Cebit Bulusmasi ... Cook Güzeldi // Bütün Resimler Eklendi
-
ayw birileri upload ediversin sunalrı daha bakamadık biz merak ediom aq
-
Hakketen manyaqtı ama beklenildiği gibi ben boğanın üstüne çıkmadım :D ayrıca bi sürü kişi de tanımadı teessüf ederim :P
Herkes konferans demiş ama anlatmamış nasıl olduunu. Tariqatça çıktık terasımsı bi yere orda bi kapı vardı girdik içeri baktık boş konferans salonu =) toplandık, 1-2 resim çekindik sonra adminler konferans verdi. Uçankuştan dutun tbt v10'a kadar herşeyi anlatıldı.
Gelmeyenler adına üzüldüm yani -
Güzeldi Güzel ...Resimler felanda koyulunca gelmeyenler iyice pisman olacak..Ozellikle istanbulda olup da gelmeyenler varsa onlar kafalarını taslara vuracaklar...UnderAmca Onune geleni cekti walla rajat 200 resim war onda..Herpozdan 5 tane cekildigimizi varsayarsak bayaa bi resim olacak...FOTo Noyanda zaten çekti bayaa...Neyse koysunlar da bakkalım fotolara..
-
abi rene hoja don lastik çek bırak 5 metre .... diye bapırıyo adamın teki ne satıyosunuz diye sordu a.q :)))
-
şeyhimizin bahçeşehirde oturduğunu duyar gibi oldum 5 çayına gitsek fena olmaz hani evini bilen var mı :)))
-
ya bi ara resim çektirirken izdiham oldu =)
herkes birbirinin üstüne falan atladı tabi en altta ben kalmıştım baırıyom kalkın artık a.q diye yok iyice atlıyolar :D:D
en sonunda güvenlik kaldırdı beni yerden =) -
RESIMLERI GONDERECEGIM
RENE YI BEKLIYORUM FTP YE ATACAGIM
BENIM CEKMEDIGIM RESIMLER BULANIK FULU CIKMIS CEKEN DENYO ARKADASLARA TESEKKUR EDIYORUM RESIMLERI CEKERKEN BOYLE TITREYEREK CEKTIKLERI ICIN.
GELMEYEN ARKADASLARA SESLENIYORUM COK SEY KACIRDINIZ COOOK.
RESIMLERI GORDUGUNUZ ZAMAN DAHA COK AH EDIP VAH EDECEKSINIZ
edit: küçük harfle yaz banı yiyecen şimdi. (tugrulbaba) -
susun lan bunların hepsını bn gelemedım dıye yapıosunuz dımı hipneler:'( tmm kıtleyın konuyu depresyona mı sokucaksınız lan bni ...
-
deme yav :)
la burda sıkılıyorum zaten,kendimi öldürtmeyin :) -
cebit böle bişey görmedi =)
güvenlikteki adam artık alıştı dio tahribat siz direk geçin =)
mcyargic ve sorci nin düellosu da süperdi =)
ama sorci kaybetti 8-1 =)
Toplam Hit: 87183 Toplam Mesaj: 322