folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Soruya Cevap Verecek Birisi Var Mı? (Evrim)

Bu Soruya Cevap Verecek Birisi Var Mı? (Evrim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

din hakkındaki bilgini daha doğrusu bilgisizliğini gördükten sonra yazmaya gerek bile duymuyorum .
    evrim teorisi dünyanın gelmiş geçmiş en saçma teorisidir.
    bilimsel hiç bi şekilde ıspatı yok .
    ulan madem var bu evrim hani nerde ? fosil nerde ? binlerce yıl önceki mağra resimlerindeki insanlar bile şimdikiyle aynı ?
    dinozorların var fosilleri onların birtane bile yok ?
    Darwin bile dedi gözleri düşünmek beni bu teoriden soğutuyo diye .
    Tesadüf hiç bi zaman bu kadar mükemmel olmaz , olamaz.

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Ulan hakkında binlerce sayfa yazılar yazılmış düşünülmüş konuyu lise seviyesinde biyoloji bilginizle çürütmeye çalışıyorsunuz ya hayranım.

Bu arada ara form fosili isteyen arkadaşta her canlının fosilleştiğini sanıyor galiba lan.O arkadaşa çocuklar için evrim videosunu takdim ediyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

samurai bunu yazdı:
    -----------------------------

benimde anlamadığım kısım bütün canlılar tek bir atadan gelip çatallaşarak evrimleşiyor, mesela insanla maymunun atası aynı, peki soruyorum size bu insanla maymunun atası madem ortaktı madem evrim  hep en iyiye dogru gelişti neden genler rastlantısal olarak maymun olmayı seçti, sonuçta insan daha akıllı bi varlık eğer dediğiniz gibi hep güçlü olana dogru bir yönelme varsa neden daha güçsüz olan maymunlar oluştu,

eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı dünyada tek ve mükemmel bir canlı kalırdı.. Evrim teorisine göre güçlü olan güçsüz ırkları herzaman yok eder, şuanda dünyadaki bütün çeşitlilik nasıl oluştu? sonuçta atıyorum aslanlar tırtıllardan daha güçlü neden aslan ırkı dünyadaki bütün tırtılları yok etmedi?

Güçlü olmak fiziksel anlamda pek kullanılmaz yani ortam şartlarına kolay ayak uydurabilen ve dayanıklı bireyler güçlüdür.Dediğin gibi olsaydı dinazorlarla takılırdık sanki :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egitek87
    egitek87's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu sadece normal yoldan gelişen bir olay değil.Bilindiği üzere iyi ve kötü olmak üzere 2 türlü mutasyon var.insandan farklılaşmayıda zaten böyle açıklıyorlar.

yine iyi huylu mutasyonlar sayesinde insan çeşitli şekilller ve renkler alabilmektedir.gerek renk gerekse şekilsel farklılıklar buradan da kaynaklanıyor.Bunun yanında adaptasyon denen bir olay da var buda insanın belli bi yere kadar dış görünüşünü daha sonra ise genetik kalıtım yolundaki evrelerde ise genlerini derğitirebiliyor. adaptasyon ve mutasyon satyesinde insanlar bulundukları çevrenin de sayesinde renk, şekil hatta bazı hastalıklara bağışıklıklı bir hal alabiliyorlar.

Ama yinede evrim çok karışık ve bir çok alanda geniş bilgiye sahip olunması gereken bir konu diye düşünüyorum.

Eleştridiğin birşeyi yapma! Yapıyorsan eleştirme...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

bir meyvenin kac ceşidi var biberrin daha sayamadıgımız bir cok şeyin dış etkenlerinde vermiş oldugu farklılıklar dır bunlar evrim diye bir şey yokki sadece şekillenmiş bir yapı restore ediliyor

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egitek87
    egitek87's avatar
    Erkek

....

Eleştridiğin birşeyi yapma! Yapıyorsan eleştirme...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

Kutengri bunu yazdı:

Ulan hakkında binlerce sayfa yazılar yazılmış düşünülmüş konuyu lise seviyesinde biyoloji bilginizle çürütmeye çalışıyorsunuz ya hayranım.

Bu arada ara form fosili isteyen arkadaşta her canlının fosilleştiğini sanıyor galiba lan.O arkadaşa çocuklar için evrim videosunu takdim ediyorum.

tabi binlerce canlı fosilleşiyo size lazım olan fosilleşmiyo :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

Kutengri bunu yazdı:

samurai bunu yazdı:

benimde anlamadığım kısım bütün canlılar tek bir atadan gelip çatallaşarak evrimleşiyor, mesela insanla maymunun atası aynı, peki soruyorum size bu insanla maymunun atası madem ortaktı madem evrim  hep en iyiye dogru gelişti neden genler rastlantısal olarak maymun olmayı seçti, sonuçta insan daha akıllı bi varlık eğer dediğiniz gibi hep güçlü olana dogru bir yönelme varsa neden daha güçsüz olan maymunlar oluştu,

eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı dünyada tek ve mükemmel bir canlı kalırdı.. Evrim teorisine göre güçlü olan güçsüz ırkları herzaman yok eder, şuanda dünyadaki bütün çeşitlilik nasıl oluştu? sonuçta atıyorum aslanlar tırtıllardan daha güçlü neden aslan ırkı dünyadaki bütün tırtılları yok etmedi?

Güçlü olmak fiziksel anlamda pek kullanılmaz yani ortam şartlarına kolay ayak uydurabilen ve dayanıklı bireyler güçlüdür.Dediğin gibi olsaydı dinazorlarla takılırdık sanki :)

sorunda orda zaten evrim teorisinin baş dayanak noktası güçlü bireylerin, güçsüz bireyleri yok etmesiyle alakalı, önce bir ortak ata vardı sonra bundan oluşabilecek bütün bireyler oluştu, güçlü bireyler güçsüzleri yok etti, sonra o tekrar evrimleşti tekrar güçlü-güçsüz ilşkisi, eğer evrim olsaydı dünyada tek çeşit canlı olması gerekirdi.

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

yazılan yorumları okumadım sadece şunu söylemek istiyorum..

tanrı bizi yaratmasaydı zaten biz tanrıyı yaratırdık. bu çok bilinen bir sözdür ve insan yapısını düşününce gerçekten bu böyledir. İnsan her ne kadar olağanüstü özelliklere sahip olsada aciz bir yaratık o yüzden böyle ilahi bir varlığa ihtiyacı vardır ekmek su gibi yani..nasıl mutlu oluyorsan öyle ol. evrime inanarak daha mutluysan evrime inan, ilahi varlığa, bu kadar çok tesadüfün tesadüf olamayacağına inanıyorsan ona inan öyle birşeyler işte.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    billdays
    billdays's avatar
    Erkek

Kutengri bunu yazdı:

lise seviyesi olması hiçbirşeyi değiştirmez.Çünkü doğru bilgi her zaman doğru bilgidir...

Yaralanmış temiz alnından uzanmış yatıyor; Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor! Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Unutma,Unutturma...
Toplam Hit: 17036 Toplam Mesaj: 129