Bursa Cumhuriyet Lisesi Saçmalığı !
-
Ya çok saçma vallaha billaha. Saçın uzun olmasıyla eğitimin ne alakası var onu anlamıyorum.
Hadi uzun tamam
Derse ALINMIYOR ÖĞRENCİLER
BU NE DMEK OLUYOR ? OKULDAN SOĞUTUYORLAR
-
saçınızı sıfıra vurup eylem yapın.. yada yağ sürün elini süren batsın. ya da kısa ama jöleyle yeterince dik ve sivri yapın dokunanın eli kanasın.. o kadar yani :D
-
Hoca 1.si sadece sizin okulda olan bişey degil emin olabilirsin =)
Gecen sene lisedeyken aynı durum bizdede vardı..Mantıgına gelince ise sacma bırakın millet istedigi gibi yasasın tabi belirli kurallar cercevesinde ama sacın uzunlugu kısalıgına en azından biraz daha tölerans gösterebilirler!
Nerede kaldı liboşların, liboşlukları !
-
Biyotbt bunu yazdı:
-----------------------------
saçınızı sıfıra vurup eylem yapın.. yada yağ sürün elini süren batsın. ya da kısa ama jöleyle yeterince dik ve sivri yapın dokunanın eli kanasın.. o kadar yani :D
-----------------------------bildiğim kadarıyla sıfır vurdurmakta yasak :D
-
evet 0 a vurmakta yasak
ne biçim bi disiplin tüzüğü var :D
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------Ya çok saçma vallaha billaha. Saçın uzun olmasıyla eğitimin ne alakası var onu anlamıyorum.
Hadi uzun tamam
Derse ALINMIYOR ÖĞRENCİLER
BU NE DMEK OLUYOR ? OKULDAN SOĞUTUYORLAR
-----------------------------sana sormalı ne alaka okuldan sğumayla yaf:) adam gibi saçını kes git okuluna 3 parmak saç 3 numara der gibi bi halin var
-
şaka mısn nesin ya töbe töbe.
-
sen cm lere kafayı takmışsın, lise öğrencisisin sokaktaki adam değilsin, buna göre de okulun kurallarına elbet uymak zorundasın. Derslere sokmuyolarsa bu senin elinde 1 defa olur ikinciye bunu yaşamazsın tabi kurallara uyarsan. Gayette mantıklı bana kalırsa. Liseni bitir değil 4-5 cm istediğin yerine kadar uzat saçlarını. Ayrıca sizin okula özgü bi kural değil bu yurdumun bütün illerinde ve çoğu okulda uygulanır. Çok şikayetçiysen Milli Eğitim e gidersin, ama pek işine yarıyacağını sanmıyorum :))))
-
okula gidiyoruz. asker gibi mi gidicez 3 parmakta dediğimde inan 4 cm yi geçmez saçımın en uzun teli
amaçları ne bunların avrupada ne güsel herke istediği gibi
??
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------NOT : BU DİSİPLİN ADINDAKİ SAÇMALIK SADECE BURSA CUMHURİYET LİSESİNDE UYGULANIYOR.
-----------------------------Hayır :)