Bunalım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    hayatın gerçeğini mi istiyosun hocam?biraz acı ama söyliyim,intihar değil.
    sen kendini vurduktan sonra geride kalanların durumudur hayat.mahallenin bakkal efendisi bile kardeşine,anana göz diker,insanlar artık böyle,bu denli şerefsizler.bu benim için de senin için de geçerli.
    Akrabalar mı?keşke sana yaşadıklarımı anlatsam.5 ay önce babamı kaybettim aileme,akrabalara çevreye güçlü görünmek için cenazesinde,ölümünde ve bu 5 aylık sürede bile ağlayamadım,çünkü bunu yapmam gerek başım dik durmam gerek.Annenin tedavisi sürüyor ve ben atlaacağına eminim,mutlu olun,yanında durun gülün,onun için yaşa!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

antioksidan çok şey anlatmış kardeşim. Başın sağolsun antioksidan kardeşim.

Ben de çok düşündüm intiharı senelerce ama gerçeği gördüm, çözüm değil bu.

Sonra içtim, serhoşken bile hep unutmuş olmuyosun, çözüm bu da değil.

Daha çözüm olmayan birçok şey sayabilirim.

Ama çözüm ayık kalmak. Her anlamda. Güçlü davranmak, olmasan da güçlü davranmak ki zamanla gerçekten güçlü olmaya başlarsın böylece.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    hayatın gerçeğini mi istiyosun hocam?biraz acı ama söyliyim,intihar değil.
    sen kendini vurduktan sonra geride kalanların durumudur hayat.mahallenin bakkal efendisi bile kardeşine,anana göz diker,insanlar artık böyle,bu denli şerefsizler.bu benim için de senin için de geçerli.
    Akrabalar mı?keşke sana yaşadıklarımı anlatsam.5 ay önce babamı kaybettim aileme,akrabalara çevreye güçlü görünmek için cenazesinde,ölümünde ve bu 5 aylık sürede bile ağlayamadım,çünkü bunu yapmam gerek başım dik durmam gerek.Annenin tedavisi sürüyor ve ben atlaacağına eminim,mutlu olun,yanında durun gülün,onun için yaşa!

Allah yardımcın olsun Usta başın saolsun...Annene de Acil şifalar... 

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    yok hoca annem rahatsız değil.senin annen için dedim tedavisi sürüyor ve ben bunu atlatacağına inanıyorum diye.sağol ayrıca
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Allah acil sifalar versin kardesim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

eğer cidden çıkış yolu bulamayıp rahatlamak istiyosan, gece çık dışarı, 2 tur at, bulduğun ilk adama bi yumruk at, bi güzel dayak ye... emin ol ki seni hiçbirşey bukadar rahatlatamaz...

ayrıca birinin vefatına üzülmek çok acayip hatta saçma birşey, kurtuldu gitti, e gerisinden sizene? onun gitmesi sizi neden üzüyoki?  sende bi gün ölcen, nie arkandan ağlasınlar? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    yok hoca annem rahatsız değil.senin annen için dedim tedavisi sürüyor ve ben bunu atlatacağına inanıyorum diye.sağol ayrıca

kusura bakma kafa yerinde degil ki .. :S 

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    Khaine bunu yazdı:

eğer cidden çıkış yolu bulamayıp rahatlamak istiyosan, gece çık dışarı, 2 tur at, bulduğun ilk adama bi yumruk at, bi güzel dayak ye... emin ol ki seni hiçbirşey bukadar rahatlatamaz...

ayrıca birinin vefatına üzülmek çok acayip hatta saçma birşey, kurtuldu gitti, e gerisinden sizene? onun gitmesi sizi neden üzüyoki? sende bi gün ölcen, nie arkandan ağlasınlar?

Dışardaki adamın günahı ne ? Öle de olmaz usta kendi canın yanıyosa başkasının canınıda yakmaya hiç gerek yok . 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    e yumruk atma küfret amaç burda o herifin canını yakmak değil, senin rahatlamanı sağlamk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Allah büyüktür deyip yola devam edeceksin. başka yolu yok. dünya adaletsiz alem göt olmuş.

eskiden küçükken Annen ile geçirdiğin zamanları hatırla ve umutlu ol. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 8828 Toplam Mesaj: 77