folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cinlere Üç Harfli Denmesinin Mantığı Ne?

Cinlere Üç Harfli Denmesinin Mantığı Ne?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:
    -----------------------------

Büyüye inanıyorsunda bana ilkokul mezunu diyorsun. Bu düşünce yapısıyla sen oxford bile bitirsen beyninin bir yerlerinde dinin oyuncaklarıyla oynuyor olacaksın.

Ben seninle din tartışmıyorumki ? Neden bilimi alet ediyorsun ?

Din oyuncaklarıyla uğraşan biri varsa o da sensin farkındaysan. Sıkıntını bu şekilde atıyorsun.

Bunu yaşadığın kısa sürelik hevese veriyorum. Din yoktur diyen birinin neredeyse ağzına düşeceksiniz.

Ben bilimsel konuları irdeleyince sen onları cevaplamak yerine büyüye geçtin. Bu basit bir kaçış yöntemidir.

2005den beri burdayım bi kere din konusunda propaganda vs. işlere gerek duymadım.

Burada çok gördük din/dinsiz tartışmalarını..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

müslüman olan bir kimse cine inanmak zorundadır !Kuranda bile ayetleri vardır, şahsım adına bir kaç tecrübe yaşadım yaşayan insanlarlada görüştüm ve kesinlikle inanıyorum cinlerin varlığına bu 1.si

2.si kardeşim ateist olabilirsin herkes sana saygı duyar inanmazsan inanma kimse sallamaz , ama neden sizin gibi düşünmüyoruz diye kendinizi bir havalara sokuyorsunuz anlamıyorumki herkes sizin gibi düşünmek zorundamı acaba ? birde basit basit yok ejderha yok bilmem ne gibi kendinizi hakklı çıkarmaya çalışıyorsunuz :) ateist olabilirsiniz ama kaynağınızı değiştirin arkadaşın dediği gibi ilkokul düzeyindeki şeyleri getirip de kendinizi hakklı çıkıyor sanmayın.

evrende herşey bir enerjidir cinde bir enerjidir insanda şeytanda... at gözlüklerinizi atmanız dileklerimle :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    ToR5 bunu yazdı:

CasTeaL bunu yazdı:

http://img694.imageshack.us/img694/3171/65279249.png

Casteal, sen 19 yy. pozitivizminde kalmış boş bir ateistsin veya metaryalistsin. Bu ne ya? Bu şablonu Wittengtein dönemdinde Viyana Okulu'nda bile kullanmazlardı.

Ateizmin temeli materyalizm dir.Bu resmi saçma olarak görebilirsin.ama kimseye boş falan diyemezsin.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EfsaneTurka
    EfsaneTurka's avatar
    Erkek

Konuyu ne kadr göt yerlere çekmişsniz mna kym.

A face that awakes when I close my eyes
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bu resimi ben IronEagle'ın

"Kuranda Cinlerin Hayaletlerin Var olduguna İnanın

Ancak Onları Öğrenmeye Kurcalamaya Çalışmayın Diyor Yüce allah."

cevabına karşılık koymuştum ama görüyorum ki herkes kendi cevaplarını bu resime göre yontmuş belki şu ateistti ters köşe edebiliriz diye

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

Bu resimi ben IronEagle'ın

"Kuranda Cinlerin Hayaletlerin Var olduguna İnanın

Ancak Onları Öğrenmeye Kurcalamaya Çalışmayın Diyor Yüce allah."

cevabına karşılık koymuştum ama görüyorum ki herkes kendi cevaplarını bu resime göre yontmuş belki şu ateistti ters köşe edebiliriz diye

Benim ateizm ve ateistlerle bir sorunum yok ki seni ters köşeye yatırma gibi bir derdim olsun. Sende olayı böyle değerlendirmişsin. Hatta ben ataizmle içli dışlıyım. Koyduğun resmi son derece sığ olarak görüyorum. Görünmeyenin var olmadığını ispatlamaya çalışan boş bir çaba olarak görüyorum. Pozitivizmi sınırlayan, bir bilim yöntemi olmasına rağmen bir idea olarak yansıtan bir görüş olarak görüyorum. Agust Comte sosyolojini hiçe sayan daha olgunlaşamamış hatta tarihin tozlu sayfalarında kalmış bir bilim(?) olarak görüyorum. Popperyen bir deneyle yanlışanamayn herşeyin bilim(!) dışı olduğunu kabullenen bir dogma olarak görüyorum.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    üç harfli demeye gerek yok "cin" diyebilirsiniz çünkü cinler heryere gelmezler onları çekecek bir boyut enerji olması gerekir yani herkese gelmez ayrıca dünyada da fazla kalamazlar kendi boyutuna geRİ DÖnmek zorundadır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:
    ToR5 bunu yazdı:

CasTeaL bunu yazdı:

Casteal, sen 19 yy. pozitivizminde kalmış boş bir ateistsin veya metaryalistsin. Bu ne ya? Bu şablonu Wittengtein dönemdinde Viyana Okulu'nda bile kullanmazlardı.

Ateizmin temeli materyalizm dir.Bu resmi saçma olarak görebilirsin.ama kimseye boş falan diyemezsin.

derim. yukarıda nedenlerini belirttim.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

başlık: cinlere üç harfli denmesinin mantığı ne?

nedeni göt korkusudur.

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 23581 Toplam Mesaj: 128