




Cep Telefonu Tavsiye Konusu
-
xiaomi redmi note 8 aldım memnunum isteyen proda alabilir.
-
xiaomi facebook gruplarında son modellerle ilgili nedense çok şikayet var. bu, üyelerin şımarıklığı da olabilir. ben yine de oneplus'a yönelmeyi tavsiye ediyorum veya mi8se gibi kendini ispatlaış ve fiyatı, performansa göre çok ucuz kalan modelleri tavsiye ediyorum. illa son çıkan diye tutturmanın anlamı yok. tabi mi8se orta seviye bi cihaz yine de 3-4 yıl götürür gibi. onun dışında yenilerde mi9t pro iyi gibi. meizu'lar içinse çok sayıda yazılım probleminden bahsediliyor. rom atılıyor mu bilmiyorum. fakat meizu'nun yazılıma önem vereceğini hissediyorum yakın zamanda.
-
S9 Plus kullanıyorum bunu pedere vereceğim. Ios ne alınır sizce?
-
Alıştım iPhone kullanmaya. Şimdi telefon eskidi değiştiremiyorum pahalılıktan. Huawei P2019 Smart var ama Android'e alışamadım.
-
Genel olarak yazacağım.
@venedikli
Attığın cihazlar Türkiye'de satışı olmayan cihazlar. O yüzden ne desem yalan olur.
En az 3 GB ramli bir şey al. İleride sıkıntı yaşarsın.
Xiaomi'nin Facebook grupları garip bir tarikat. Adamlar 1.000 liraya aldığı telefonu 5.000 liralık amiral gemileriyle kıyaslıyor. Sonrasında beğenmiyor vs. Çoluk çocuk görüyorum hepsini.
@e2
Şuan iPhone 7 Plus tam alınacak cihaz iOS'ta. iPhone 8 4.000 liraya düşse şahane olacakta 4.500'e demir attı kaldı orada.
iPhone'dan ucuz bir Android'e geçmişsin. Memnun olmaman normal.
-
1000-1250 geçmeyecek şekilde peder beye lazım yaş 55, uzun vadeli oluşu donma kasma çok yapmayacak bir şeyler var mı aklında hocam ?
-
HoLYSeRo bunu yazdı
1000-1250 geçmeyecek şekilde peder beye lazım yaş 55, uzun vadeli oluşu donma kasma çok yapmayacak bir şeyler var mı aklında hocam ?
Xiaomi Mi 8 SE veya Mi 8 Lite alabilirsin Facebook gruplarından. Tabi kaçak olarak. O rakamlara garantili olupta donma, kasma yapmayacak cihaz bulmak zor.
-
Tam anne-babaya almalık telefon. Fiyatı bedava resmen. Düşüp kırılrısa vs üzmez.
https://www.youtube.com/watch?v=pBdpmL8U254
mkyb tarafından 19/Ara/19 22:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa neden mediatek işlemci tavsiye etmiyorsun. Bu aralar redmi note 8 pro ya takıldım. Aldım alacam nerdeyse. Standart bir kullanıcıyı 3-5 sene götürmezmi?
-
sanane bunu yazdı
Mustafa neden mediatek işlemci tavsiye etmiyorsun. Bu aralar redmi note 8 pro ya takıldım. Aldım alacam nerdeyse. Standart bir kullanıcıyı 3-5 sene götürmezmi?
Firma işlemcinin kaynak kodlarını vermiyor. Bu yüzden güncelleme veremiyor üretici firma. Verse bile uzun kullanımda sorun çıkarabiliyor. Telefon boştayken bile şarj yiyor. Akşamdan %100 şarj ile bırakıyorsun sabaha kadar %8-9 şarj yemiş oluyor. PUBG gibi yüksek grafikli oyunlarda ısınıyor. Custom rom yükleyeyim desen onlarda kodlar olmadığı için sıkıntılı.
Daha sayayım mı ?