folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cinlere Üç Harfli Denmesinin Mantığı Ne?

Cinlere Üç Harfli Denmesinin Mantığı Ne?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:
    -----------------------------

ALLAH binlerce alem yaratmış bunlardan bildiklerimiz cinler ve insanlar alemi.

Bu tarafta onlar bizi görebiliyor biz onları göremiyoruz. Diğer dünyada biz onları görebileceğiz onlar bizi göremeyecek.

Soruyorum dalga geçenlere cinlerden biri musallat olsa kanunamı sığınacaksın darvin amcanamı ? bsg saçma diyenler klavye delikanlısı. gece kendi gölgesini görüp imdaat diye bağıran insanlar.

----------------------------

işte yanıt katılıyorum hocam sana bi ara böle delirecek gibi olmuştum bu durumlardan yani allaha şükürler olsun hoca vardı kurtardı yani bişeyin üstüne basmışım heralde , yeminle çok kötü bişey allah hiç kimsenin başına vermesin depresyon tıpdaki adı ama ben depresyonun en büyğün atlattım tek başımayken evde yapmadığım şeyler kalmazdı herşeyi tekrar tekrar yapardım allah hiçkimseye vermesin böle bişeyi :(

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:

Ern3st bunu yazdı:

insanlar daha önce resmini görmedikleri var oldugundan %100 emin olmadıkları birşeyi nasıl gördüm diyebiliolar. Anlayamadım gitti yahu ! 

resim şartmı ? ayrıca eminiz var olduğundan hemde 100 de bi milyon eminiz.

resim şart değil, farkındalık şart. 100 de bi milyon(artık nasıl oluosa) emin olmanda senn sorunun :)

kahrolsun bağzı şeyler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu din konusunda fazla kurcalama yapmak konuşmak iyi değildir, inanmayanları uyarırsınız bi müslüman olarak inanmazsa yine kendi bilecekleri birşey sonraki âhiretde cezalarını kendileri çeker , kısacası şu Kurânı Kerim'de yazdığı halde inanmayanlar kafirdir apaçık ortada bi ayeti bile, bi kelimeyi olsun yalanla kafirsin Allah korusun yani, Kurânı Kerim'de hiç bir ayet,kelime değişmemiştir değişmicekte o yüzden bir araştırma yaparsanız Kurânı Kerimde görürsünüz ayetlerde apaçık 3 harflilerin var olduğunu vede bu din konusunun fazla kurcalanmamasını , herkezin yaşamı kendine Elhamdûlillah bi müslüman olarak Kurânı Kerimde ne hakkında bilgi veriyorsa hepsine inanıyorum 3 harflide vardır vede böle konularda dalga geçmeyin, benim başıma geldi allah korusun kimsenin başına gelmesin yani böle şeyler ...

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

hoca bi ara duymuştum. yok cinler alkol masasına gelir. yok yatsıdan-sabah ezanına kadar sokaklar onların heryerdeler felan diye. bi ara arkadaşlarla içiyoruz ama harbi içiyoz yani ne ararsan mevcut. 1.5 lt rakı felan :D sonracığıma dedik çağıralım şunları. cin cin cin felan diye. yok gelmedi. biri dedi masada ona bi bardak koyalım belki ozaman gelir. bardakta koyduk. gelmedi. dedik küstürdük heralde. neyse sonuca geleyim. saatlerce onun muhabbetini yaptık gelmedi. burdan ne sonuç çıkartabiliriz. ? cin yoktur. var diyenlerden bi tanesi olsun bana kanıt göstersin. ben en kral medyumla konuştum internette. dediklerini söylüyorum adamın. "kuranda var olduğu yazıyor ama bizim gibi dünya üzerinde yaşadıklarını sanmıyorum. olsa ben görürdüm cinleri. yıllardır cin çıkartma felan işleri yapıyorum bitanesine rast gelmedim. bizde bu işten para kazanıyoruz. başımızdakiler dini kullanarak başa geldi. ben 3 kuruş para kazanmışım çok mu." bundan sonra anladım herşeyin yalan olduğunu. şimdi çoğunuz yuutuptan videolar araştırıcaksınız bana kapak yapmaya çalışcaksınız. hiç uğraşmayın internetteki cinlerle ilgili bütün video ve resimlerin bilimsel açıdan açıklamasını yaptık. çoğuda hala aklımda buyrun kapışalım. kim bana cinlerin varlığını ispatlayabilir. ?

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

cin çağırma ayinlerinde bulunmammış olsam kolay kolay inanmam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ben bulunduğum halde inanmıyorum.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

konu cin var mı yok mu tartışmasına dönmüş.yoktur diyenlerin görüşüne saygılıyım.ama bildiğim kadarıyla hz.süleyman döneminde cinlerin insanlar ile iletişime geçmesi yasaklanmıştı.bu yüzden onları göremememiz varolmadığı anlamına gelmez diye düşünüyorum.bazıları karşılaştığını iddaa ediyor.olabilir.cinlerin toplumunda da inanmayanların olduğunu kaynaklardan biliyoruz.inanmayanlar da bu yasağa uymayıp insanlarla iletişime geçebilir diye düşünüyorum.peki onlara adı ile hitab edince mi bizimle iletişime geçiyor?konudaki yorumlara bakarak böyle bi şeyin saçma olduğunu anladık.demekki üç harfli demek sadece hurafeymiş.belki yasaktan önce adı ile çağırıldığında geliyorlardı.olabilir.ama yasaktan sonra kendi iradeleri ile geçemedikleri için bi ayin falan gerekiyordur belki.bazı arkadaşlar o kadar sövdüm saydım gelmedi o zaman yoktur demiş.belki de gelmeleri için bi ayin gerekiyodur.sonuç olarak bundan sonra cinlere üç harfli diyene sadece güler geçerim...

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
Toplam Hit: 23587 Toplam Mesaj: 128