Cep Telefonu Tavsiye Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

1500ü aşmayacak bir tel önerisi alabilir miyim ben de?

pubg call of duty mobile COC vs güncel oyunları oynatırken çok kasmasın yeter. şarjı da günü kurtarsın. arkadaşa bakıyoruz.

Xiaomi Redmi Note 8. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

bende 2000 tl civarı kamerası süper olan bir telefon önerisi alabilir miyim :) 

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

Xiaomi Redmi Note 8. 

aldım 1500tl gayet iyi

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Khan23 bunu yazdı

bende 2000 tl civarı kamerası süper olan bir telefon önerisi alabilir miyim :) 

O rakam kamerası süper telefon bulamazsın. Kamera önemliyse tek çaren amiral gemileri. Onlarında fiyatları malum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

2 sene sonra ilk foruma girişim bunun serefine bir soru sormak istiyorum.

Huewai mate30 lite 2500 tl ye fiyatina gore iyimidir? Orta kullanici icin 2 dene gotururmu acaba?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ari41 bunu yazdı

2 sene sonra ilk foruma girişim bunun serefine bir soru sormak istiyorum.

Huewai mate30 lite 2500 tl ye fiyatina gore iyimidir? Orta kullanici icin 2 dene gotururmu acaba?

O kadar yükseleceksen LG V30+ öneririm. Huawei Lite cihaza o kadar para verilmez.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

pubg call of duty mobile COC vs güncel oyunları oynatırken çok kasmasın yeter. şarjı da günü kurtarsın. arkadaşa bakıyoruz.

Xiaomi Redmi Note 8. 

Bu Xiaomi de ana ekranda reklam falan çıkarıyor diyorlardı. + bunların imeisi falan hala çakma imeimi hocam yoksa resmi olarak geldilermi.Telefon piyasasından baya uzağım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

Xiaomi Redmi Note 8. 

Bu Xiaomi de ana ekranda reklam falan çıkarıyor diyorlardı. + bunların imeisi falan hala çakma imeimi hocam yoksa resmi olarak geldilermi.Telefon piyasasından baya uzağım.

Reklam çıkıyor. Çakma imei olanları zaten bin lira falan. Orjinal kayıtlı olanları ise 1.500 civarı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Eski telefonumun üstüne para ekleyip xiaomi Redmi note 8 pro aldım. Tavsiye ederim (mi 5s im Evo ithalatçısı altında olunca para iadesi aldım.)

Çok seri ve yeterli bi telefon

Gcam le kamera süper diyorlar ama henüz kurmadım.

Pili çok iyiekranı çok büyük çentik kötü ama

kamerası bence çok iyi

Telefon ağır

oyunlarda kasmıyor ısınmıyor

128 / 6 2200 e trendyoldan KVK garantili aldım.

DrKill tarafından 14/Oca/20 11:30 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

iphone dan one plus 7t Pro Mclaren Edition a geçiş yaptım.

18 saat tir kullanıyorum sıkıntı yok.

Kamera konusunda baya ilerlemişler. 

Tek yaşadığım sorun, ios dan android e wp konuşmalarını yedek atarken, dr.fone adlı uygulamanın kurduğu whatsapp ı güncelleyemiyorum ve google drive yedek atamıyorum.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 39380 Toplam Mesaj: 122
ayın cihazı