Bu Bahtsız A Bir Yol Gösterin
-
MaviGozluDev bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıBeYaZZZ bunu yazdı
Manitası yoksa git naber de yanaş lise ortamındasınız amk çıkışta müsayitsen biraz konuşalımmı de tekken yakala ama gerisi gelir zaten sen bu kadarını yapta
maalesef servis kullanıyor boş zamanı olmuyor galiba
hala otur ders çalış diyorum :) illa bişiler yapıcaksan git servişçiyle konuş işte bikaç kere binebilir miyim flnd eolmadı neyse parası ver bşiler adama. kız yolunun üstü olmadığı halde servise onun için bindiğini vs bilsin, yılışık ve laçka olmadan ona karşı ilgini göster bilsin. gerisi gelir sohbet muhabbet derken. hele servisten indiği yerden evine biraz yürüme mesafesi vs varsa beraber yürüyün felan işte
okul ile evim arası YÜRÜYEREK 5 dk. kız serviste gebzeye gidiyor:D
-
MaTRiXe bunu yazdı
o kadar çok yazıp sildimki a.q kardeşim kaç kişi çıkacak önüne bilemezsin ama bu olayı söylemezsen daha çok dert edeceksin adam gibi dersine çalış yarın öbürgün yitik günleri düzeltemezsin. Git konuş konuşmazsan topsun ama kendi istikbalini hep en ön planda tut kadınlar gücü sever lanet olsun güçlünün yanında olmak hep daha kolaydır güç dediysek git kas yap demiyoruz anladın sen
hocam olay aslında şu ben zaten çalışıyorum ve çalışırken hiçbirşey olduğu gibi oda aklıma gelmiyor sadece ders odaklanıyorum ama otururken yolda konuşurken yani ders çalışmıyorken niyeyse bir başkayım
-
Hoslanıyosan git konuş amk hoslanıyorum ben senden de, çıkışta yemek yiyelimmi de , mesaj at etkile , hayır dersede ben seni istemiyorum siktir git de.
Ne kaybedersinki , takma kendini rüya filan olur öyle. -
asiminnesli bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıBeYaZZZ bunu yazdı
Manitası yoksa git naber de yanaş lise ortamındasınız amk çıkışta müsayitsen biraz konuşalımmı de tekken yakala ama gerisi gelir zaten sen bu kadarını yapta
hala otur ders çalış diyorum :) illa bişiler yapıcaksan git servişçiyle konuş işte bikaç kere binebilir miyim flnd eolmadı neyse parası ver bşiler adama. kız yolunun üstü olmadığı halde servise onun için bindiğini vs bilsin, yılışık ve laçka olmadan ona karşı ilgini göster bilsin. gerisi gelir sohbet muhabbet derken. hele servisten indiği yerden evine biraz yürüme mesafesi vs varsa beraber yürüyün felan işte
sen daha götünün accık yorulmasını göze almamışın ki ama :D
-
asiminnesli bunu yazdıBeYaZZZ bunu yazdı
koç sen bi açıl yokla yani o istedimi zaman yaratır meraklanma çıkışta olmaz filan derse hafta sonu müsayitmisin de onada yok çekerse yol ver gitsin yenisine sağlık
-
konuşamıyorum amk diyip buraya konu açman, bi başkasının ona yakınlaşmasını sağlar. :D boşluklardasın..
git söyle. söyleyemiyosan mesaj at, numarası yoksa facebook'tan yaz. olmadı bi kağıda yaz arkadaşın versin falan. -
MaviGozluDev bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıBeYaZZZ bunu yazdı
sen daha götünün accık yorulmasını göze almamışın ki ama :D
o istesin gebze ne burdan ağrıya yürürüm
not: mübalağa fazla oldu ama zaten mübalağa yı a mübalağa yapan mübalağa kısmı değil mi
-
hacı senin büyüme baya büyük bir hal almış valla.şimdi anladım.
okulda görüşelim senn acını dindiririm ben anladın ? :D
-
LethaLImpacT bunu yazdı
hacı senin büyüme baya büyük bir hal almış valla.şimdi anladım.
okulda görüşelim senn acını dindiririm ben anladın ? :D
anlamadım?
-
ona çok değer verdiğini, çok düşündüğünü, kılına bile zarar gelsin istemediğini ona hal ve hareketlerinle aşıla.