Cebit Bulusmasi ... Cook Güzeldi // Bütün Resimler Eklendi
-
compü kardeşim benim her zaman sessiz amca takılır :D ama onu iyi konuşturduyduk biz. topunuzun a.q. :'( ya da topunuz benim a.q. gelmediim için
-
su an resimleri upload ediyorum.
bulanik resimleri bizimkilerin disinda orda cektirmeye calistigimiz insanlarin cektikleri resimler
zaten cogu kisi tahribat.com yazisini gorunce resim bile cekmek istemediler. yok abi beni bulastirma diyordu biri :) -
gelmiyenler o kdr cok şey kacırdıki :D
a.k bi yerden içeri girerken herkesin üstü tek tek aranıo biz girerken gvenLk dedi tahribatçılar geçsin :D
cebitin tarihne gectk yani :D
adımızı duymayan kalmadı cebitte..
gderken kadıköyü organize etcektm ama a.k dumun dersanesi sınav koymş :s peder bey girceksn die zorladı bnde girdm 180 sorudan sdc 30tane trkce yaptm cıktım :D
1.5 saatte ayakta geldk :s dnüşte bn jezreel dkn_jan bide biri daa vardı bayaa muhbbet ettk en sonda dkn ve bn bi nargile yaptık :p
snuç itibarylen süperdi :D -
yaw biri ftp şifresini pm atabilir mi bana..? =)
-
ftpye uploat etsinlerde alırıs sen merak etme la.d.d
-
bende istiorum ftp şifresini hatta şu an cebitte telekomun makinadan yazıom :D kaptım bi masa :))
-
dikkkat et trojenli keyloggerlei vs olmasın biizm mğridlerimizin abazalığı tutut keyloger felan kurdukta bazılarına
-
Mesaj highnitro tarafindan 10 Eylül 2006 (Pazar) tarihinde yazildi.
bende istiorum ftp şifresini hatta şu an cebitte telekomun makinadan yazıom :D kaptım bi masa :))
------------------------------------
hemen açılış sayfasını tahribat.com olarak kaydet =) -
yaw hadi bilen yok mu şu ftp şifresini :(
-
haydi underzero abi haydi underzero abi haydi underzero abi :D
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii :D merakla beklioruz :D
Toplam Hit: 87178 Toplam Mesaj: 322