Cebit Bulusmasi ... Cook Güzeldi // Bütün Resimler Eklendi
-
Muahhaha, vutkubay o şövalyeye vururken süper çıkmış :D
-
Ian tam nts'Iik ortammış ha:(
gidemedim a.q :(
bidahaki cebitki kaçıran aha böyle top olsun => 0
:( -
tanjuylan çektirdiklerimiz hep bulanık yaf .gerçi çogu bulanık abü nasıl foto makinesi bu ya :D
-
o bulanik resimleri ben cekmedim haberiniz olsun.
millete veriyoruz cekermisiniz diye o yuzden bulanik cikmis.
yeni teknolojinin cikmasini bekliyoruz titremis resimleri netlestiren program yapsinlar hepsini duzeltip tekrar upload ederik :)
vutku virus gibiydi intel in devrelerini yakiyordu yumruklariyla -
güzeldi ya katılım her sene artıyor
-
abi ftp den çok yavaş alınıyo bee siteye başka bi yere upload etseydiniz :)) bu arada biliyoruz abi kokainman o naahhtan sonra koko yazılır tabi :))))
-
moruk cuteftp ile indir
-
hocam harikaydı. Ben bu tişörtü normaldede giyerim mürid çıkarsa tanışırız anlaşırız.
Bu arada dün hacıoğlunda lahmacun yiyorum. Çocuğun teki böle kıro tipli 3 çocuk 4 büyük herife sıkıyor. Adamlar pc mühendisiymiş. Çocuk diyordu ki ben şu an bankamatik bile hacklerim hepsinin kitlerim o derece hackerım. Ms-dos"tan filan yapıyorum falan. Konuşup çocuğu rezil etçektimde vazcaydım. Yanımdada 4 arkım vardı kıçımızla güldük çocuğa.
Noy: Tarikatın en tipsizi ir2ydi. Tipine kayıyım :D -
yaw doğuhan beklediğimden iyi çıktı nefretlik bi durum yok ortada :D nese ama renenin pazarcılığı turkcelle dayak felan unutulmaz bidaha böle buluşma olacağınada inanmıom istanbula manisadan geldiğime değdi yani ama sabah 10dan akşam 5e kadar ayakta durmaktan kara sular indi ayaklarıma değdi ama değdi
-
a.q. çok yavaş iniyo bu yaawww kıracam pc yi :))) bu arada ir2 karizma adam abi ama en karizma jezreel di söylemeden geçemiycem :)))
Toplam Hit: 87126 Toplam Mesaj: 322