folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Günlerde Kürt Olmak

Bu Günlerde Kürt Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

onu bunu bilmem; ayrım yapmayı sevmem

kürt sorunu diye bişey olduğunu düşünmüyorum

sadece ortada kürtçülük hareketi taslayanlar mevcut.

İşte bu ! :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    Fuzulli bunu yazdı:
    imran268 bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:

vatan benim vatanım, devlet benim devletim, toprak benim toprağım.

dedemin kanıyla elde edildi bu topraklar, Benim dedemin kanıyla.

ister ırkçılık yaparım, ister başka şey yaparım,

memnun olmayan çeker gider barzaninin yanına!..

tmmdır dostum. ben de barzaninin yanına giderim. hiç şüphen olmasın. öle olsun bakalım. senin dedenin kanıyla değilmi. O çanakkalade anfartalrda ölen kürdlerin kemiklerini sıazlattın. bunuda unutma. elinide vicdanına koy diyecem vicdan yokki... byes..... ben gidiyorum....Barzaninin Yanına

Barzani kim ki yanına gidiyorsunuz (?!)

O sadece bir piyon!

Canakkalede ölen sadece kürt mü vardı ? yoksa Türkiye için Vatan ı için gözünü kırpmadan körkuruşun önüne atılacak bayrağa inanmış insanlarmı vardı ?

Kim kimi kandırıyo Son 10 Senedir KÜRT sorunu diye tabir edilen bir Komplo TÜRKİYE 'nin basında ! Bu cumhuriyetin kurulumda'da birçok kürt vardı ama sesleri cıkmıyordu sanırsam ... yıllardır sesleri cıkmayan insanlar neden olsunki son 10 yılda Terör estirsin (?!) Gözlerinizizde ATlara takılan şeyden mi var ?

Burası TÜRKİYE Burada coğrafi sınırlar belli ! Sınırlara kast eden kim olursa olsun ! İşter Kürt işter Ermeni İster Yavhudi İster çerkez bunlar eyer yıllardır ekmeğini yediği VATAN'a hainlik yapar ve coğrafi sini değistirmeye yada Cuhuriyet'e - Bayrağa zarar verecek harekette bulunursa ! Ben ve benim gibi bir çok TÜRK evladı o sahişların herzaman karşında olacağız !

Başkaların sizi kandırmasına izin vermeyin ! 

Konuyu Fazla uzatmayın rica :/ 

cumhuriyet kurulduğunda da şeyh sait isyanı wardı bu konu her zaman wardı sürekli üstünü kapatıldı..pkk bitse ne olur 10 yıl sonra tekrar çıkmayacağı ne malum..bunun üstünü örterek deil oturup adam gibi iki taraf için bişiler yapılarak çözülmeli..

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek
    mont-blanc bunu yazdı:

Kardeşler orada yaşayan köylülerin çoğunun derdi şu..

Bir hafta PKK lı teröristler geliyorlar sıkıştırıyorlar siz askere yardım ediyorsunuz diyorlar..

Diğer hafta Türk askeri geliyor sıkıştırıyor siz pkk ya yardım ediyorsunuz diyor..

Biz arada kalıyoruz aşağı tükürsek bıyık, yukarı tükürsek sakal diyorlar..

o zaman ya bıyığı ya sakalı kesecekki safı belli olsun..!! 

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek
    kazrail bunu yazdı:

yani kusura bakma ama her iki tarafta bana yanlış yaparsan bitersin diyorsa ve buna desteklediğin tarafta gözyumarsa bu olur dua ette bide hariciler çıkmasın...

Bizim bir millet olarak bi özelliğimiz vardır kardeş

Ezik yaşamayız!! onun için böyle bir şey bizim başımıza gelse gerekeni yaparız

Ölmekten mi korkuyormuş o baskı altındaki insanlar?

Gerekirse ölecek şanını yitirmeyecek..

Türkleri öldürebilirsiniz ama asla yenemezsiniz..(Napolyon) 

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

bu konu hala taptaze sıcacık ve hala çıtır çıtırmı ya?

iyi ozaman sizlere örenek olma açısından yazayım,sizlerin yaşına ineyim genç kanı kıpır kıpır vur kır paraçala bu maçı kazan cı olayım.

evet biz kürdüz , madem biz vatan hainiyiz bizleri askere almayın.

diyelimki aldınız ozaman herbirimizi ayırın özel görevler vermeyin.

mademki g.doğu yu kötülüyorsunuz ozaman sınırları yeniden çizin.

antepten sonrasını sahiplenmeyin.

ha sahiplendiniz? ozaman halkıda sahiplenmişsiniz demektir .

bu ne a.q işin içinden yine çıkamadım, bir yandan kürt ten olursa evliya diyorsunuz bir yandanda vatan bölünmez diyorsunuz .

sonrada d.bakırın a.q diyorsunuz.

hasiktirin len dense size bu ban sebebimi olur? a.q bölücüleri sizi dense bu ban sebebimi olur?

bayraksa bayrak kansa kan a.q ben urfalıyım şırnaklıyım istanbulda benim ya sevin sahiplenin yada s.gidin len desem bu ban sebebimi olur ?

adminler bu çifte standartmı olur?

bu konunun sonu ne olur ?

kilitmi? geyikmi?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

bu konu hala taptaze sıcacık ve hala çıtır çıtırmı ya?

iyi ozaman sizlere örenek olma açısından yazayım,sizlerin yaşına ineyim genç kanı kıpır kıpır vur kır paraçala bu maçı kazan cı olayım.

evet biz kürdüz , madem biz vatan hainiyiz bizleri askere almayın.

diyelimki aldınız ozaman herbirimizi ayırın özel görevler vermeyin.

mademki g.doğu yu kötülüyorsunuz ozaman sınırları yeniden çizin.

antepten sonrasını sahiplenmeyin.

ha sahiplendiniz? ozaman halkıda sahiplenmişsiniz demektir .

bu ne a.q işin içinden yine çıkamadım, bir yandan kürt ten olursa evliya diyorsunuz bir yandanda vatan bölünmez diyorsunuz .

sonrada d.bakırın a.q diyorsunuz.

hasiktirin len dense size bu ban sebebimi olur? a.q bölücüleri sizi dense bu ban sebebimi olur?

bayraksa bayrak kansa kan a.q ben urfalıyım şırnaklıyım istanbulda benim ya sevin sahiplenin yada s.gidin len desem bu ban sebebimi olur ?

adminler bu çifte standartmı olur?

bu konunun sonu ne olur ?

kilitmi? geyikmi?

hey allahına kurban be arkadaş, herkez senin gibi olsa turkiye AB ye girmez, AB turkiye'ye girmek ister. ama yazına ırkçı faşistler çok kızacakdır buna eminim.

son olarak bu konunun sonu geyik mi yoksa kilit mi  olur diye soru sormuşsun, şuana yazının gidişine göreçoğu yorumda ; türkler akkaşık, kürtler ise ezilen kişi oldu, sanırım öylede olmaya devam edecek, en iyisi kilit vurmak.

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:

Hadi bakalım! Sıkıysa görüş belirt. Sıkıysa de bakalım “Baba bombalamayı düşündüğün yerlerde benim anam, babam, kardeşim, anneannem, babaannem, dedelerim, yeğenlerim, kuzenlerim ez cümle bütün sülalem yaşıyor”. Bir elinde ustura bir elinde bir KÜRT kafası, hadi bakalım davet et o berberi akla mantığa!!..”
    Hayır edemezsin. Zira hadise PKK aleyhtarlığından komple bir Kürt aleyhtarlığına döndü..

Benim gordugum kadariyla senin anan, baban, kardesin; benim kardesimi, agabeyimi oldurenleri destekliyor. Senin anan baban benim vatanimin topraklarini istiyor (kurtistan). Senin anan, baban benim her sehit haberim de seviniyor. PKK kurtler tarafindan desteklenen bir terorist grubu. Bunu destekliyenleri canli canli gommek az bile.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Serser1 bunu yazdı:
    cumhuriyet kurulduğunda da şeyh sait isyanı wardı bu konu her zaman wardı sürekli üstünü kapatıldı..pkk bitse ne olur 10 yıl sonra tekrar çıkmayacağı ne malum..bunun üstünü örterek deil oturup adam gibi iki taraf için bişiler yapılarak çözülmeli..

10 Yıl sonra PKK cıkmasada Baska bir terör örgütü çıkar ! Kafalardaki ziniyeti değiştiremeyiz bu yüzden vatanı savunmak için yılmadan devam edeceğiz ! Senin yazdığından cıkardığım sonuc "Boşver a* Türkiye battı zaten Baska dış gücler yönetsin belki bir yere geliriz " dermisin gibime geliyor ! Eyer cüzdanında tasıdığın şeyin üstünde "RK VATANDAŞIDIR" yazıyorsa olay bittmiştir sen ülkeni savunmazsan YAK o kağıtı !

2 Taraf olarak konuşmak mı ?

Sen neyden bahsetiğini bildiğini pek sanmıyorum ! PKK kim ki TÜrkiye onunla Kafa kafaya verip konuşcak (!?) PKK Kürt leri savunan bir topluluk değil ! PKK TÜRKİYE'yi bölmek işteyen bir topluluk ! Senin kasettin şey gibi PKK Kürtleri savunan bir topluluksa Leyla Zana 'denen a* karısı neden cıkıp " - TÜRKİYE 'yi heyaletlere ayırın " dedi ??  Türkiye'nin heyaletlere ayrılması demek Cumhuriyetin YOK OLMASI demek ! Açık bir şekilde hangi tarafdaolduğunu açıklada ben yada bizler ona göre konuşalım böyle !

Ayrıca bu güne kadar Kürt'lerin dışlandığını hiç görmedim !

Madem bu adamlar dışanıyor neden haklarını Terörle arıyorlar (?!)

Hakkını terörle aramıyor siyasal olarak aradıysa Terör örgüt lideri alehine neden slogan attılar (?!)

Bu ülkede sadece TÜRK veyada Kürt yok ! Cerkezi Göçmeni Yavhudisi 'de var !

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    mtz bunu yazdı:
    imran268 bunu yazdı:

Hadi bakalım! Sıkıysa görüş belirt. Sıkıysa de bakalım “Baba bombalamayı düşündüğün yerlerde benim anam, babam, kardeşim, anneannem, babaannem, dedelerim, yeğenlerim, kuzenlerim ez cümle bütün sülalem yaşıyor”. Bir elinde ustura bir elinde bir KÜRT kafası, hadi bakalım davet et o berberi akla mantığa!!..”
    Hayır edemezsin. Zira hadise PKK aleyhtarlığından komple bir Kürt aleyhtarlığına döndü..

Benim gordugum kadariyla senin anan, baban, kardesin; benim kardesimi, agabeyimi oldurenleri destekliyor. Senin anan baban benim vatanimin topraklarini istiyor (kurtistan). Senin anan, baban benim her sehit haberim de seviniyor. PKK kurtler tarafindan desteklenen bir terorist grubu. Bunu destekliyenleri canli canli gommek az bile.

Kürtistan ??

Ben coğrafyada Kürtistan diye bir yer duymadım varsa gösterin !

Eyer zamanında vardıysa ve Türkler orayı işgal etdiyse 800 YIL önce olan olaydır heralde çünkü benim bildiğim anadolu iran mısır vs. yerler OSMANLI'ya aitdi !ve Osmanlı oralara 600 YIlmıydı ne yıkılmadan Hüküm sürdü ! Sen 600-800 Yıllık olayi neden yeniden ortaya cıkıyorsun a* 

Kürt tarihini anlatan ne bir kitap ne bir yazı ne bir kalıntı var günümüzde ! Paso laf a* Kürtlerin belli bir kökeni olduğuna inanmıyorum ! Nerden cıktılar bilmiyorum ama bilen varsa beni bu konuda seviyeli bir şekilde aydınlatsın ! 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    Fuzulli bunu yazdı:

Serser1 bunu yazdı:

10 Yıl sonra PKK cıkmasada Baska bir terör örgütü çıkar ! Kafalardaki ziniyeti değiştiremeyiz bu yüzden vatanı savunmak için yılmadan devam edeceğiz ! Senin yazdığından cıkardığım sonuc "Boşver a* Türkiye battı zaten Baska dış gücler yönetsin belki bir yere geliriz " dermisin gibime geliyor ! Eyer cüzdanında tasıdığın şeyin üstünde "RK VATANDAŞIDIR" yazıyorsa olay bittmiştir sen ülkeni savunmazsan YAK o kağıtı !

2 Taraf olarak konuşmak mı ?

Sen neyden bahsetiğini bildiğini pek sanmıyorum ! PKK kim ki TÜrkiye onunla Kafa kafaya verip konuşcak (!?) PKK Kürt leri savunan bir topluluk değil ! PKK TÜRKİYE'yi bölmek işteyen bir topluluk ! Senin kasettin şey gibi PKK Kürtleri savunan bir topluluksa Leyla Zana 'denen a* karısı neden cıkıp " - TÜRKİYE 'yi heyaletlere ayırın " dedi ??  Türkiye'nin heyaletlere ayrılması demek Cumhuriyetin YOK OLMASI demek ! Açık bir şekilde hangi tarafdaolduğunu açıklada ben yada bizler ona göre konuşalım böyle !

Ayrıca bu güne kadar Kürt'lerin dışlandığını hiç görmedim !

Madem bu adamlar dışanıyor neden haklarını Terörle arıyorlar (?!)

Hakkını terörle aramıyor siyasal olarak aradıysa Terör örgüt lideri alehine neden slogan attılar (?!)

Bu ülkede sadece TÜRK veyada Kürt yok ! Cerkezi Göçmeni Yavhudisi 'de var !

sen nasıl anlamak istersen öyle anlayabilirsin bn amerikayada onun uzantılarınada emperyalizmede karsıyım yani onun yaltakcılısı olarak milli duyguları sömürmem...bn türkiyde yasıyorsam bununda sorumluluklarını bilirim..bnm kast ettiğim iki taraflı olan kürtler we siyasetciler yada bu sorunu çözecek olanlar..bu ülkede sadece kürt olmadığınıda biliyorum ama nie bu kadar sorun war onu anlamak lazım bunu söyliyorum..cumhuriyet demişin o zmn çatısarak bişeyin bitmeyeceğini yeniden ortaya çıkmayacağını garanti edemeyeceğine göre demokrasi dediğimiz şeyle çözüleceğini anlayabilirsin o kadar asker ölüyor we şehitler ölmez watan bölünmez laflarından başka bişi söylenmiyor...anlayabilmişindir umarım..

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
Toplam Hit: 12701 Toplam Mesaj: 103