Cebit Bulusmasi ... Cook Güzeldi // Bütün Resimler Eklendi
-
doldurun şu ftp yi :D
-
amele takrar geçmüş ossun o zamn :f
-
ftp ye 2 resim attım bakın arkadaşlar
-
lan t0sun beni oku teikste yi okudun mu bak ne dior
"Bu Klasör Cebit 2006 resimlerinin uploadı için özel olarak ayrılmıştır..."
sen nie ibnelik yaratıorsun :D -
tosun aq senin gitmiş ftpye ne atmıs hey Allahım ya
-
aynı mesaj altta
-
lan biri boot yazar biri gider boot a sex hyikayesi anlatır
biri gider ftp açar biri ftp ye çıplak karı resmi upload eder hey aq -
hocalar tek kelime ile mükemmeldi..
Toplamda 45 kişi kadar varken bir kısmının ayrılmasıla sonradan 36 kişi kadar vardık..
Müritlerin tamamı çekirge sürüsü gibi olunca, geçtikleri ortamı yıkıp geçiolar :D
İntel standı önünde Amd die bağırmamızmı, doğuhanın hosteslere aşık olmasımı, bütün müritlerin cellonun üstüne atlayıp antenini çekmesi, kafasına tekme atıp, kıcını pandiklemesimi, amd standını yıkmalarının son anda tarafımdan etten duvar örülerek engellenmesimi, türkcelli işgal edip 2 damacana su içmesimi, millete hack dersi vermemizmi, konferansdaki yaptığımız toplantımı,sokaktaki seyyar satıcılıkmı, gömüş dere durmaz akar die şarkı söyyip cebitten cıkmamızmı daha neler neler :) Bunlar sadece şu anda aklıma gelenler :D
Şuradan tahmin edin..
Adam telefonla konuşurken tamam tamam ben tahribatçıların oraya geldim sizde gelin die yer tarif ediyordu....
Vip güvenlik ulan mafya lan bunlar die bağırıodu:D
Konuşurken 3-4 kişiydik çıkartacaz fln diince sağdan soldan adam toplanınca kesti sesini siktirdi gitti :D
Tariqat-ul Tahribat.Com Rulzzzz :D -
süper annattın rene hojam saolasn:D
-
abi mcyargic'ın cipsi sömürme tarzı da dehşetti :))) abi kola alamadık yaaww makineden orda üzüldüm :)))
Toplam Hit: 87121 Toplam Mesaj: 322