folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cinlere Üç Harfli Denmesinin Mantığı Ne?

Cinlere Üç Harfli Denmesinin Mantığı Ne?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:
    -----------------------------

Silent_King bunu yazdı:

sacma !!

hocam sizin sacma dediğiniz şey yüzünden Binlerce İnsan hayatlarını korku ve eziyet çekerek geciriyorlar. bizzat tanıdığım adamlar var. Cin yüzünden hayatı zehir oldu adamın. İşinden gücünden ayrıldı evini terketti...

Verdiğin örnekte bence sacma...

Hocam din insandan görmediği şeylere inanmasını ve onu kabul etmesini ister. Çocukluktan beri damarlara din aşılanırsa ileride cinlerle boğuşma gibi psikolojik problemler ortaya çıkması gayet normal lakin bunun çözümünü birkaç sihirli ayeti üfle kurtul değil, modern tıpta aramalı.

tabiki modern tıpta aranmalı ama duayıda eksik etmemeli...  Psikolojik yardım almadan bu tür olayları atlatmak zaten imkansızdır. Ha inanırsın inanmazsın saygı duyarım ama bence dua da önemli bi faktördür... Sonucta ben yaşamda gördüklerimden yola çıkarak bazı şeylere inanıyorum.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

Silent_King bunu yazdı:

sacma !!

hocam sizin sacma dediğiniz şey yüzünden Binlerce İnsan hayatlarını korku ve eziyet çekerek geciriyorlar. bizzat tanıdığım adamlar var. Cin yüzünden hayatı zehir oldu adamın. İşinden gücünden ayrıldı evini terketti...

Verdiğin örnekte bence sacma...

hocam milyon tane hayalet gören var. kocaayağı gören çok var, lockness canavarı, van gölü canavarı, karabasan...

hepsi gerçek mi bunların? sadece gören çok diye?

insanlar çoğu zaman görmez, gördüklerini zanneder.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

tabiki modern tıpta aranmalı ama duayıda eksik etmemeli...  Psikolojik yardım almadan bu tür olayları atlatmak zaten imkansızdır. Ha inanırsın inanmazsın saygı duyarım ama bence dua da önemli bi faktördür... Sonucta ben yaşamda gördüklerimden yola çıkarak bazı şeylere inanıyorum.

Hocam sende dedin, "Psikolojik yardım almadan bu olayları atlatmak zaten imkansızdır." demek ki ortada bir psikolojik problem var, nedir bu psikolojik problem cin görme, cinin varolduğunu söyleyen kim kuran.

Psikolojik problem yaratan etkenleri tozlu raflara kaldırmak lazım.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

http://img694.imageshack.us/img694/3171/65279249.png

Din diyanet bir yana..

İlkokul mezunumusun sen  ?

Din konusunda hayatın boyunca sallamasyon yapabilirsin dönüp bakmam bile.

Fakat bilim konusunda yok saymak o kadar kolay değildir.

Düşüncesiz kafalar herşeyi etten-kemikten objelerle nitelendirir. Görmediği şeye inanmaz.

Beden yapısında canlıyı oluşturan bir "ruh" kavramı vardır. Şu senin görmeyip inanmadığın obje.

Bu örnek görünmez nesleler olarak bilim dünyasında mevcuttur.

Konunun özüne gelince ; cin,peri,hayalet,hortlak herşey derim.

İsimler önemli değil, biraz uğraşla çağırılabilir. Büyü bile yaptırırsın...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sema
    sema's avatar
    Erkek

söylenmemesi  tamamen  toplumun algısından  kaynaklanıyor

ama  şunu biliyoruz;  aynı  ortam  da  yaşıyoruz  sadece  boyut  farkı  var onlar  bizi  görebilirken  biz  onları  daha  çok  hissediyoruz halk  arasında  görenler  hatta  evlenen kişilerde  mevcut

başımdan  geçen  bir  hadiseyi  anlatayım  halk  arasında  cindar denilen  kişeler  vardır işte  bunlardan  biri  bulunduğumuz  işyerindeydi  öğlen  vakti  elinizin  artığı  yemek  yiyorduk  ben  besmele çekmeyi  unutmuşum bu  kişi orda  kendince  kısık  sesle  konuşmaya  başladı  hayırdır  dede  dedim bişe  mi  oldu ?

dedi:sen  besmele  çekmemişsin  bizimki(üzerinde  taşıyor) yemek  istiyor  bende  izin  vermedim  dedi.

((tabi  böyle  meseleleri  ve  varlıklarını  kabul  etmeyenler  olabilir  herkese  saygımız  var..))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

Din diyanet bir yana..

İlkokul mezunumusun sen  ?

Din konusunda hayatın boyunca sallamasyon yapabilirsin dönüp bakmam bile.

Fakat bilim konusunda yok saymak o kadar kolay değildir.

Düşüncesiz kafalar herşeyi etten-kemikten objelerle nitelendirir. Görmediği şeye inanmaz.

Beden yapısında canlıyı oluşturan bir "ruh" kavramı vardır. Şu senin görmeyip inanmadığın obje.

Bu örnek görünmez nesleler olarak bilim dünyasında mevcuttur.

Konunun özüne gelince ; cin,peri,hayalet,hortlak herşey derim.

İsimler önemli değil, biraz uğraşla çağırılabilir. Büyü bile yaptırırsın...

Büyüye inanıyorsunda bana ilkokul mezunu diyorsun. Bu düşünce yapısıyla sen oxford bile bitirsen beyninin bir yerlerinde dinin oyuncaklarıyla oynuyor olacaksın.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:

Kuranda Cinlerin Hayaletlerin Var olduguna İnanın

Ancak Onları Öğrenmeye Kurcalamaya Çalışmayın Diyor Yüce allah.

O Yüzden Ondan Söz Etmemek İçin Denir bu

Ne alaka amk.

Cin demekle cin gelemez. Cunku boyutlar farkli. Ama tutarda Cin cagirma seansi yaparsan gotunde biterler. Onun haricinde adini 1000 defa soyle hic bi halt olmaz. Yoksa JEAN magazasinda calisan kisiler gunde en az 500 defa CIN diyorlar.

Kulliyen batil inanc.

Edit: Yukarida bahsettigin ayet hangisi?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

Şimdi konu bir sürü gördüğü cin hikayelerini anlatmaya başlayacak komik tiplerde olmadan önce bu insan sayısını minimuma indirmek isterim.Öncelikle bir kişi müslüman değilse,japonsa ve hayatında doğal olarak hiç cin demediyse ve başka insanların göremediği ister 5 kulaklı, 6 gözlü minik,devasa,ateşler içinde yanan,ters ayaklı koca gözlü ne görürse görsün o kişiye bilimsel olarak çok net bir şekilde şizofren deriz ve gerekli kliniklere yatırıldıktan sonra kendisinden mümkün mertebe uzak dururuz.Ama kişi müslümansa ve demin saydığım öğeleri görüyorsa(cin) o kişi cinler tarafından ele geçirilmiş zavallı,masum bir müslüman oluyor.Ama üzülülerek söylüyorum ki ne özelsiniz ne peygampersiniz hepiniz yanlızca  şizofrensiniz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

http://img694.imageshack.us/img694/3171/65279249.png

Casteal, sen 19 yy. pozitivizminde kalmış boş bir ateistsin veya metaryalistsin. Bu ne ya? Bu şablonu Wittengtein dönemdinde Viyana Okulu'nda bile kullanmazlardı.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

yallah cinler yallah kış kış cinler kış kış..

Toplam Hit: 22121 Toplam Mesaj: 128