Bu Günlerde Kürt Olmak
-
Serser1 bunu yazdı:
-----------------------------
amerikaya bakarsakda suç oranını çoğu zenci dediğimiz kişiler tarafından yapılmıstır.bu her yerde böyledir ne ekersen onu biçersin yani sen en iyi kürt ölü kürt, türkün türkden başka dostu olmaz diye bos laflar söyledikçe,sırf kürt diye ev wermezsen iş versen dıslarsan, doğuya bi yatırım yapmazsan ne bekleyebilirsin onlardan(bu yüzden pkk lı olabilir demiyorum asla).adam cahil kaldıktan sora okumadıktan sonra ne yapabilir ya istanbula gider yada dağa...iki taraf içinde küçük beyinler gelişmedikçe bunlar böyle sürer...dediklerimin hepsi senin için geçerli deil genel olarak...
-----------------------------şimdi ben konuyla ilgili şöyle birşey söyleyeyim
senin hiç doğuda (mardin olur diyarbakır olur mekana sıkışma) arkadaşın akraban kılın tüyün görev yapmaya gitti mi?
orda dışlandı mı? orospu muamelesi gördü mü? sırf batılı diye ev bulamadığı oldu mu? mahallede adı çıktığı oldu mu?
benim oldu. hemde bir çok kişiye oldu
kusura bakmayın ama ben kolay kolay kürde ev iş vermem. kendisini bana ispatlamadıktan sonra (ispatmak derken yalnış anlaşılmasın bahsettiğim insanlardan olmadığını kanıtlasa yeter )
-
kürtler de sıraya dizilmişler amele_2 bize iş versin nolur, yoksa aç, açıkta kalıcaz diye. insan olmak yetmiyomuş harbiden. süpermen olmak gerek.
-
Site kürtlerine duyurudur.
bu sitede yer alan kürt düşmanları kesinlikle site adminlerini bağlamamaktadır.(adminler objektif yaklaşımlarını yitirdiği takdirde birer hiçtirler)
bu site her dinden her dilden her ırktan insanların paylaşım yapabileceği bir sitedir.
sizlere küfreden olabilir aşağılamaya çalışan ya sev ya terket diyen üçkağıtçı sahte vatansever ve Atatürkçüler olabilir .
bu bayrak sadece bizimdir benimdir amcamındır kuzenimindir diyen olabilir ,bunlara kesinlikle itibar etmeyin.
bu bayrak,bu bayrakta benimde dedemin kanı var diyen herkesindir bayrak vatanındır vatansa bu vatan benimdir diyen halkındır.
halksa biziz, yani ben sen o, biz siz onlar, laz çerkez türk kürt.gerisi teferruattır.
-
himurakenshin bunu yazdı:
kürtler de sıraya dizilmişler amele_2 bize iş versin nolur, yoksa aç, açıkta kalıcaz diye. insan olmak yetmiyomuş harbiden. süpermen olmak gerek.
-----------------------------ne diyeyim ben sana,ne diyeyim.o yazıdan bunu çıkarabilmek..bravo..
ha merak ediyorsan; ticaretle uğraşıyorum ve insanlar sırada iş almak için..
edit: ayrıca ekleme ihtiyacı hissettim, bugüne kadar hiç bir kürd arkadaşıma sen şöylesin böylesin demedim. neden biliyormusun?
bu bahsettiğim şeyleri yapmadıkları, yapanlardan nefret ettikleri için.
belki gerçekleri okumak zoruna gitmiştir bilemem.
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------Kardeşler orada yaşayan köylülerin çoğunun derdi şu..
Bir hafta PKK lı teröristler geliyorlar sıkıştırıyorlar siz askere yardım ediyorsunuz diyorlar..
Diğer hafta Türk askeri geliyor sıkıştırıyor siz pkk ya yardım ediyorsunuz diyor..
Biz arada kalıyoruz aşağı tükürsek bıyık, yukarı tükürsek sakal diyorlar..
-----------------------------gördük arkadaşım gördük o köyleride gördük o kardeşlerin düğünlerde yağmur gibi mermi yağdırması biliyor ama üç beş köpek köyüne girdimi bi teneke yağla peynirle gönderiyor
kimse kimseye masal anlatmasın arkadaşım atlayın bi otobüse gidin hakkariye şırnağa siirte bitlise kendi gözünüzle neyin ne olduğunu görün sakallı bıyıklı bi durum yok orda saflar coktan belirlenmiş sadece ortam müsait değil
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------Site kürtlerine duyurudur.
bu sitede yer alan kürt düşmanları kesinlikle site adminlerini bağlamamaktadır.(adminler objektif yaklaşımlarını yitirdiği takdirde birer hiçtirler)
bu site her dinden her dilden her ırktan insanların paylaşım yapabileceği bir sitedir.
sizlere küfreden olabilir aşağılamaya çalışan ya sev ya terket diyen üçkağıtçı sahte vatansever ve Atatürkçüler olabilir .
bu bayrak sadece bizimdir benimdir amcamındır kuzenimindir diyen olabilir ,bunlara kesinlikle itibar etmeyin.
bu bayrak,bu bayrakta benimde dedemin kanı var diyen herkesindir bayrak vatanındır vatansa bu vatan benimdir diyen halkındır.
halksa biziz, yani ben sen o, biz siz onlar, laz çerkez türk kürt.gerisi teferruattır.
-----------------------------Allahına Kurban..... olayı anlaman bile yeterli başkaları gibi bişler zırvalayan değilsin. şunuda eklemek gerek,irse buu sahtekarların tek amacı seni beni onu; birbiriizi kırmaya teşvik etmek. sizler değilmisniz pravkatif eylemlere gelmeyelim. işte bu sahtekarlarda o provakasyoncuların ta kendileri. bu kadar kolays adam kesmek adam asmak. gelin bakalımda kesin. ben burdayım gelinde asın beni. sizin tekiniz bile bunu yapamaz. çünkü siz SAHTEKARSINIZ... diyecek başka lafımda kalmadı. ve ben gerçektende bu ülkeye olan İnancımı kaybettim. yani artık bişi ifade etmiyor. SOnunda başardını hade sevinin bi kürdü daha kopardınız. sevi,nn sevinin ne güzel hade party verin. ;Yazıklar olsun size.... ve kürd konusunda bir daha bişi yazmıyorum. fakat şunuda bilin benide kaybettiniz. aferiz size....
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------vatan benim vatanım, devlet benim devletim, toprak benim toprağım.
dedemin kanıyla elde edildi bu topraklar, Benim dedemin kanıyla.
ister ırkçılık yaparım, ister başka şey yaparım,
memnun olmayan çeker gider barzaninin yanına!..
tmmdır dostum. ben de barzaninin yanına giderim. hiç şüphen olmasın. öle olsun bakalım. senin dedenin kanıyla değilmi. O çanakkalade anfartalrda ölen kürdlerin kemiklerini sıazlattın. bunuda unutma. elinide vicdanına koy diyecem vicdan yokki... byes..... ben gidiyorum....Barzaninin Yanına -
bence bir yasa çıksın.
devleti bölmek adına yapılan her gösteride göz altına alınan şerefisizler sınırdışı edilsin yada müebbet veya idam veya sınırdışı edilmek ile yargılansınlar. Diyarbakır'da nevruz da falan pkk sempatizanlığı yapanlar yakalanınca dediğim kanun işlensin. o zaman vatanını seven Kürt vatandaşlarımız bu dertlerden kurtulur.
kısaca hainler ayrılmalı filtrelenmeli bir şekilde. ben bunun eğitimle falan olcağını sanmıyorum. üniversitelerde pkk lılar var.
yoksa Türk ırkına sivil asker bebek demeden kurşun sıkan ırk, yıllardır beraber yaşadığımız, kız alıp kız verdiğimiz bir ırk değilde, başka bir ırk olsaydı çıplak elle, gördükleri yerde boğarlardı diye düşünüyorum. en azından bizim burda biz öyle yaparız...
-
imran268 bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------vatan benim vatanım, devlet benim devletim, toprak benim toprağım.
dedemin kanıyla elde edildi bu topraklar, Benim dedemin kanıyla.
ister ırkçılık yaparım, ister başka şey yaparım,
memnun olmayan çeker gider barzaninin yanına!..
tmmdır dostum. ben de barzaninin yanına giderim. hiç şüphen olmasın. öle olsun bakalım. senin dedenin kanıyla değilmi. O çanakkalade anfartalrda ölen kürdlerin kemiklerini sıazlattın. bunuda unutma. elinide vicdanına koy diyecem vicdan yokki... byes..... ben gidiyorum....Barzaninin Yanına
-----------------------------Barzani kim ki yanına gidiyorsunuz (?!)
O sadece bir piyon!
Canakkalede ölen sadece kürt mü vardı ? yoksa Türkiye için Vatan ı için gözünü kırpmadan körkuruşun önüne atılacak bayrağa inanmış insanlarmı vardı ?
Kim kimi kandırıyo Son 10 Senedir KÜRT sorunu diye tabir edilen bir Komplo TÜRKİYE 'nin basında ! Bu cumhuriyetin kurulumda'da birçok kürt vardı ama sesleri cıkmıyordu sanırsam ... yıllardır sesleri cıkmayan insanlar neden olsunki son 10 yılda Terör estirsin (?!) Gözlerinizizde ATlara takılan şeyden mi var ?
Burası TÜRKİYE Burada coğrafi sınırlar belli ! Sınırlara kast eden kim olursa olsun ! İşter Kürt işter Ermeni İster Yavhudi İster çerkez bunlar eyer yıllardır ekmeğini yediği VATAN'a hainlik yapar ve coğrafi sini değistirmeye yada Cuhuriyet'e - Bayrağa zarar verecek harekette bulunursa ! Ben ve benim gibi bir çok TÜRK evladı o sahişların herzaman karşında olacağız !
Başkaların sizi kandırmasına izin vermeyin !
Konuyu Fazla uzatmayın rica :/
-
onu bunu bilmem; ayrım yapmayı sevmem
kürt sorunu diye bişey olduğunu düşünmüyorum
sadece ortada kürtçülük hareketi taslayanlar mevcut.