Cebit Bulusmasi ... Cook Güzeldi // Bütün Resimler Eklendi
-
###########################
renenin notu :
Bütün resimlerin olduğu rar dosyasını,
ftp://ftp.tahribat.com adresinden 78 mb olarak indirebilirsiniz. 173 dev eserden oluşan bu dosya sadece 59 kupona :)
resim upload etmek isteyenler benimle iletişime geçsinler...
ftpye güzel resimler upload eden arkadaşı 3 günlük hava almaya çıkarttık :D
Bu arada tekerlemeyi tekrar söylemek yok :) Cok dinlemek isteyen seneyede gelsin :D
yasadiklarimiz ozeti: (anlatilamaz sadece yasanirdi)
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=20&folderid=32852
###########################
eft beyler gelemyenler cok sey kacirmis bulunmakta.. cok eglenceliydi 40 kisi toplanmistik
olan olaylarin bir kismi:
-holyone yolda yine kaybolmus :P
-turkcell maskotunu ayakustu karambole aldik
-tahribat toplantisi yaptiq
-gezdik, toduk we SOMURDUK
-AMD icn poz werdik
we daha bir suru eglenceli sey oldu ..
genelde t-shirtler yuzunden mafya sanilsak ta we kim ne sitesi u tahribat denilsde acikladik..
resimler upload edilince gorursunuz cok guzeldi.. gelen muridlerde yorum yazsalar guzel olur -
hmm güzeldi cidden. fuarda bi boq yoktu ama eğlendik.
-Tanju Çolak'la tarikatçe poz verdik.
-Türk telekom kartlarını sömürdük.
-Piskopat Şövalye'yle savaştık. -
SK Ladies'i gördünüz mü ??? (uln cuma gittik, cumartesi fıss:D)
-
Cebitten bir replik...
-Bir adamin karisi - "Bey bunlar kim?"
-Bir adam- "(kisik sesle)Tahribatmış- Tahribat"
---
Guzel gecti gelmeyenler cok sey kacirdi fotolar upload edilirse anlarsiniz neler kacirdiginizi...sempoyum verdik resmen manyak oldu...Turkcel Cell-o nun antenlere Sorci asilinca adam oluyordu sonra tarikatca adamin ustunde zipladik...falan..aradan 1saat gecti baktik "abi beni bunlar dovdu" edasiyla birileri geldi guvenligi falan cagirmis boynumu kiriyorlardi abi diyor...sonra guvenlik sizi disari almak zorundayim falan dedi zaten giristede taskinlik yapitiniz dedi(holy ve rene gelirken ortaligi ayaga kaldirdikta)...neyse underzero hacim duruma mudahale ederek guvenligi def etti...o arada cocuk benim aydin dogan sirketinde tanidigim var sitenizi hack ettirecegim gibi birseyler zirvalayinca herp birlikte dalioduk cocuga sonra garibim hizli hizli uzaklasti...:) olaydan hemen sonra kokainman ir2 ye "olm niye dalmadik adama" dedi ir in cevap manyak...siktir olm 2 metre adam neresine dalacam :)....yani kisaca cebit bilisim fuarini panayir yerine cevirdik :)... -
geç bunları resimleri upload edin :D
-
Underzero we noyan duyun seslerini resimleri upload edin
-
sizin gittiniz gün arkadasta ordaymıs - arada buraya takılıo, bakmıs tahribat t-shirtlü abazalar dolaşıo ortalıkta hemen cekmiş bi resim , lan dedim sende katılsaydın abazalara ama katılmamıs iste :D durun hemen upload ediom :D
-
biz de dershanede sürünelim hayat mı bu be isyanlardayım huleyn seneye hiç bi kuvvet beni tutamaz. Neyse resimleri bekliyoruz (:
-
hehe çok güzeldi cebit buluşması celo olayı toplantımız herşey çok güzeldi : ) fotolar upload edilsinde bir bakalm
-
Muridlerden oyle kariya kiza salkan pek yoktu :) maketlere sarilip foto cektirdiler... bir arada rene ile yururken adamin birisi gelip parayla egitim veriyormusunuz dedi :) ...
-
yarılllllllllllllllll tam yarılma anı :D
Toplam Hit: 87182 Toplam Mesaj: 322