Bu Bahtsız A Bir Yol Gösterin
-
HolyShit bunu yazdı
ona çok değer verdiğini, çok düşündüğünü, kılına bile zarar gelsin istemediğini ona hal ve hareketlerinle aşıla.
"how to ....?" videosu var mı bunun :D
lan ne zor işmiş bu tarz işler şuan bana tüm php yi çözmek için 1 gün verin daha kolay gelir
-
asiminnesli bunu yazdıHolyShit bunu yazdı
ona çok değer verdiğini, çok düşündüğünü, kılına bile zarar gelsin istemediğini ona hal ve hareketlerinle aşıla.
lan ne zor işmiş bu tarz işler şuan bana tüm php yi çözmek için 1 gün verin daha kolay gelir
evet :)
-
MaviGozluDev bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıHolyShit bunu yazdı
evet :)
artık başım agırmaya başladı biri yardım etsin ya bitsin şu işkence
-
he bu arada, hastalandıklarını düşündüğün zamanlarda böyle birşeyi söylemeye kalkışma bence. hastalıkları geçince daha anlayışlı oluyorlar.
HolyShit tarafından 19/Eki/12 23:48 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyShit bunu yazdı
he bu arada, hastalandıklarını düşündüğün zamanlarda böyle birşeyi söylemeye kalkışma bence. hastalıkları geçince daha anlayışlı oluyorlar.
hiçbir fikrin yok bu konuda
-
MaviGozluDev bunu yazdı
otur ders çalış bence
-
PoLiZei bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
otur ders çalış bence
çalışıyorum zaten sadece bir kız arkadaşım olsun istiyorum -
HolyShit bunu yazdı
cık cık cık ışte en büyük hata bu ! beyefendi gibi davranıp olgun bir şekilde konuş, konuşurken ne cok ürkek ol ne de cok ısrarcı. kızlar açısından birisine evet demek biraz zaman ister, ilk kez konusacaksaniz ' hayır ' cevabını alman kadar doğal birşey yok. ama bu farkedilmeni sağlar ve devamını nabza göre ayarla, faceden mesajlar muhabbetler falan. ama asla kendinden ödün verme -
Etkileyici 3-5 cümle kur kafanda git konuş yemek falan bişeyler teklif et ne hoşuna giderse,çay içmeye bile çıkabilirsiniz kıza bağlı.
Olursa olur olmazsa sakın takma kendine dert etme boşver dersine çalış inan daha önemli.
-
ahahaha :D
adaletini s1keyim dünya, hep böyle mi olacak be :D
paşam sana tavsiye ;
8.8.8.84.4.2.6
--
misss..
dırdır yok.
nerde kaldın yok..
nettin yok
nerde sıçtın yok.
hangi mekanda kimleydin yok.
evdemisin yok.
uyudun mu yok..
yok oğlu yok..
gel yol yakınken vazgeç, ya da sosyal tesislere bi uğra pilav ye.
sonra gelip, ben nasıl bedevi oldum diye başlarsın kutup ayısının yaptığı fantezileri :d
sen napıyorsan diyorsan ;
pişmanım olm, vallahi pişmanım :D deli gibi bi mucize bekliyordum 1 ay önce geldi.. şu anda ne bok yiyeceğimi bilmiyorum..