Bursa Cumhuriyet Lisesi Saçmalığı !
-
bende Bursa Erkek Lisesinden mezunum aynışey bundan 3 4 sne öncede wardı ve 10 sene önceden wardı :) istedikleri gibi yap git
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------okula gidiyoruz. asker gibi mi gidicez 3 parmakta dediğimde inan 4 cm yi geçmez saçımın en uzun teli
amaçları ne bunların avrupada ne güsel herke istediği gibi
??
-----------------------------okula okumak için gidiyorsun değil mi?? başka bir amacın varsa başka mekanlar tercih et..zaten liselerin hali içler acısı bu kadar katı disiplin kuralları olduğu halde..ya başıboş bırakılsaydı bu gençlik.o ne güzel avrupa dediğin yerlerde bekareti kaybetme yaşı 13 ve bunlar lise öğrencisi kendi arkadaşları arasında şişe çevirerek bekaretlerini bozuyorlar.
Ya sev ya Terk Et!
-
bak yükü yine banayıktın bn tartışma için açtım
biraz töleranslı olsa diyorum liseler
niye her lisede yok ozaman ?
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------saçlarımız zaten kısa 4-5 cm çok mu
modern eğitime ne oldu
bu sadece bizim okulda olan bir saçmalık
-
anladım sevgili müridler saolun var olun
süper bi tarışma ortamı oldu katkısı olan herkese teşşkürler
-
hayır herşeyi geçtim cm ile ölçüyor ya yok böle bişe :D hocam onun saçı 2,5 cm daha uzun. onun saçlarındaki jöle oranı bana göre fazla :D ...
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------okula gidiyoruz. asker gibi mi gidicez 3 parmakta dediğimde inan 4 cm yi geçmez saçımın en uzun teli
amaçları ne bunların avrupada ne güsel herke istediği gibi
??
-----------------------------okula okumak için gidiyorsun değil mi?? başka bir amacın varsa başka mekanlar tercih et..zaten liselerin hali içler acısı bu kadar katı disiplin kuralları olduğu halde..ya başıboş bırakılsaydı bu gençlik.o ne güzel avrupa dediğin yerlerde bekareti kaybetme yaşı 13 ve bunlar lise öğrencisi kendi arkadaşları arasında şişe çevirerek bekaretlerini bozuyorlar.
Ya sev ya Terk Et!
-----------------------------ya da ananı da al git :)
-----------------------------:D bugün çok güldüm kesin başıma bişe gelcek amq falan faşmekan:D
-
konpicyus bunu yazdı:
hayır herşeyi geçtim cm ile ölçüyor ya yok böle bişe :D hocam onun saçı 2,5 cm daha uzun. onun saçlarındaki jöle oranı bana göre fazla :D ...
-----------------------------bak konpinin saçlara. :D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------bak konpinin saçlara. :D
-
istedikleri neyse ona göre kestirin evet zor geliyo ama bu heryerde böyle güç admaın elinde sen karşı çıktığın sürece sonuçlar aleyhine olucaktır askerde görüceksin asıl kuralı burada dayanmayı öğreninki askerdede zor gelmesin.