Cep Telefonu Tavsiye Konusu
-
KotomineKirei bunu yazdımkyb bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
1 TB hafıza olsa bile yine dolacak. Ek alan neden uğraşasın ki? Yandex Disk ve Google Fotoğraflarda foto ve video yedekleme sınırsız.
peki bu yedekleme ile fotoğraf video kalitelerinde bozulmalar oluyor mu ?
Olduğu gibi atıyor sıkıştırma yapmıyor whatsapp gibi.
-
qoqo bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdımkyb bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
peki bu yedekleme ile fotoğraf video kalitelerinde bozulmalar oluyor mu ?
Olduğu gibi atıyor sıkıştırma yapmıyor whatsapp gibi.
Anladım hocam , bu iyi oldu. Teşekkür ederim.
mi 9t pro için de fiyat bekliyorum sanırım onun 128gb modeli de 2000 TL. Duruma göre onu da alabilirim. Tekrar teşekkürler -
Google Fotoğraflar sıkıştırma yapıyorda, Yandex direk atıyor.
Mesala Google 60 FPS videoları 30 FPS yapıyordu yerden kazanmak için.
-
Xaomi redmi note 8 - 8 pro yerine redmi note 7 pro almak daha mı mantıklı diyorsun @mkyb?
Edit: 7 pro nun tr satışı yokmuş :/
Peki ne tavsiye edersin hocam?
1 adet abime 1 adet bana alacağızda. 1500-2000 Bandında. 1500 e yakın olursa daha iyi olur :)
OdiN tarafından 22/Ara/19 10:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Mi note 10 nasıl hocam 3 bine bulunuyor
-
mkyb bunu yazdı
Kamerasını beğenmemen normal. Zira elindeki cihaz zamanının amiral gemilerinden. 90 model BMW ile 2019 model Renault kıyaslamak gibi olmuş. BMW her ne kadar eski olsada arada büyük kalite farkı var.
Kaçak alacağım diyorsan Ahmet Mardin'e bak istersen. Note 8'e 3.000 diyordu en son. İmeisini atıp teslim ediyor.
Gruba girdim fiyatları internet satışlarına göre çok uygun hocam. Parayı buna yollasak sence bi sorun yaşarmıyız ? Gerçi çok fazla referansı var arkadaşın herkes ondan bahsediyor.
-
Piratebay bunu yazdımkyb bunu yazdı
Kamerasını beğenmemen normal. Zira elindeki cihaz zamanının amiral gemilerinden. 90 model BMW ile 2019 model Renault kıyaslamak gibi olmuş. BMW her ne kadar eski olsada arada büyük kalite farkı var.
Kaçak alacağım diyorsan Ahmet Mardin'e bak istersen. Note 8'e 3.000 diyordu en son. İmeisini atıp teslim ediyor.
Gruba girdim fiyatları internet satışlarına göre çok uygun hocam. Parayı buna yollasak sence bi sorun yaşarmıyız ? Gerçi çok fazla referansı var arkadaşın herkes ondan bahsediyor.
Ben sadece önerdim. Sorun yaşarsın veya yaşamazsın diyemem sonuçta şahsen tanıdığım birisi değil.
-
OdiN bunu yazdı
Xaomi redmi note 8 - 8 pro yerine redmi note 7 pro almak daha mı mantıklı diyorsun @mkyb?
1 adet abime 1 adet bana alacağızda. 1500-2000 Bandında. 1500 e yakın olursa daha iyi olur :)
-
mkyb bunu yazdıOdiN bunu yazdı
Hacı tavsiye ettiğin telefonun işlemcisi resmen çöp olarak gözüküyor
-
O rakama Snapdragon 855 falan mı bekliyordun?