Bursa Cumhuriyet Lisesi Saçmalığı !
-
keşke o okulun müdürü olsam
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------b. Erkek öğrenciler:
Ceket, gömlek ve pantolon giyerler; kravat takarlar. Okul yönetimince uygun görülmesi halinde, sıcak mevsimde sadece gömlek ve soğuk mevsimde ceket altına kapalı yakalı kazak giyilebilir.
Okul içinde baş açık, saçlar kısa ve temiz olur. Ense düz ve açık olup favori, sakal ve bıyık bırakılmaz. Zincir, kolye, yüzük vb. ziynet eşyası takılmaz.
-----------
kanun çıkarmışlar,
okuyun bi yerlere gelin bu kanunları değiştirin sonrada istediğiniz gibi girin,
yönetmeliğin devamı için ;
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/52.html
-----------------------------hacı okudum bı bok anlamadım kısa sactan ben salakmıyım sımdı ?
kısa sactan kasıt nedır ? subay trasımı ?
insanların hepsını tek bır kalıba sokmak ne kadar mantıklıdır ?
bunun aynısını gecen sene lisedeyken felsefe hocamıza kı mudur yardımcısıdır kendısı onada demıstım
soylıyecek cevab bulamamıstı.
elin avrupasında herkes okula ıstedıgı gıbı gıdıyor dımı basarılı olan ogrencı zaten basarılı olur
elbıseyle kısa sacla adam olunup basarılı olunuyorsa ağzımı acmıcam bı daha
-
kendine destekçiaramabana kalırsa haksızsın ben liseyi bitireli 2 sene oldu bizimlisedede vardı bu dediğin olay bizimarkadaşlarda aynı duruma düşerdi ben filintagibi herşeyiütülü gömleğim içerdesağlarımdüzgün kesilmiş muntazamn kravat adamgibi giriyordumdersekimsede beni durdurmuyordu niye elin5 paraetmez kişileri beniokulönünde durdurarak reziletsinben gururlu adamım kurallarda böyle ama bana kural harici birşekil yapmamaı söylerse adamın ak dum yanidurumbu seve seve olmassas.. s.. uyacaksın kurala arkadaşım gurulu adamsan uyacaksın kurala okulönündede millete rezilolmyacaksın
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
hayır herşeyi geçtim cm ile ölçüyor ya yok böle bişe :D hocam onun saçı 2,5 cm daha uzun. onun saçlarındaki jöle oranı bana göre fazla :D ...
-----------------------------bak konpinin saçlara. :D
-----------------------------yok hocam yok kota koymak lazım :D 4 cmye takmış adam. dikersen 4 cm arkadan sarkıtırsan 6 cm.
-----------------------------hoca sen beni msn de engelledin mi? hiç utanmıyosunda de mi?:D yoksa msn i mi açmıyon?
-
Modern eğitim sistemi die g.tü bası açıp gidin saçlar 1 metre olsun. olurmu öle sacmalık.. lisede istediklerini yap ünvde takılırsın.. lisede alıştık ünvdede halen asker traşı : )
-
adı stünde bak okulda yazar 2008-2009 Eğitim öğretim yılı neymiş Eğitimde varmış liseyibitirmemiş adam devletingözüde daha kişiliği oturmamış adam o yüzden de okul kılık kıyafet düzeni var burada eğitim var yani efendilik var üni de yok neden oraya gelmiş adam diyorlar kişiliği düzeni oturmuş adam genel olarak ünide sadece öğretim vareğitim yok anlayacağın
sen dersin bugün 3-4 cm ne olacak yarın 5-6 cm den ne çıkar jöleden çıkar kıyafette şöyle olsun böyle olsun olmaaz babamızın çiftliği değil okullar ben bu kurallardan çok memnundum benimiçin sorunu yoktu cillop gibi okula giderdim valla herşeyim muntazam görüyorumgömlekler dışarda kravatafedersin göbeğine düşmüş yaka bağır açık a.k öğrencisin lan sen bu ne hal :) üstelik üstündekitakımelbise yani öyle yaparak büyük krolukyapıyorlar haberleri yok
-
CoxupeR bunu yazdı:
-----------------------------
Modern eğitim sistemi die g.tü bası açıp gidin saçlar 1 metre olsun. olurmu öle sacmalık.. lisede istediklerini yap ünvde takılırsın.. lisede alıştık ünvdede halen asker traşı : )
-----------------------------benim okulum da eteği yukarda kızlarıda almazlardı ve saçları dağınık kızlarıda almazlardı olması gereknde oydu eğer eteği yukardakızı alıorsa işte ozaman o okul müdürü suçlu
-
bursa milli eğitim müdürlüğünü arayıp bu konu hakkında bilgi iste.ikinci olarak madem yasak madem cezalandıracan hiç okula alma :) yarım gün yok yazma olayı acayip ötesi saçma :) bunları da milli eğitim bakanlığına sor mutlaka :)
-
artizmisiniz olum :D adam akılı gıdın okula sızde.Bızım mudur okulun yanındakı muslukda elemanların saçlarını yıkatıyyodu sakalları cıkanlara traş yaptırıyodu utanmasa kantınde permatik satırcakdı :D :D eyy lise günlerim geldı aklıma :D
-
lan bizim okuldada yasakdı bu asçmalık degil olum disiplin asker traşı kesin gidin amele gibi hahhah :D hadi iyi çileler size seytanınız bol olsun :D iyi kapısın :p hocalarınızla