Cinlere Üç Harfli Denmesinin Mantığı Ne?
-
çoğu zaman cin konusu açıldığında aman cin deme üç harfli de yoksa gelirler vs derler.halkımız bu konuda nedense çok titiz.çoğu zaman günlük hayatta öyle tahmin ediyorum ki içinde cin kelimesi geçen tabirleri çok kullanıyoruz.neden onlara dikkat edilmiyor.biraz araştırdım.üç harfli denmesi gerektiğini yazanlar da var.tamam çeşitli yollarla cin çağırılabilir ama adı geçtiğinde gelir mi bunlar harbiden?adı geçtiğinde bizi duyup gelecek kadar yakında iseler düşününce de gelmesi lazım o zaman.beynimizden çıkan manyetik dalgalardan onları çağrıştırdığımızı anlamaları lazım.çünkü cinlerde bir nevi dalga değil mi?böyle bir varlık eğer adı anıldığında geliyorsa üç harfli dendiğinde onları kasdetiğimizi anlamayacak kadar kusurlu olabilir mi ki.yani sormak istediğim bunlara cin diye değil de üç harfli diye mi hitab etmemiz lazım?şunu da sorayım bunlara cin diye hitab edipte yanına cin gelen oldu mu ki?
-
batıl bence
-
saçma
-
gece ıslıkta çalabilirsiniz :))
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
gece ıslıkta çalabilirsiniz :))
-----------------------------cix calma seytanlar gelir ozaman :D
-
ıslık çalarken makası açıp kapadım arada da cin cin dedim ama birşey olmadı aga.
-
üç harfli şey için iki kelime söyleyemem
-
Kuranda Cinlerin Hayaletlerin Var olduguna İnanın
Ancak Onları Öğrenmeye Kurcalamaya Çalışmayın Diyor Yüce allah.
O Yüzden Ondan Söz Etmemek İçin Denir bu
-
üc harfli neden derler bilemiyorum ama kuran dada yaziyor
-
üstad isimlerinin söylendiği yere geliyorlarmış ondan.
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
üstad isimlerinin söylendiği yere geliyorlarmış ondan.
-----------------------------ya usta ona bakarsan aramızda yaşandığıda söleniyo :s bizler gibi bir hayatları varmış farklarımız işte ne bilem çok hızlılarmış bizler onlar istedikleri zaman onları görüyomuşuz felan ama bence bu isimlerini anınca aramıza gelme muhabetleri bence sacmalığın daniskası insanlar g.t korkusu ve cahillikten ötürü ağızlarına almaktan korkuyolar nasıl hary potter filminde lord voldemortan sıçıyodu insanlar ismi anılmaması gereken kişi diyolardı bence bu muhabet o muhabetle aynı :D :D :D