Cebit Bulusmasi ... Cook Güzeldi // Bütün Resimler Eklendi
-
HEYKIRED BAYE ISKORPİÇX
İSKO SİKİLİR AFFETMEZ YARRAK DİLDO FARKETMEZ
bu ne lan :D olm ne ibne adamsınız yha :D valla böle giderse çok kişi ban yicek :D
allahım yaa bunu hangi mal koydu :D ftp://ftp.tahribat.com/HolyOne.jpg
biride system of dawn atıor hay amk ya adamlara iyilik yaramıor :D -
silmişler resimleri müzikleri. İyi oldu..
-
gelmeyenler aciyorum :D en guzeli turckell di bari bu hafta sonu bisiler daha yapak
-
DrKill mesajını düzenle sayfanın şaftı kaydı.
-
la biri bizimle dashaq geçior
ftp://ftp.tahribat.com/Cebit_2006_birkacfoto/
her kimse taa a.q:) -
bokunu çıkarttılar ii ce yaa büyük ihtimal site dışından biri yapıo ama içte biriyse çok ayıp ediyor
-
öpüşen kızlara hasta oldum a.q keske cafede olmasaydım
-
üye olmayanlar linkleri göremese keşke.İnşallah yazarlar öyle bir modül.
Her kim yapıyorsa loglanıyor zaten.ağzına itinayla sıçılır :)) -
abi bokunu çıkarttınız hani fantazinizi bilgisayarınızda yapın a.q. öyle süper ortam olmazdı sinirinden yapıyo yapan ... :)))
-
auahua abi deliydi amk süperdi lansorci götüde yanımda neler yapmadıkki
turktelekom standında tanju baba die tezahüratlar :D sonra mcyargicin tanjunun böreklerini yemesi :D under abünün havaya fırlatılması :D reneyle holyninde aynı karşılamayla karşılaşması :D holy gelirken şeyh geliyo diye tezahüratlarımız :D ah ulan müthişdi ya bidaha böyle süper bi buluşma olurmu bilmiyom
ordu gibiydik resmen
cell-o yu ablukaya almamız muhteşemdi ya cell o nun kafayı gülen surat yapmışlar o salakda yanında koruma hey oleey die geçiyo eller havada biz kalabalığız ya ( o sırada sorciyle mcyargic fuarın ortasında paintball gibi bişeyle svaş yapıodu :D ) neyse geldi bu bizimkiler oooooo die daldılar sorci tuttu adamın kafasın çekdi boynu kırılıodu herfin antenlerini koparmaya çalışdık başaramadık sonra bi karambole aldık :D adam giderkende pandik mandik koşa koşa uzaklaşdı cell-o auahuahua :D sonra şikayet etmiş işde
turkcell ciler geldi bizi atacaklar bi bakdım mc le konuşuolar tarikat toplan die bağırmamla görevlinin etrafında 30 kişi oldu :D adam dio bunlar mafya abi boşver :D adam tamam dedi tatlıya bağlama mevzuları ;D sonra göt olan eleman hızlıca kaçarken "benim mikrosofda tanıdıım var kapattırıcam sitenizi ühüü" die kaçı orda alacakdık aşa ama adama zaten bağırıoz arkasına bakmadan kaçıyo :)
güzeldi valla.. siyamiyi göremedik üzüldük... anasın aradık hekır anayı bulamadık :D... hekır mükerrem die slogan attık exper önünde ahahh :)
sonra kumkapıcılar wardı :D resim çekioz furarın yolunu kesdik resim çekecez die baya topluluk oldu bunlars geldi resime oturalım dedi sempatik adamlar güzel hoş dedik oturun çökün :D adamların içinde tarikatçılık varmış walla....
biz bi salona giriyoruz direk kadınlar içerlere falan kaçıo aha geldi manyaklar die :D
Toplam Hit: 87123 Toplam Mesaj: 322