Cinlere Üç Harfli Denmesinin Mantığı Ne?
-
BAtıl inanç ve korkaklıktan başka bişi değil...
-
Çevremde böyle şeyleri gördüğüne , onlarla konuştuğuna inanan kişiler vardı.. Ayrıca muskasıydı bilmem nesiydi..
Genelde bu kül mül üstünden geçme , muskalı bir yerin üstüne basma gibi şeyler söylüyorlar ama bilmiyorum..
3 harfli denmesinin mantığıda insanlar korkmasın içlerine şüphe düşmesin diye olabilir.
-
Öyle demekle gelecek olsaydı ritüellere ne gerek vardı.
-
sanacasta bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=TBQjfCo3kL4
http://www.youtube.com/watch?v=F3DUGP9njPM&feature=related
cin belki böyle bişeydir.
-----------------------------1. videodaki insan
-
cin
-
ismi geçince gelmeyen şey yok. cinlerde onlardan birisi ama hepsi gelmiyor herhalde. mutlaka bir kanunu vardır izahı.
kuantum fiziğinde bahsedilen ne olursa olsun onunla ilgili sinyallerin zihne aktığı bir gerçek ve cinlerde bir ruhsa-ki öyle, mutlaka bahsedildiğinde onların etkilerinin bir parçası insana yansıyacaktır
-
İnsan uvzundaki kısıtlamaları bilim yokmu sayıyor herşeyi bilime vuran arkadaşım gözündeki perdeden haberin yokmu yada kulağındaki. Her sesi duysaydın yada herişeyi görseydin şaunki aklı başında halinden eser kalırmıydı acep. Ayrıca Zamanındada alemler arası antlaşma yapılmıştır hiç bir varlık kendi alemi dışına çıkması yasaklanmıştır.Yasağı tanımayanlar belirir insan gözüne. Yaşadım diyorum 1 sene çektim ben bu mahluklardan pisikolojikmiş yemişim senin psikolojini Hocalara gittiğimde gördüklerimi içtiğim sudaki zehirleri görsen tadsan götün tavana vururdu.
-
Adı anılmaması gereken kişi.
-
korku.
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------
İnsan uvzundaki kısıtlamaları bilim yokmu sayıyor herşeyi bilime vuran arkadaşım gözündeki perdeden haberin yokmu yada kulağındaki. Her sesi duysaydın yada herişeyi görseydin şaunki aklı başında halinden eser kalırmıydı acep. Ayrıca Zamanındada alemler arası antlaşma yapılmıştır hiç bir varlık kendi alemi dışına çıkması yasaklanmıştır.Yasağı tanımayanlar belirir insan gözüne. Yaşadım diyorum 1 sene çektim ben bu mahluklardan pisikolojikmiş yemişim senin psikolojini Hocalara gittiğimde gördüklerimi içtiğim sudaki zehirleri görsen tadsan götün tavana vururdu.
----------------------------
Küçüklüğünden beri bir ton hacıya, hocaya gitmiş ama bu cinleri görme derdine çare bulamamış bir arkadaşım var. Bir gün götürdüm bunu mezarlığa, gerçi kasten götürmedim, yakın yerdeydik. Girdim içeri, arkadaş girmedi, gördüklerinden korktuğundan. Göster dedim nerede var, gösterdi bir kaç yer. Gittim birinin dibine, burada mı dedim, evet dedi. Sonra kendisi gözlerini kapadı, bakamıyorduç Çıkardım dalgayı bir güzel işedim sdfsda. Sonra sordum arkadaşa hala burada mı dedim, evet dedi. Bu olayın üzerinden 2 yıl falan geçti, hala bir sonucunu görmedim. İşin özeti bu mahlukatlar pek mülayimler öyle korkulacak bir şey yok. Çekinip üç harfli falan demeyin yani. İnsanın üstüne işesem daha tehlikeli olur hahaha.