Cep Telefonu Tavsiye Konusu
-
Bir up çekeyim konuya. Canım sıkıldı.
-
Ciktigindan bei huawei p30 pro kullaniyorum genel olarak ta memnunum ama sozlesmem bitiyor yeni bi Telefon alicam hangi telefonu alirsa huawei yi aratmaz ne tavsiye edersiniz aktuell modellerden
-
Ev de çocuklar Youtube kavgası yaparken telefonu birisi sağlamlık testine sokmuş ekran sol alttan yukarıya doğru coğrafik harita gibi olmuş telefon çalışıyor ama ekran 100 de 50 verimsiz telefon derdine düştük.
-
freeline bunu yazdı
Ciktigindan bei huawei p30 pro kullaniyorum genel olarak ta memnunum ama sozlesmem bitiyor yeni bi Telefon alicam hangi telefonu alirsa huawei yi aratmaz ne tavsiye edersiniz aktuell modellerden
-
mkyb bunu yazdıfreeline bunu yazdı
Sende haklisin :)))
-
mkyb bunu yazdıfreeline bunu yazdı
Aslında buraya, icat çıkarma videosu yerine, Senin ben derdini .... yakışırdı ama neyse. :)))
-
@mkyb
1500 tl civarı bütçeye
Çift hatlı kamera performansı da tatminkar olan alınabilecek en iyi cihaz hangisi olur?
Müritlerden tavsiyeler bekleniyor.
-
JOE bunu yazdı
@mkyb
1500 tl civarı bütçeye
Çift hatlı kamera performansı da tatminkar olan alınabilecek en iyi cihaz hangisi olur?
Honor 8X. Huawei'nin yan markası.
-
mkyb bunu yazdıJOE bunu yazdı
@mkyb
1500 tl civarı bütçeye
Honor 8X. Huawei'nin yan markası.
Tamam hocam teşekkürler. Güzel cihaza benziyor. Bunu orta yaş biri kullanacak. Google play de filan sıkıntı yaşar mı?
Bir de Realme nin ürünleri nasıl sence? Realme de alternatifl olabilir mi?
-
Realme alacaksan bunun muadili 5i olana bak derim. Realme'de Oppo'nun yan markası zaten.