am yinede okulun adını ver yada kızın adını pm at :D 

pme gerek yok kızın adı irem aga:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

o kadar çok yazıp sildimki a.q kardeşim kaç kişi çıkacak önüne bilemezsin ama bu olayı söylemezsen daha çok dert edeceksin adam gibi dersine çalış yarın öbürgün yitik günleri düzeltemezsin. Git konuş konuşmazsan topsun ama kendi istikbalini hep en ön planda tut kadınlar gücü sever lanet olsun güçlünün yanında olmak hep daha kolaydır güç dediysek git kas yap demiyoruz anladın sen

Toplam Hit: 15363 Toplam Mesaj: 130