Cep Telefonu Tavsiye Konusu
-
Ben oppo ya takıldım geçmişi temiz başarılı bir grup cihazları fazla sıkıntı çıkarmıyor fişmekan yada yan tarafı one plus güzel sorunsuz cihazları var.
-
O kadar inceleme videosu var hepsinde de yere göğe sığdıramıyolar. Az önce tv de migros reklamlarında gördüm. 2000 tl ing kredisiyle veriyolarmış. Kararsız kaldım iyice :/
-
weskeyy bunu yazdı
Ben oppo ya takıldım geçmişi temiz başarılı bir grup cihazları fazla sıkıntı çıkarmıyor fişmekan yada yan tarafı one plus güzel sorunsuz cihazları var.
Oppo Çin markaları arasında en kalitelisidir ama pahalıdır. Bizim millette Çin malı = Ucuzluk düşüncesi olduğundan pek tutulmuyor.
-
Xiaomi note 8 feci tutuldu ülkenin yarısı bundan kullanıyormuş gibi hissediyorum. Mi9t almamış olsan mote8 alırdım orası kesin.
Mi9t'den çok memnunum ayrıca, pop-up kamera bozulmazsa harika telefon. Alacak olanlar yurtdışı alsın imei çakıp kullanın 1500 lira cebinizde kalsın. Garantinin bir esprisi yok.
-
İphone 8 256gb telefon var bende, Xiaomi note 10 düşünüyorum kaçak az fiyatı inerse, artan para ile bilgisayar topladım taksidin öderim dedim. sence ne kadar mantıklı?
-
Şimdi bende Note 5 var hocam. İlk çıktığında almıştım. Batarya pert günde 4 kere şarj ediyorum nerdeyse. Batarya değiştirdiğim zaman sence düzen tutarmı bu iş ?
İkinci sorumda ben bunun yerine androidi güncel şarjı uzun gidecek ekranı büyük ne alabilirim ? Kalemide olsa tadından yenmez valla ama baktım bitek samsungta var kalem olayı galiba.
Gönlümden geçen note 9 yada note 10 ama cebimde o kadar para yok maalesef.
-
Mi9t pro aldım dün yurtdışı cihaz 2250 tl 6/128
-
Piratebay bunu yazdı
Şimdi bende Note 5 var hocam. İlk çıktığında almıştım. Batarya pert günde 4 kere şarj ediyorum nerdeyse. Batarya değiştirdiğim zaman sence düzen tutarmı bu iş ?
İkinci sorumda ben bunun yerine androidi güncel şarjı uzun gidecek ekranı büyük ne alabilirim ? Kalemide olsa tadından yenmez valla ama baktım bitek samsungta var kalem olayı galiba.
Kalem bir tek Note serisinde var. Ancak dediğin gibi Note 9-10'a o kadar büyük paralar verilmez. Bataryayı değişirsen düzen tutmaz. Zira orjinali yok. Orjinal bulsan bile eski üretimdir boşta durmaktan bayatlamıştır.
Senin ilacın Asus Zenfone Max Pro. Bataryası 5.000 mah olduğundan çok iyi gidiyor. Ekranıda büyük.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/asus-zenfone-max-pro-m1.html
@Atakan bence hiç satma aynen devam et. iPhone'dan Android'e geçenler genelde pişman oluyor.
-
mkyb bunu yazdıPiratebay bunu yazdı
Kalem bir tek Note serisinde var. Ancak dediğin gibi Note 9-10'a o kadar büyük paralar verilmez. Bataryayı değişirsen düzen tutmaz. Zira orjinali yok. Orjinal bulsan bile eski üretimdir boşta durmaktan bayatlamıştır.
Senin ilacın Asus Zenfone Max Pro. Bataryası 5.000 mah olduğundan çok iyi gidiyor. Ekranıda büyük.
@Atakan bence hiç satma aynen devam et. iPhone'dan Android'e geçenler genelde pişman oluyor.
note8 alsın hiç başka telefona bulaştırma adamı :)) onu alamıyorsa note7 fan alsın, note serisinden sonra diğer android cihazlar kullanışsız geliyor bunu samsung fanı olmayan samsungun çoğu cihazından nefret eden birisi olarak yazıyorum.
-
RETRET bunu yazdımkyb bunu yazdıPiratebay bunu yazdı
note8 alsın hiç başka telefona bulaştırma adamı :)) onu alamıyorsa note7 fan alsın, note serisinden sonra diğer android cihazlar kullanışsız geliyor bunu samsung fanı olmayan samsungun çoğu cihazından nefret eden birisi olarak yazıyorum.
Note 8'in üretimi duralı çok oldu. Aynı şekilde Note FE'de.
Piyasada satılan Note 8 ve FE'ler sıfırlama veya iade edilmiş cihazlar. Tekrardan jelatinleyip satıyorlar. Zaten bu iki modeli büyük siteler satmıyor. Satanlar Gaydırıgubbak Bilişim tarzı saçma sapan isimlere sahip satıcılar.