Cinlere Üç Harfli Denmesinin Mantığı Ne?
-
sadece gülüyorum... :)
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------
biz onları çağırabiliyoz onlar bizi çağıramıyo mu? adaletsizlik var ama bende musallat olmak istiyom birilerine
-----------------------------sen gel ben sana musallat olucam :D
2. sayfada kendini deşifre ettin.
Arkadaş cin diye ufo ları kastediyo olmasınlar oda 3 harfli. bide gelip gidiyo farklı almelerden.
sanırım onları kastediyolar. tenhada köz yakma olayıda uzaktan sinyal sanıyolardır belki.
edit: msn i yolladım özelden bakalım linux'uda çarpabiliyonmu :D
-
Prometheus bunu yazdı:
fantazi yapıp fiction yapıp ayrıntılı bilgi veren sonra da bunlara bilimsle bilgi diyenlere hastayım
adam cinlerin nasıl sıçtığına kadar anlatıyor sonra da karşsındakini bilimden uzak olmakla suçluyor
sormazlar mı dayı sen nerden öğrendin? konuştun mu hiç bi tanesini tutup?
bana sadece 1 tane geçerli bişey gösterin ki cinler var desin
bi arkadaş 2 tane vidyo vermiş ilki açık bi şekilde insan ikincisi de muhtemelen kameranın önünden geçen toz iplik gibi bişey
-----------------------------tekrar soruyorum bu kadar bilgiye nerden sahip oldunuz?
bana kulaktan duyduğunuz şeyler haricinde dayanak gösterin
"ahaha kuranda yazıyo bak" demek yetmez çünkü sıçtığı bokun gramına kadar anlatıyosunuz madem bana onları da gösterin
-
Prometheus bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
fantazi yapıp fiction yapıp ayrıntılı bilgi veren sonra da bunlara bilimsle bilgi diyenlere hastayım
adam cinlerin nasıl sıçtığına kadar anlatıyor sonra da karşsındakini bilimden uzak olmakla suçluyor
bi arkadaş 2 tane vidyo vermiş ilki açık bi şekilde insan ikincisi de muhtemelen kameranın önünden geçen toz iplik gibi bişey
-----------------------------tekrar soruyorum bu kadar bilgiye nerden sahip oldunuz?
"ahaha kuranda yazıyo bak" demek yetmez çünkü sıçtığı bokun gramına kadar anlatıyosunuz madem bana onları da gösterin
-----------------------------Sen kendinden alıntımı yaptın ben mi algılayamadım :|
-
rhodostethia bunu yazdı:
bu kadar dalga gectiğinize göre başınıza hiç gelmemiş.insallah gelir :)
-----------------------------katılıyorum sana kardeşim.dalga geçtiğiniz şeye bakın.gelsinler de görün bakalım.sağa sola laf atan adamlar nasıl imana gelip yusuf yusuf çekiyor.
-
Opter bunu yazdı:
Sen kendinden alıntımı yaptın ben mi algılayamadım :|
-----------------------------benim mesajımı algılayamadılar ben de kendimden alıntı yaptım belki sallarlar diye
-
Prometheus bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
Sen kendinden alıntımı yaptın ben mi algılayamadım :|
-----------------------------benim mesajımı algılayamadılar ben de kendimden alıntı yaptım belki sallarlar diye
-----------------------------Peki o zaman
-
Promatheus, yazdılarına bakılacak olursa sen bunlara inanmıyorsun,, ama şunu bilki üç harflilerin varlığından kuran-ı kerim' de açıkça söz ediliyor ve onların adını taşıyan bir sure inmiş.. unutmaki bu söylediklerini cahilliğine veriyorum..
AYET VAR VE AYETİ İNKAR EDEN KAFİR OLUR.. Bunu unutma sakın..
Ayrıca bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorlar diyorsun yaa.. işte onların hepside hadis-i şeriflerde yazıyor.. efendimiz (a.s) vakti zamanında her konuda olduğu gibi bunlar hakkında da bilgi vermiştir. ve de hadis alimleri tarafından da günümüze kadar getirilmiştir. Sözüm ona çağdaş ve batılı kafada geçinenlerin hurafe, kulaktan dolma, palavra dedikleri bir çok dini mesele hadisler sayesinde günümüze ulaşmıştır..
BİRAZ ARAŞTIR.. AMA INTERNETTEN DEĞİL.. KAYNAKLAR BELLI..
-
elcondor bunu yazdı:
Promatheus, yazdılarına bakılacak olursa sen bunlara inanmıyorsun,, ama şunu bilki üç harflilerin varlığından kuran-ı kerim' de açıkça söz ediliyor ve onların adını taşıyan bir sure inmiş.. unutmaki bu söylediklerini cahilliğine veriyorum..
AYET VAR VE AYETİ İNKAR EDEN KAFİR OLUR.. Bunu unutma sakın..
Ayrıca bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorlar diyorsun yaa.. işte onların hepside hadis-i şeriflerde yazıyor.. efendimiz (a.s) vakti zamanında her konuda olduğu gibi bunlar hakkında da bilgi vermiştir. ve de hadis alimleri tarafından da günümüze kadar getirilmiştir. Sözüm ona çağdaş ve batılı kafada geçinenlerin hurafe, kulaktan dolma, palavra dedikleri bir çok dini mesele hadisler sayesinde günümüze ulaşmıştır..
BİRAZ ARAŞTIR.. AMA INTERNETTEN DEĞİL.. KAYNAKLAR BELLI..
-----------------------------ben de senin cahilliğine veriyorum
oldu mu?
-
Prometheus bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
kimse ciddiye almıyor olm seni zorlama işte :)