folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Günlerde Kürt Olmak

Bu Günlerde Kürt Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Serser1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    sen nasıl anlamak istersen öyle anlayabilirsin bn amerikayada onun uzantılarınada emperyalizmede karsıyım yani onun yaltakcılısı olarak milli duyguları sömürmem...bn türkiyde yasıyorsam bununda sorumluluklarını bilirim..bnm kast ettiğim iki taraflı olan kürtler we siyasetciler yada bu sorunu çözecek olanlar..bu ülkede sadece kürt olmadığınıda biliyorum ama nie bu kadar sorun war onu anlamak lazım bunu söyliyorum..cumhuriyet demişin o zmn çatısarak bişeyin bitmeyeceğini yeniden ortaya çıkmayacağını garanti edemeyeceğine göre demokrasi dediğimiz şeyle çözüleceğini anlayabilirsin o kadar asker ölüyor we şehitler ölmez watan bölünmez laflarından başka bişi söylenmiyor...anlayabilmişindir umarım..

Yanlış anladıysam Küsüra bakma ! Afedersin ben hatayaptıysam farkına varırım.

Ama Oturdun anlastın diyelim PKK yok oldu daha sonra bunu görenler yeni bir Terör örgütü kurup başka isim altında Türkiye'yi bölmeye devam edecekler ! Buna %95.7 İhtimal veriyorum !

Günümüzde ABD 'nin veya AB 'nin ne mal olduğunu bilemeyen KIT beyinli insan sayısı çok az yani çoğu kisi biliyor ne olduklarını ! ABD - AB çarşaf altı desteğiyle tekrar baska Örgütleri yada olmasya başlayan ögrütlenmeleri tetikleyip destekleyecek !

Bu yüzden PKK 'yla yada bir başka örgüt - sahiş - devlet 'le anlaşmak çağre olmayacak !

Amerika'nin istediği gibi PKK 'la anlasmak işin kolay ve bizim zararımıza olan yanı !

Ama anlasmayıp onlarını kökünü kazıdığımız zaman ise Tüm Dünya  Türk'ün güçü birkezdaha görecek !Unutmayın biz Türk'ler HEP IMPARATORLUK KURDUK HEp Yönettik ! Amerika gibi sömürge altında yasamadık ! Amerikan tarihinde amerikanın nasıl olustuğu var ! Arastırın okuyun bir zamet !

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek
    Fuzulli bunu yazdı:
    mtz bunu yazdı:
    imran268 bunu yazdı:

Hadi bakalım! Sıkıysa görüş belirt. Sıkıysa de bakalım “Baba bombalamayı düşündüğün yerlerde benim anam, babam, kardeşim, anneannem, babaannem, dedelerim, yeğenlerim, kuzenlerim ez cümle bütün sülalem yaşıyor”. Bir elinde ustura bir elinde bir KÜRT kafası, hadi bakalım davet et o berberi akla mantığa!!..”
    Hayır edemezsin. Zira hadise PKK aleyhtarlığından komple bir Kürt aleyhtarlığına döndü..

Benim gordugum kadariyla senin anan, baban, kardesin; benim kardesimi, agabeyimi oldurenleri destekliyor. Senin anan baban benim vatanimin topraklarini istiyor (kurtistan). Senin anan, baban benim her sehit haberim de seviniyor. PKK kurtler tarafindan desteklenen bir terorist grubu. Bunu destekliyenleri canli canli gommek az bile.

Kürtistan ??

Ben coğrafyada Kürtistan diye bir yer duymadım varsa gösterin !

Eyer zamanında vardıysa ve Türkler orayı işgal etdiyse 800 YIL önce olan olaydır heralde çünkü benim bildiğim anadolu iran mısır vs. yerler OSMANLI'ya aitdi !ve Osmanlı oralara 600 YIlmıydı ne yıkılmadan Hüküm sürdü ! Sen 600-800 Yıllık olayi neden yeniden ortaya cıkıyorsun a* 

Kürt tarihini anlatan ne bir kitap ne bir yazı ne bir kalıntı var günümüzde ! Paso laf a* Kürtlerin belli bir kökeni olduğuna inanmıyorum ! Nerden cıktılar bilmiyorum ama bilen varsa beni bu konuda seviyeli bir şekilde aydınlatsın ! 

kurdistani kurmak icin istedikleri topraklar.

Toplam Hit: 12820 Toplam Mesaj: 103