Cebit Bulusmasi ... Cook Güzeldi // Bütün Resimler Eklendi
-
bunu rene deil mcyargic okudu bikere rene don lastik die bagırıyordu.d.d
-
sus endi zükecem ebeni :D:D:D
-
http://img170.imageshack.us/img170/7479/tahribat41hu9.jpg
heaueaheha cuk die oturmuş ak :D -
amele dostum mürid müridin sikine muhtaçtır bilesin.d.d
-
Abiniz bodrumda balayındaydı, kusura bakmayın çocuklar.
Bu arada tişörtlerin parasını da göndermedim hala, bu konuda acilen işlem yapmalıyım...
Neyse eve Internet bağlanıyor, ondan sonra sık sık görüşürüz.
Fırsatım olursa yeni hikayeler de eklerim.
Herkese bol Tahribat'lı günler... -
Cebit 2006 Buluşması Resimleri
Arkadaşlar Alın Size Resimler 78 Tane Resim 3 Adet Film Var Yalnız 2 Adet Film Çok Kısa 1 Tanesi MC Yargıç Tahribat.com Sorusundan İbaret Resimler İse Tarikatın ve Bireylerin Resimleri, Hepsinin Dosya Adından Ne Olduğu Anlaşılıyor Ayrıca Bazı Resimlere Edit Yaptım Çünkü Bazı Resimler Bazı Açıklamalar Gerektiriyordu.
Çok Beklettiğim İçin Kusra Bakmayın Makine Benim Değildi Zaten. Üye Olmaya Çalışan Bir Arkadaşım Getirdi İlerde Reneden Onun İçin Bir Key Rica Edicem. Ayrıca Dosya 46 Megabayt.
Orda Olanlara İçten Teşekkür Ediyorum Herkes Kalktı Geldi Çatır Çatırda Eğlendi Valla. Rene Felaket Gülüyor Haberiniz Olsun Öyle İçten Kahkahayı Basıyor Kopma Durumlarında Holy Mütevazi ve Soğukkanlı İr2 Artis MCYargiç Tam Bi Fırlama Telekom Görevlisi Sorun Ne Diyor Bizim Yargıçta direkt telekomun "amk" Diyor. Adam Soracağına Pişman Oldu. Doğuhan Paso Resim Çekmeme Biraz Abartı Gözüyle Baktı O Da Bayaa Coşkulu İdi Ama Sana Fotocu Diyelim Paso Çekiyosun Diyordu. Napalım Paso Çekecezki Herkesin İyi Resimlerini Yayınlayalım Kötülerini Eleyelim. Bide Panasonic Reyonunda 50 Kişinin Yolunu Kestik. Arkadaş Kareye Girmek İstedi Zamanlamaydı Kareyi Tutturma Derken 2 Dakka Oldu Millet Çıldırdı Tarikat Çıldırdı Ulan O ANLAR YAŞANIR ANLATILAMAZ !!! Orda Olcaktınız. Çok Şey Kaçırdınız. Sorci İLe MC Yargıç Bayaa Atıştılar Fındık Fırlatmalar.Diğital Paintball Oyunları Reneyi Görecektiniz Samsung Bölümüydü Yanlış Hatırlamıyorsam. Jenniferin Maketinin Orda Mİllet Üst Üste Çıktı Rene Koptu İr Koptu Herkes Koptu. Holyone Ortama Çok İyi Uyum Sağladı.İç İçe Gezdik Tozduk En Önemlisi TAHRİBAT Olgusunu Azcık Anarşizm Olarak Dışarı Yansıttık. Unutmadan Kokainmanın İsko İle Küfürleşmesi Dalga Geçmesi de Çok Hoştu. Nerden Buldun İskonun Telefonunu HAHAHA Bi Laflar Koyuyordu. Süpersiniz Millet.
işte anahtarınız.
-
Removed...
-
lan onu mc söledi rene ile ne alakası var muhoweb:D
-
lan arkadaşlar ben de geldim
beee
fazla durmadım ama
benden bahseden hiç yok bu bakımdan komplex yaptım yan
arkadaşlar benim geldiimi hatırlayan yokmu bea
sadece 5 dakika durdum yanınızda ama sonuçta ben de oradaydım yani