Bunalım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------
    Stigma bunu yazdı:

Geçmiş olsun demeden edemicem..

Kendi annemden biliyorum, bu yüzden ameliyat oldu, 1-1,5 sene yattı sürekli, hiç iyi olmayacak derken bi baktım annem günden güne toparlanmış.

Bence neden biliyo musun? Bizim güçlü olduğumuzu bildiğinden, bu öyle bişey ki moral ve umut tedavi sürecinde inan ki 1. etken..

Sen güçlü göründüğünü sanıyorsun ama annen hissediyordur sendeki bu çöküşü.

Kendini toparla ve sadece annenin iyileşmesi gerektiğini düşün.

O zaman kendi hayatın da emin ol düzene girecektir.

Çok Güzel bir Noktaya Parmak Bastın Stigma Demeden Edemeyecem Anneler Evlatlarının Hemen hemen Her Duygusal Dürtüsünü hissederler, Allah vergisi bir Duygudur. Kesinlikle En Anlamlı Yorumu Sen yaptın Bence. ;)

:) Teşekkür ediyorum. 

allcolorsarebeautiful.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

bilader stigmanın dedigi gibi, anneler herseyi hisseder... bak ben ne eklesem nedesem bilemiyorum yas kac onuda bilmiyorum, inanclimisin degilmisin onuda bilmiyorum.. ama kendimden bir ornek vereyim, valideye bir konuda cok kizmistim ama ole bole degil.. ilgilenmedim, hastaligi asiri derecede ilerlemisti, hastane hastane dolasti ve malum son.... beni belki biraz gaddar veya hain bulabilirsin ancak olabilecek en son sey olumdur. ve elinden gelmiyorsa bile tibbi yardim konusunda, malum hersey para.. olsun yinede annenin yuzune GULMEYE bak ( SAMİMİYETLE BURAYA SOLEYECEK KELİME BULAMİYORUM GOZ GOZE GELDİGİNDE ANLARSİN NEDEMEK İSTEDİGİMİ), birisinin dedigi gibi cocukluga vur.. gelisimi degisimi goreceksin... zaten kendin bile oleceksin.. bunu unutma...

amam herseyden onemlisi kendine deger vermeyi sakin ama sakin asla unutma... msn adresi sorma... cok fazlada uzerine dusunme alkolden uzaklas.. baska nedenebilir ki... sonra aklima afrikadakiler, filistinde olanlar vs hepsi gleiyor sukur rahatliyorum...

vala birine kufretme olyaida guzel fikir...

neyse zaten uyumussundur...

edit : diyecegim o ki bazen hastaneler bile kafi gelmiyor... zamanini annenle iyi gecirmeye bak.... gercek bu yasayacak ve ogreneceksin... herkes gibi..

eger inancliysanda yapacagin iyi seylerle hayir dua okuta biliyormusun.. onemli olan bu... bak su cocugun annesi, boyle iyi bir cocuk yetistirmis diye biliyormu.. gerisi yalan... vala bedeninin direksiyonunda olan sensin, sen hayata nasil yaklasirsan hayatda sana o sekilde karsilik verecektir...

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek

Khaine bunu yazdı:

eğer cidden çıkış yolu bulamayıp rahatlamak istiyosan, gece çık dışarı, 2 tur at, bulduğun ilk adama bi yumruk at, bi güzel dayak ye... emin ol ki seni hiçbirşey bukadar rahatlatamaz...

ayrıca birinin vefatına üzülmek çok acayip hatta saçma birşey, kurtuldu gitti, e gerisinden sizene? onun gitmesi sizi neden üzüyoki?  sende bi gün ölcen, nie arkandan ağlasınlar? 

dikkat ette sen onun gibi bi durumdayken gece bana yapma bunu emin ol bunalım senin için daha güzel olur benim sana yapacaklarımdan sonra neyse...

hoca hayatı ben bu yaşımda benim kadar görmüşünü tanımam her acıyı tattım ölüm,açlık,istediklerini alamama,ayrılık,öyle dondurmacının ordan geçerken canım çekerdi ne yalan söyleyeyim ama şimdi bak bilgisayarımdan msj yazıyorum 7 sene babamdan ayrı yaşadım onuda geçtim abimi dayımı kaybettim çok sevdiklerim ve bunlardan başka 7 kişiyi daha kaybettim ve bunların bazıları önümde can verdi şimdi babamda yanımda bak bu bilgisayarıda o aldı nereden nereye...

birgün küçüğüm daha bisikletimi apartmandan indiremiyorum abimi çağırmaya gittim cansız bedenini gördüm sen dua ette bu yaşlarında yaşıyorsun herşeyin çok daha kötüsü  var kendini sefil değilmükemmel gör..

dediğim gibi  herşey sende biter sadece sende paylaşmak birşeye yaramaz ben bunu bilir söylerim kimse anlamaz seni anlayanda ilgilenmez çünkü oda yaşamıştır hatırlamak istemez aklını kullan ve çık işin içinden burada yardım arama zora sokar seni burda duydukların emin ol bunu sen farkedemezsin ama bu böyledir..

edit: 7 lerin altını çizdim çünkü benim uğurlu sayım 7 dir. bu hale gel..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qral
    qral's avatar
    Erkek

Boşver abi dalgana bak,

çak o zaman çak çak çak...(sembolik cvp)

bokvarsendegel@hotmail.com iletişim adresim;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    En kötüsünü düşün ona göre planla,en iyisini hayal et ona göre davran.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    Herkez Saolsun Biraz olsun rahatlattınız...

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

pm  bi bak.annenin allah yardımcısı olsun ........

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek

kardesim gecmis olsun allah acil sifalar versin annene..İcinde buludundugum durum gercekten her insanın gunluk hayatta basına gelebilir.. Yani hasta olabilir insan ama annen hasta diye senin hayata küsmen cok yanlis..O senin dünyada bulundugun sürece sevebileceğin belkide en üstün insan.. Bence böyle saçma düşünceleri bir kenara birak..Eğer cok daralıyorsan bence bir psikologa gorun.. Eğer uyuyamıyorsanda doktordan xanax isimli ilacı yazmasını rica et.. Seni cok rahatlatacak uyumanı sağlayacak.. Gercekten cok uzuldum kendine iyi bak

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    darkii bunu yazdı:

kardesim gecmis olsun allah acil sifalar versin annene..İcinde buludundugum durum gercekten her insanın gunluk hayatta basına gelebilir.. Yani hasta olabilir insan ama annen hasta diye senin hayata küsmen cok yanlis..O senin dünyada bulundugun sürece sevebileceğin belkide en üstün insan.. Bence böyle saçma düşünceleri bir kenara birak..Eğer cok daralıyorsan bence bir psikologa gorun.. Eğer uyuyamıyorsanda doktordan xanax isimli ilacı yazmasını rica et.. Seni cok rahatlatacak uyumanı sağlayacak.. Gercekten cok uzuldum kendine iyi bak

usta piskolog bi şiye yaramıyo...Hmm anlıyorum dio para alıyo ... başka bişi degil . 

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    fisek bunu yazdı:

usta piskolog bi şiye yaramıyo...Hmm anlıyorum dio para alıyo ... başka bişi degil .

öyle düşünme arkadaşım, gerçekten ii gelebiliyor . psikoloğa deil psikiyatrsite git.

para konusunda haklısın biraz pahalıya patlıyor, ama işe yarayacaktır.

ayrıca annen konusunda içini ferah tut, emin ol herşey geçecek, çok güzel olacak. moral çok öenmli bu durumlarda.

biz de bişeler yaşadık ki yazıoz, sen rahat ol. silkelen ve kendine gel , pes etme döverim :) 

Toplam Hit: 8825 Toplam Mesaj: 77