Cep Telefonu Tavsiye Konusu
-
joe_black bunu yazdı
1500ü aşmayacak bir tel önerisi alabilir miyim ben de?
pubg call of duty mobile COC vs güncel oyunları oynatırken çok kasmasın yeter. şarjı da günü kurtarsın. arkadaşa bakıyoruz.
Xiaomi Redmi Note 8.
-
bende 2000 tl civarı kamerası süper olan bir telefon önerisi alabilir miyim :)
-
Xiaomi Redmi Note 8.
-
Khan23 bunu yazdı
bende 2000 tl civarı kamerası süper olan bir telefon önerisi alabilir miyim :)
O rakam kamerası süper telefon bulamazsın. Kamera önemliyse tek çaren amiral gemileri. Onlarında fiyatları malum.
-
2 sene sonra ilk foruma girişim bunun serefine bir soru sormak istiyorum.
Huewai mate30 lite 2500 tl ye fiyatina gore iyimidir? Orta kullanici icin 2 dene gotururmu acaba?
-
ari41 bunu yazdı
2 sene sonra ilk foruma girişim bunun serefine bir soru sormak istiyorum.
Huewai mate30 lite 2500 tl ye fiyatina gore iyimidir? Orta kullanici icin 2 dene gotururmu acaba?
O kadar yükseleceksen LG V30+ öneririm. Huawei Lite cihaza o kadar para verilmez.
-
mkyb bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
pubg call of duty mobile COC vs güncel oyunları oynatırken çok kasmasın yeter. şarjı da günü kurtarsın. arkadaşa bakıyoruz.
Xiaomi Redmi Note 8.
Bu Xiaomi de ana ekranda reklam falan çıkarıyor diyorlardı. + bunların imeisi falan hala çakma imeimi hocam yoksa resmi olarak geldilermi.Telefon piyasasından baya uzağım.
-
ReyiZ bunu yazdımkyb bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Xiaomi Redmi Note 8.
Bu Xiaomi de ana ekranda reklam falan çıkarıyor diyorlardı. + bunların imeisi falan hala çakma imeimi hocam yoksa resmi olarak geldilermi.Telefon piyasasından baya uzağım.
Reklam çıkıyor. Çakma imei olanları zaten bin lira falan. Orjinal kayıtlı olanları ise 1.500 civarı.
-
Eski telefonumun üstüne para ekleyip xiaomi Redmi note 8 pro aldım. Tavsiye ederim (mi 5s im Evo ithalatçısı altında olunca para iadesi aldım.)
Çok seri ve yeterli bi telefon
Gcam le kamera süper diyorlar ama henüz kurmadım.
Pili çok iyiekranı çok büyük çentik kötü ama
kamerası bence çok iyi
Telefon ağır
oyunlarda kasmıyor ısınmıyor
128 / 6 2200 e trendyoldan KVK garantili aldım.
-
iphone dan one plus 7t Pro Mclaren Edition a geçiş yaptım.
18 saat tir kullanıyorum sıkıntı yok.
Kamera konusunda baya ilerlemişler.
Tek yaşadığım sorun, ios dan android e wp konuşmalarını yedek atarken, dr.fone adlı uygulamanın kurduğu whatsapp ı güncelleyemiyorum ve google drive yedek atamıyorum.