Bursa Cumhuriyet Lisesi Saçmalığı !
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------NOT : BU DİSİPLİN ADINDAKİ SAÇMALIK SADECE BURSA CUMHURİYET LİSESİNDE UYGULANIYOR.
-----------------------------Hayır :)
-----------------------------derse alınmamamızdan bahsediyorum :=
-
Kural varsa kurala uymuyorsan derse almazlar. Bu kadar basit.
-
Ne zaman şekilcilikten vazgeçecek bakalım baştakiler.Bizim en sert bildiğimiz müdür yardımcısı bile söylüyo bana kalsa herşeyi serbest bırakırım ama kurallar var, biz öğrencinin üstüyle başıyla uğraşırken kafası boş öğrenciler yetişiyo diyo.Çokta doğru söylüyo yani...
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------okula gidiyoruz. asker gibi mi gidicez 3 parmakta dediğimde inan 4 cm yi geçmez saçımın en uzun teli
amaçları ne bunların avrupada ne güsel herke istediği gibi
??
-----------------------------Bu ne biçim modern askerlik sistemi. avrupada askerler öyle mi? askerdede 3-4-5 cm saç uzatacam ben:)
-
o duyguyu yaşayın o zaman göreyim sizi atıp sallayıp yazıyorsunuz.
size yapılsa aynı haksızlık o zaman görürdüm
türkiyenin neresinde görülmüş saçı uzun diye disipline verilen öğrenci
yada derse okula alınmayan
-
disipline verdiler öyle mi hocam abartma. evet beni saçım uzun diye bir kere okula almadılar. bir dahada öyle birşey yaşatmadım;)
-
beğenmiyosan imam hatipe git.
-
yemin ediyorum bugün disipline verdiler
yalanım varsa beşiktşlı olayım !
-
sen sadece sizin okulda derse alınmıyo sanıyosun bizim okulda dersteki öğrenciyi gelip atıyolar bi daha okula almıyolar o gün, bilmeden konuşma kendi açından...
-
bak müdür bu mahabbet 3 gün sürer bütün okullarda bu var bütün demiyimde %90nında var biz örencilerde uymak zorundayız istersen uyma protesto et A.q
ama sonunda tastikname'ni eline verirlerse anlarsın sölemek istediklerimizi