Cep Telefonu Tavsiye Konusu
-
Her ay ayın cihazı konusunu açıyordum ama birde böyle deneyelim.
Kullanacak kişinin kullanım şekli ve bütçe söylerseniz ona göre tavsiyede bulınacağım.
Bazı cihazların kronik problemi oluyor onlarıda aklıma geldikçe yazarım. Gerçi benim problem gördüğümü başkası görmeyebilir. O biraz kullanıma bağlı.
-
Samsung s8'den sonra Meizu 16 alınır mı? Var mı kronik sorunu filan?
-
Xiaomi redmi note 8 pro almayı düşünüyorum. Tavsiyesi olan var mı ? 64 mü 128 mi almalıyım?
-
Hocam aliexpress Hong Kong'dan alınabilecek, imeisi kolayca değiştirilebilen bi model önerebilir misin? Bütçe 200 dolar
-
Efendi bunu yazdı
Samsung s8'den sonra Meizu 16 alınır mı? Var mı kronik sorunu filan?
Meizu 16T al bence hocam.
pc_kiyatrist bunu yazdıXiaomi redmi note 8 pro almayı düşünüyorum. Tavsiyesi olan var mı ? 64 mü 128 mi almalıyım?
Mediatek işlemciye bulaşma.
venedikli bunu yazdı
Hocam aliexpress Hong Kong'dan alınabilecek, imeisi kolayca değiştirilebilen bi model önerebilir misin? Bütçe 200 dolar
200 dolara Facebook gruplarından orta seviye Xiaomi alınır. Yurtdışında mısın ?
-
Meizu 16T Türkiye pazarına 3.000 TL altından çıkacakmış. Bu telefon 2020'de piyasayı sallayacak.
-
mkyb bunu yazdı
Meizu 16T Türkiye pazarına 3.000 TL altından çıkacakmış. Bu telefon 2020'de piyasayı sallayacak.
Daha 10 dakika önce inceleme videosu denk geldi. Bayağı şık ve performansı yüksek bir telefon. Sanırım bu sıradaki telefonum :)
-
@mkyb merhaba
konuyla dogrudan bir bağlantı yok ama
Bende de Google Pixel 3A var onun İmei kaydı filan oluyor mu
bu konuda bilgin var mı
-
Advanced bunu yazdı
@mkyb merhaba
konuyla dogrudan bir bağlantı yok ama
Bende de Google Pixel 3A var onun İmei kaydı filan oluyor mu
bu konuda bilgin var mı
Türkiye'de satılan bir model olmadığı için bilgim yok ama yabancı forumlarda box ile yapıldığından bahsedilmiş. Türkiye'de anlayan ustada zor bulunur ona.
-
venedikli bunu yazdı
200 dolara Facebook gruplarından orta seviye Xiaomi alınır. Yurtdışında mısın ?
Hong Kong'tan bi arkadaş gelicek. 3 4 tane kuzenlere hediye edicem. 200 çokmuş harbiden baktım 40 50 dolara telefon var. Imeisi kolay değişebilenlerden önerebilir misin bi kaç tane bu çan çin çonların sitesinden.
Şunlar nasıl, atılır mı imei bunlara; -
Güzel konu :) Tavsiyenle Mi 8se ve Mi a3 aldım. Son derece memnunum :)
Konu acilmisken, standart telefon islevlerini gorsun diye Redmi 7a alınır mı ? 70euro gibi bir fiyatı var suan 32gb modelinin. Büyük olmaması öncelikli tercihim :)