Cep Telefonu Tavsiye Konusu
-
Bunların arasında kaldım. Hangisini tavsiye ederdin ve neden?
-
Umarım dalga geçilecek birşey yazmıyorumdur, tamamen sorma amaçlı yazıyorum. Gözüme Vestel Venüs z20 çarptı; 4 gb ram, 64 gb hafıza, hızlı şarjı var, 1080p ekranı, işlemcisi snapdragon 630 ,Kamerası 16mp ama eh işte sanırım ve fiyatı 1100 TL. şu an alınmaya değer birşey değil midir?
-
lucas bunu yazdı
Umarım dalga geçilecek birşey yazmıyorumdur, tamamen sorma amaçlı yazıyorum. Gözüme Vestel Venüs z20 çarptı; 4 gb ram, 64 gb hafıza, hızlı şarjı var, 1080p ekranı, işlemcisi snapdragon 630 ,Kamerası 16mp ama eh işte sanırım ve fiyatı 1100 TL. şu an alınmaya değer birşey değil midir?
garanti sorunun yoksa facebook gruplarında xiaomi mi8 se 1200 liraya kadar düştü. işlemci olarak daha üstün. onun harici vestel nasıldır bilmiyorum, tahmin yürütmem gerekirse malzeme kalitesi olarak sıkıntı çıkabilir.
-
Prometheus bunu yazdılucas bunu yazdı
garanti sorunun yoksa facebook gruplarında xiaomi mi8 se 1200 liraya kadar düştü. işlemci olarak daha üstün. onun harici vestel nasıldır bilmiyorum, tahmin yürütmem gerekirse malzeme kalitesi olarak sıkıntı çıkabilir.
İşte alıyorken ve aldıktan sonra hep bir muhattabım olsun mantığındayım, vallahi bırak facebook gruplarını hepsiburada bile kullanmıyorum. Bana sanki yenilenmiş ya da iade telefonları göndereceklermiş gibi geliyor, sanırım biraz eski kafalılıktan düşünüyorum böyle şeyleri. Teknosaya girip alıp çıkayım mantığındayım.
-
700-800 tl civarı güncel alo demelik chrome calistirsin yeter diyeceğim bir cihaz arıyorum
Garantili sıfır olacak
İşlemci Hafıza kamera cok önemli değil
-
Evet.... Başlıyoruz...
NoktaliVirgul bunu yazdıBunların arasında kaldım. Hangisini tavsiye ederdin ve neden?Asus veya Oneplus alırdım zira imei atınca şebekede sorun çıkarmaz. Attığın cihazlar hemen hemen aynı klasman cihazlar. Birinin A'sı bir tık iyi diğerinin B'si. Hangisini seçersen seç hevesin geçince keşke diğerini alsaydım diyeceksin.--------------------------------------lucas bunu yazdıUmarım dalga geçilecek birşey yazmıyorumdur, tamamen sorma amaçlı yazıyorum. Gözüme Vestel Venüs z20 çarptı; 4 gb ram, 64 gb hafıza, hızlı şarjı var, 1080p ekranı, işlemcisi snapdragon 630 ,Kamerası 16mp ama eh işte sanırım ve fiyatı 1100 TL. şu an alınmaya değer birşey değil midir?
Her şey donanım demek değil. Vestel'e hiç girme. O rakama Xiaomi Redmi 8 öneririm. Ha garanti umrumda değil dersen Xiaomi Mi 8 SE şahane olur. Amoled ekran vs.
--------------------------------------700-800 tl civarı güncel alo demelik chrome calistirsin yeter diyeceğim bir cihaz arıyorum
Garantili sıfır olacak
İşlemci Hafıza kamera cok önemli değil
Alcatel 1S var o rakama en düzgün. O rakama alacağın cihazda tek seçim noktan hafıza 32 GB ve üstü olmalı. 16 GB çok yetersiz günümüzde.
-
Bende sorayım, bizim şirket için telefon gerekli, bütçe maksimum 1500 tl. Kaçak mal olmamalı. Tr malı, garantili, faturalı cihaz lazım bana.
Navigasyon, arama, WhatsApp falan kullanılacak sadece.
-
Hocam 1500-2000₺ arası huawei telefonlardan hangisini önerirsin
Aradığım herhangi bir özellik yok kendim için almıyorum o fiyat bandında alınabilecek en iyi huawei cihazı hangisi ise onu almak istiyorum
-
Ucuza telefon arayanlara önerim :
https://www.a101.com.tr/elektronik/honor-9-lite-32-gb-cep-telefonu-gri/
Honor yazdığına bakmayın Huawei üretimi. Honor yan marka. 1080p ekran ve arkaplanı bulanık çeken çift kamerası var. Ayrıca arkası Samsung'un orta seviye telefonları gibi cam görünümlü plastik değil cam. Çerçevesi metal. Çift sim desteği var.
E birde üstüne 2 yıl Huawei Türkiye garantisi var daha ne olsun ? Huawei cep telefonu sektöründe şu aralar sıkıntıda alınmaz ama bu telefon 1.100 liraya kaçmaz.
Telefonun tek salaklığı o kadar kaliteli ekran işlemciye biraz ağır kaçmış. Pubg, Call of Duty tarzı yüksek grafikli oyunları açınca kasmaya başlıyor. Yani oyun oynanmaz. Onun harici akıllı telefon olarak her işinizi görür. Gerçi yazılımsal olarak ekran çözünürlüğünü 720p yapma muhabbeti var ama denemedim.
https://www.youtube.com/watch?v=6iQBH1Ydjsc
Bu cihaza fiyat olarak en yakın Redmi 8 var onunda hem ekran kalitesi hemde işlemcisi düşük kalite.
mkyb tarafından 06/Oca/20 17:12 tarihinde düzenlenmiştir -
1500ü aşmayacak bir tel önerisi alabilir miyim ben de?
pubg call of duty mobile COC vs güncel oyunları oynatırken çok kasmasın yeter. şarjı da günü kurtarsın. arkadaşa bakıyoruz.