folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bursa Cumhuriyet Lisesi Saçmalığı !

Bursa Cumhuriyet Lisesi Saçmalığı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

Ben Samsun Alaçam ÇPL'de okuyorum.Bizim saçın uzunluğundan çok jöleli olup olmadığına bakıyorlar.Ama gerçekten iyi bir uygulama adamların öğrencimi-artistmi olduğu belli değil walla.

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek
    biz hala saçla başla kıyafetle tarzla uğraşalım adamlar 30 sene önce aya çıktı aya:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    sen oraya okuaya gitmiyonmu toprağim ? kıl tüy için okumaktan soğuyosan  zaten hiç okuma bence gir bi fabrikaya usta ol.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

bende bişey oldu sandım öle dilekçe gibim bişey gördüm okudum ve tam 1 saçmalık gördüm

kurumun kuralları vardır bun uyulmalıdır eğer kurallara uymayanları çekiyosalar bu onların en doğal hakkıdr..

bi hoca sizden 1 puan kırsa kıyameti koparırsınız ama onların kurallarına uymazsınız 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

senin okuyacağın okulun da, sana verecekleri eğitimin de..

kurallara uyacaksın. o kadar..

siz o kıyafet yönetmeliğinin çıkmaındaki amacı bilir misiniz? alan var alamayan var. kimse erinmesin gocunmasın diyedir en büyük etkeni. nazi almanyası gibi üniformacılık yapmak değil.

3 hafta evvel sizin gibi aklı güya evvel liseliler de kıyafet yönetmeliğine karşı eylem yaptı izmirde..

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 9710 Toplam Mesaj: 86