Bursa Cumhuriyet Lisesi Saçmalığı !
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
Ya ağız burun dalacam yani :) bir de bunları 'cumhuriyet' lisesiyle ilişkilendirmissin ya helal olsun ne diyim. Az bile. Senin gibilere bi ton sopa çekecekler o zaman görecen sen asıl disiplini.
-----------------------------müdür ağır ol 3 yıldır eziyet cekiyormuş zaten nieki okul saçının orasını burasını kaldırma die :)
-
saçın uzun diye mi okulda kaldın hayırdır?
-
konu benim saçım değil derse girmem de değil
uygulanan sistem ne kadar doğru ?
-
gayet doğru
edit: yine başa geldik:)
-
peki nesini doğru buluyorsun yada nesini yalnış buluyorsun
saç ile dersler ters orantılı mı :)
sen benim anlatmak istediğimi anladın mı
-
cık anlamadım. peki sen benim dediklerimi anladın mı:)
-
kısmen
-
hoca neyin tartışmasını yapıosun bu olan şeyler bi senin okulunda olmuyo ilk derse almıolarmış bizdede almıolar
kurallar die bişey var okulun kuralı buysa ya uyucan yada basıp gidicen bu kadar basit
-
komedi ya valla gülmekten yerlerdeyim :D
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------okula gidiyoruz. asker gibi mi gidicez 3 parmakta dediğimde inan 4 cm yi geçmez saçımın en uzun teli
amaçları ne bunların avrupada ne güsel herke istediği gibi
??
-----------------------------okula okumak için gidiyorsun değil mi?? başka bir amacın varsa başka mekanlar tercih et..zaten liselerin hali içler acısı bu kadar katı disiplin kuralları olduğu halde..ya başıboş bırakılsaydı bu gençlik.o ne güzel avrupa dediğin yerlerde bekareti kaybetme yaşı 13 ve bunlar lise öğrencisi kendi arkadaşları arasında şişe çevirerek bekaretlerini bozuyorlar.
Ya sev ya Terk Et!