Cinlere Üç Harfli Denmesinin Mantığı Ne?
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------
Zamanında Çok inanırdım cin denen varlıklara..
2 kerede ayin yaptık arkadaşlarımla ama genellikle arkadaşlarımın şakalarıyla ayin rezil olurdu.
Yanıma gelmesi için baya uğraştım ama 3 harflimiş 10 harfli bunlar batıl inançlar kuranda yazmasına rağmen cinlerin olmadığına ve soylarının tükendiğine inanıorum.
-----------------------------şeytan yani ibliste bir cin. tükenmemişler hala varlar
-
Eti cin resmi koyanlar, cin cin cin cin yazanlar ne yapmaya çalışıyor çözebilmiş değilim. Cin ile ilgili en ufak bir şey densin hemen bir zeki fırlayıp eti cin der ya da resmini koyar, en fırlama benim diyerekten. Soruyu soran arkadaş sebep istemiş, ciddi bir şekilde sorusunu sormuş ama millet seviyesizlik peşinde. Her konuya cevap yazmak zorunda değilsiniz. İyi ya da kötü bir fikriniz yoksa girip kendinizce eğlenip başka insanların sinirlerini bozmayın. Ateist girip yorumunu yapıyor, inanan girip yorumunu yapıyor. Neden sonuç ilişkisini açıklamaya ve ya çürütmeye çalışıyor. Bırakın fikri olanlar, bilenler konuşsun, tartışsın, her konuda şaklabanlık yapmanın mantığı yok!
-
Opter bunu yazdı:
Eti cin resmi koyanlar, cin cin cin cin yazanlar ne yapmaya çalışıyor çözebilmiş değilim. Cin ile ilgili en ufak bir şey densin hemen bir zeki fırlayıp eti cin der ya da resmini koyar, en fırlama benim diyerekten. Soruyu soran arkadaş sebep istemiş, ciddi bir şekilde sorusunu sormuş ama millet seviyesizlik peşinde. Her konuya cevap yazmak zorunda değilsiniz. İyi ya da kötü bir fikriniz yoksa girip kendinizce eğlenip başka insanların sinirlerini bozmayın. Ateist girip yorumunu yapıyor, inanan girip yorumunu yapıyor. Neden sonuç ilişkisini açıklamaya ve ya çürütmeye çalışıyor. Bırakın fikri olanlar, bilenler konuşsun, tartışsın, her konuda şaklabanlık yapmanın mantığı yok!
-----------------------------tamam işte anlatıyoz ya usta önemli olan cini nasıl demen cin kelimesi hayatımız içinde geçen bi kelime sen cin dedin diye yanında bitmez ama ayin yaparsan haydi cin gel dersen geçiş süreçleri vardır musallat olurlar aramızda bir kapı fark var sadece..sakat zamnlarda,yalnızken,banyo ve wcken denilmicek kelime
-
Cin evrensel hatta boyutsal bir kelime mi bilader? Yoksa cinler Türkçe mi biliyor?
-
KrypT bunu yazdı:
Cin evrensel hatta boyutsal bir kelime mi bilader? Yoksa cinler Türkçe mi biliyor?
-----------------------------kardeş boyutlarını araştır onlarda insanlar kadar zeki işi gücü evli cocuklu, seni anlamıcak kadar aptal deildir, merak ediyosan çağır bi tane dertleşn daha ne diyim
-
Kaç kez çağırdım hiç gelen olmadı arkadaş. İtici geliyorum galiba. Bir de merak ediyorum onlar da insan çağırıyor mu acaba?
-
biz onları çağırabiliyoz onlar bizi çağıramıyo mu? adaletsizlik var ama bende musallat olmak istiyom birilerine
-
media_center bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------kardeş boyutlarını araştır onlarda insanlar kadar zeki işi gücü evli cocuklu, seni anlamıcak kadar aptal deildir, merak ediyosan çağır bi tane dertleşn daha ne diyim
hocam bende çağırmıştım bi ara gelen giden olmadı -
Stargazer bunu yazdı:
biz onları çağırabiliyoz onlar bizi çağıramıyo mu? adaletsizlik var ama bende musallat olmak istiyom birilerine
-----------------------------Aslında kulağa eğlenceli geliyor değil mi? Biz de öyle musallat olsak, Paranormal Activity'deki gibi daşşak geçsek cinlerle. Cinlere de hak vermek lazım bu yönden.
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------ışık hızına erişince belki giderz bizde :d her çağırana gelseler dusun ortamdaki kargasayı dince yasak arkadaslar onlarada bizede herkes işine baksn google arastırın nasıl bir varlıklar.