Bunalım...
-
Allah acil şifalar versin kardeşim.
ama bu kadarda bunalmana gerek yok .. açıkçası böyle bi durumu Allah kimseye vermesin ama bende böyle yapardım sanırım ..
inş çabuk iyileşir annen.
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------
fisek bunu yazdı:
-----------------------------usta piskolog bi şiye yaramıyo...Hmm anlıyorum dio para alıyo ... başka bişi degil .
-----------------------------öyle düşünme arkadaşım, gerçekten ii gelebiliyor . psikoloğa deil psikiyatrsite git.
para konusunda haklısın biraz pahalıya patlıyor, ama işe yarayacaktır.
ayrıca annen konusunda içini ferah tut, emin ol herşey geçecek, çok güzel olacak. moral çok öenmli bu durumlarda.
biz de bişeler yaşadık ki yazıoz, sen rahat ol. silkelen ve kendine gel , pes etme döverim :)
hoca hiç psikoloğa gerek yok benim gibi yap hiç bişe tikleme hayatta ama hiç bişeyi hiç bieşye üzülmemesela bakıyosun bugün bereber gezdiğin arkadaşın yarın bakmışın araba çarpıp ölmüş hjayatının baharında,parasızlık yüzünden olması çok kötü hele mesela kastelli bi insanın para yüzünden intihar etmesi kadar kötü bişe yok
kısaca bu hayat kimseye acımıyo o zamn ne yapcaz onla dalga geçcez nie hayat kazansın ki ... bu arada ne olursa olsun intihar etme
-
mesela senden çok daha kötü durumda olanlar var akıl hastaları eli ayağı olmayanlar hayatta hiç kimsesi olmayanlar
bırak hayatta bizle deil biz onla dalga geçelim
-
kardeşim ben belki anlayamam halinden ama annene yardımcı ol hiç olmassa üzüldüğünü belli etme ona ve allaha hep dua et sonuçta hastalıkta allahtan sağlığıda allahtan olucaktır sen kendini üzüpte annenide üzme annenin sevdiği şeyleri yapmaya bak allah acil şifalar versin inşallah kurtulur...
-
karşılıksız seven tek canlı annedir.çok geçmiş olsun.bulundugun yerden biraz uzaklaş.hiç yapmadıgın bişeyler yap.kurtul stresinden bi şekilde...yada salla gitsin yaa
-
sakın dostum öyle birşeyi düşünmeni bile istemem herkesin bunalımlı günleri olmuştur hemen kısa yolu seçmemen lazım dünyada zorlukların üstesinden gelmesini sabır etmeyi kendine ilke edinmelisin bende geçen yıl bir doktor hayatımı karartı 3 ay dünyadan koptum evim çocuklarım eşim teselli etmese çökmüştüm en çok çevremdeki dostlarım beni yalnız bırakmadı onlar olmasa çok perişan haldeydim doktara gittim hayatta sigara içmedim bronşit olmuştum filim çektirdim akciger kanseri dediler sen düşünkü o an herşey gözümün önüne geldi 4 ay geceleri uyuyyamadım çalıştıgım müdürler bile üstüme gelmeye başladı kimseye telefon bile açamadım bir başka doktora göründüm bende öyle bir hastalık olmadıgını ögrendiğimde dünyaya yeni gelmiş gibi hayatı yeniden sevmeye başladım şu an çok iyiyim allaha şükür sakın ha yaşamak çok güzel umutların bittigi yerde allah yardıma geliyor sabırlı ol herşey zaman degiştiriyor ğöreceksin salamlar
-
Açık havada dolaş,serin yerlere git.Sakinleştirici ilaçlar var onları kullan.
-
Ben hep öleyim :I
-
dostum dayan allah taşıyamayacagı yükü kullarına yüklemez herşey düzelir bende aynı durumdayım ama silah yok sıkam kafama kız geliyor duvarlar geliyor ama ben ailemin yanına gitmiyorum onlar bana geliyor bakıyorum herkes aynı acaba tahribat üyelerine virüs mü bulaştı ne oluyoruz yavv
-
siyahbereli bunu yazdı:
karşılıksız seven tek canlı annedir.çok geçmiş olsun.bulundugun yerden biraz uzaklaş.hiç yapmadıgın bişeyler yap.kurtul stresinden bi şekilde...yada salla gitsin yaa
-----------------------------uff birader ne gel cumle o yaw.. hgercekten ole... KARSILIKSIZ SEVEN TEK CANLİ ANNE'DİR. tuttum ben bu cumleyi..